|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 8:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Въпрос за външно озвучаване
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Въпрос за външно озвучаване
Не знам дали това има място тук, но. . .
Някой разбира ли от озвучаване?!?!?! Трябва да закупим техника за озвучаване на сравнително голям двор и сграда към него и ни вълнува какво ни трябва. . . колони. . . какви, колко и т.н.
Благодарим, ако може да помогнете
|
Вто Апр 26, 2005 10:17 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Re: Въпрос за външно озвучаване
Mitko написа: Не знам дали това има място тук, но. . . Някой разбира ли от озвучаване?!?!?! Трябва да закупим техника за озвучаване на сравнително голям двор и сграда към него и ни вълнува какво ни трябва. . . колони. . . какви, колко и т.н. Благодарим, ако може да помогнете
и вие ли 
Вто Апр 26, 2005 11:41 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Май аз мога да помогна малко, но не е ли по-добре на срещата?
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Апр 27, 2005 9:51 am |
|
 |
Ferrari
|
Zaphod написа: Май аз мога да помогна малко, но не е ли по-добре на срещата?
Да ама мацката която постави вапроса няма да е на срещата.
|
Сря Апр 27, 2005 10:04 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Хех - ами доведи я, де:)))))
Иначе, сериозно - да даде параметри на двора, какво точно иска - временно или постоянно, за какво ще се ползва - за дискотека или озвучаване на градински партита, ще се прибира ли оборудването или трябва да е влагоустойчиво, и най-важното - колко пари може да отдели - такива неща са само част от параметрите:)
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Апр 27, 2005 10:11 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|