|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
 Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA
Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA със Subject "TO A SAFE ACCOUNT" на Яхутоооо...
Любопитно ми е да го отворя, но май не трябва...
Какво ще кажат хората, които са по-навътре с нета!
Май е най-добре направо да го трия, а?
|
Пет Авг 25, 2006 10:35 am |
|
 |
Paparac
|
Градски, трий 
|
Пет Авг 25, 2006 11:00 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Трии, щото акаунта ти ще стане изключително unsafe
|
Пет Авг 25, 2006 11:46 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
geshabeli написа: Трии, щото акаунта ти ще стане изключително unsafe
Какво е това Господи!!! 
|
Пет Авг 25, 2006 11:48 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Не би трябвало да има проблем ... В смисъл ако не отваряш линкове и т н до колкото знам яхууто си има защити... Поне малки, а ако браузъра ти има поп-ъп блокер не би трябвало да имаш абсолютно никакви проблеми, освен ако не натиснеш някой линк или нещо от тоя род ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Авг 25, 2006 12:02 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш...
И други в тоя стил...
|
Пет Авг 25, 2006 12:03 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
vesko написа: Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш... И други в тоя стил...
Ей такива пък не съм получавал.Един познат милионер стана направо,то не бяха долари то не бе чудо.Пък аз горкия само виагра искат да ми продават :mrgreen: и тук там някой Ролекс.А и някоя банка като и се подновява софтуера да си потвърдя данните,без дори да съм им клиент.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пет Авг 25, 2006 1:34 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите  дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Авг 25, 2006 2:16 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
rustson написа: ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите  дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!
Съвсем на място :!:
А това с банката на мен не ми беше пристигало. При мен се набляга на софтуера, пък ако ползвах всичката виагра дето ми рекламират... е нема да коментирам, че страхххх :mrgreen:
|
Пет Авг 25, 2006 2:55 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Да бе,и мене ме облъчват с оферти едни негърки дъщери на застреляни или в изгнание африкански величия,чак и снимки си пращат.Хохохохо.
|
Пет Авг 25, 2006 7:02 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|