Дата и час: Чет Юни 19, 2025 9:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
за стъклата и алармата 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: стъкла
kluchar написа:
тоава от саита е като универсална платка за вдигане на стъклата ако има колата оригинално го вързват към него

Значи излиза, че самата аларма трябва да има тази опция - вдигане на стъклата при задействане при условие, че са смъкнати. Надявам се правилно съм разбрал. Само, че за съжаление аз не съм срещал такава сред масовите аларми за автомобили. Нямам претенций, че съм видял много, но това което масово се продава на пазара не предлага тази опция. Иначе би било хубаво като слезеш и натиснеш копчето за включване да ти се вдигнат и прозорците ако има оставени отворени :wink:

Чет Авг 24, 2006 5:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
в повечето случаи се взима сигнал от управлението на централното :!:

Чет Авг 24, 2006 5:41 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
На Типо-то ми се вдигат и двете стъкла като заключиш .......

Сигурен ли си, че е от алармата? Преди да я сложиш как беше? При мене такова животно нема ..... и аз съм с централно.

Чет Авг 24, 2006 7:42 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Цитат:
При пунто, което си има аларма, но не си вдига стъклата колко точно излиза с монтажа?
Алармата е вързана с централното.

При мен в Шумен цената на релето за време + монтжа е 22лв.А цената на модула(за две стъкла) +монтаж е 34-36 лв.
И двете са лесни за монтаж,но все пак се изискват малки познания по електроника :wink: Добре е да се върже към алармата е не към централното.Почти всяка аларма има подходящ извод.

Чет Авг 24, 2006 9:14 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
модула за ел.стъкла към алармата ми го монтира човек от форума с ник Bobywm за двете предни стъкла модула и монтаж 36лв работи перфектно вече доста време човека си върши работата перфектно и ако някои се интересува от такива неща свържете се с него ще останете доволни дано съм помогнал

Best Regards
Fiat Brava 1.4 SX 12v

Вто Сеп 26, 2006 10:01 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
tony__ написа:
модула за ел.стъкла към алармата ми го монтира човек от форума с ник Bobywm за двете предни стъкла модула и монтаж 36лв работи перфектно вече доста време човека си върши работата перфектно и ако някои се интересува от такива неща свържете се с него ще останете доволни дано съм помогнал

http://car-diagnostic.com/index.php?pag ... &Itemid=26

Чет Сеп 28, 2006 3:24 pm
Профил WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
браво, брато! Мерси!

Изображение

Чет Сеп 28, 2006 6:47 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Екстра, купих си ги машинките и ми ги доставиха. Сега остава да намеря някой да ми ги монтира. Има ли във форума, някой които е на линия???

Изображение

Пет Окт 27, 2006 1:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
И аз бях решил да си слагам подобен модул но ме предупредиха че модулите са 2 вида.

По евтините задействат двигателя за определено време през което стъклата трябва да се вдигнат. Това време е голямо за да има запас и при по бавни механизми. Проблема е че след като стъклото се е вдигнало а времето не е изтекло мотора не се изключва и се товари. След дълго ползване по този начин той се износва по бързо а има и опастност да се повреди нещо по механиката следствие голямото натоварване.

По скъпите модули освен по време имат изключване и по натоварване. Когато стъклото се вдигне и мотора се натовари той започва да консумира по голям ток който се разпознава от модула и той спира мотора. Точно така работи и модула който се управлява с бутоните.

Консултирай се със специалист преди да го монтираш за да няма проблеми после ...

Пет Окт 27, 2006 7:59 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
ilkor написа:
И аз бях решил да си слагам подобен модул но ме предупредиха че модулите са 2 вида.

По евтините задействат двигателя за определено време през което стъклата трябва да се вдигнат. Това време е голямо за да има запас и при по бавни механизми. Проблема е че след като стъклото се е вдигнало а времето не е изтекло мотора не се изключва и се товари. След дълго ползване по този начин той се износва по бързо а има и опастност да се повреди нещо по механиката следствие голямото натоварване.

По скъпите модули освен по време имат изключване и по натоварване. Когато стъклото се вдигне и мотора се натовари той започва да консумира по голям ток който се разпознава от модула и той спира мотора. Точно така работи и модула който се управлява с бутоните.

Консултирай се със специалист преди да го монтираш за да няма проблеми после ...

Ами какво да кажа освен благодаря за обяснението и че нашият модул които изпратихме на човека е от вторият вид 8)

Пет Окт 27, 2006 9:27 pm
Профил WWW
Аватар

UNREAD_POST 
ООо супер, благодаря за 'модула' със здраве си го ползвам :)

Изображение

Пет Ное 10, 2006 6:01 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Вече не си го ползва.... Смених алармата с някаква уж по хубава и т.н. сега тоя модул не работи защото нямало изход на който да се върже за алармата.
Знам, че проблема не е във вас (в модула) ама нали уж е универсален за всяка аларма...тоя пич дето я сложи алармата да не е някъв ламер да не разбира и само да ме лъже от мързел нещо ?!?!

Изображение

Пон Ное 13, 2006 12:48 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Цитат:
Смених алармата с някаква уж по хубава и т.н. сега тоя модул не работи защото нямало изход на който да се върже за алармата.

Напиши модела на алармата,и снимай дистанционното.100 % може да се върже :wink:

Пон Ное 13, 2006 3:13 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Steeli men, пише на дистанцията 3 копчета модела къде да го гледам... ще кача и снимка само да направя, че в нета не намирам

Изображение

Пон Ное 13, 2006 3:24 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST re
След като са ти монтирали хубава аларма,не ти ли написаха гаранционна карта.На нея би трябвало да пише марка и модел.

Вто Ное 14, 2006 12:58 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща