|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 11:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
незнам 2 бутона на централната конзола на Bravo-то
Автор |
Съобщение |
coolboby
|
 незнам 2 бутона на централната конзола на Bravo-то
Здравейте..дано някои може да ми помогне.. имаме Фиат Браво с климатроник .. и за да се включи климатрника трябва да се натиснат 2 бутона..но защо точното двата и за какво служат всело едом поотделно..намират се точно под врътките за регулиране на въздуха..предварително благодаря..айде със здраве ;)))
|
Съб Авг 26, 2006 11:14 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
този със снежинката включва компресора
другият е за да се спре притока на въздух отвън
по принцип аз рядко ползвам този за външния въздух
Вто Авг 29, 2006 1:21 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
И аз рядко ползвам(смисъл че си е постоянно включен) този за външния въздух то в София външен "ВЪЗДУХ" е много силно казано а извънрадско да ти се лепне некои тир пред теб и жив загиваш без тва копче! а и съм забелязал че по-не се мъчи като върти само вътрешния въздух!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Авг 29, 2006 3:49 pm |
|
 |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 2:35 pm Мнения: 83 Местоположение: София
|
rustson написа: ...а и съм забелязал че по-не се мъчи като върти само вътрешния въздух!
Това май иде да рече че поленовото филтърче ти е за смяна 
_________________ Brava 1.6 16v
|
Вто Авг 29, 2006 5:59 pm |
|
 |
coolboby
|
Хах.. а дали климатроника показва наистина тези градуси които показва на аналоговите врътки на климатроника 
|
Вто Авг 29, 2006 8:26 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
coolboby написа: Хах.. а дали климатроника показва наистина тези градуси които показва на аналоговите врътки на климатроника 
Това е темп., която трябва да се достигне след вкл. на климатроника. Това е и разликата с климата. Като достигне тази темп. климатроника спира компресора или го включва на по-ниска степен. Докато при климатика компресора и работи на една степен, докато не го изключиш.
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Авг 30, 2006 3:23 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|