|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 8:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
 Ремонтите в София???
Знае ли някой откъде може да се види графика на ремонтите в София,че това живо ме интересува!Държа си колата на бул."В.Левски",а днес видях на едно табло,че и той щял да бъде ремонтиран в участъка от 'Раковска" до Ректората.Макар,че от "Раковска" до "Гр.Игнатиев" въобще няма какво да му се ремонтира!Та ако някой е запознат с тези ремонти,да свирка,че не ми се ще паяците да ми вдигат Фиата,а след това да ходя да си я търся по наказателните паркинзи , да ми пишат акт/без това карам с такъв и не мога да си представя какво ще стане,ако ми напишат още един :( / и да им пълня гушите на тези с паяците.Благодаря предварително!
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пон Авг 21, 2006 8:13 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
До колкото знам В.Левски ще е от 2-рата вълна ремонти. Табло мисля че има на НДК като тръгнеш по Фр. Нансен от Патриарха към Японския след Гумаджийницата от дясната страна. На един билборд.
|
Пон Авг 21, 2006 9:52 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
Благодаря!Тези сведения за ремонтите ги видях на един билборд на Витошка и Патриарха,но дати нямаше.Утре ще го видя и този билборд-тъкмо ми е на път.
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пон Авг 21, 2006 10:09 pm |
|
 |
doofiat
|
Като разбереш със сигурност пиши,за да се знае да се избягва бул.Васил Левски
|
Вто Авг 22, 2006 12:07 pm |
|
|