|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Популяризиране на форума и клуба
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
 Популяризиране на форума и клуба
Може да ме сметнете за луд, но ето какво направих аз.Разпечатах листчета със следният текст:
"Уважаеми колега, посетете и се регистрирайте на интернет адрес:
http://www.fiat-bg.com/forum/
Това е форум на почитателите на марката ФИАТ в България.
В него ще намерите много и полезна информация за Вашият автомобил, можете да попитате колегите за всеки интересуващ Ви проблем свързан с него, както и да споделите своят опит.
Винаги е хубаво да срешнеш съмишленици и приятели, нали?
п. с. Това не е уловка, примамка, търговски трик или нещо подобно, а просто опит да си помогнем един на друг – безкористно. kiro_of_the_day"
Нося си в мен по десетина и като видя някоя Фиятка - защипвам по едно на предните чистачки!
Кажете дали не се вманиячавам? Как мислите?
п.с. Това е само от снощи и съм разпространил само 9 такива листовки засега.
|
Вто Яну 24, 2006 6:18 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Колега, във форума е писано по въпроса - можеш да потърсиш. Моля, промени първите редове - ние никого не можем да караме да се регистрира - можем само да му подскажем, че на този адрес може да намери полезна информация. Не забравяй, че винаги е по-добре да се посъветваш с администрацията на Клуба, преди да направиш подобна стъпка, която е общо взето от името на всички. Моля, свържи се с мен по ICQ или ЛС да доуточним.
Разбира се, уважавам идеята и те поздравявам за нея - дано има повече толкова активни потребители.
_________________ Alles in Ordnung
Последна промяна Zaphod на Сря Яну 25, 2006 12:09 pm, променена общо 2 пъти
|
Вто Яну 24, 2006 6:25 pm |
|
 |
Nino
|
Със сигурност!!! :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Яну 24, 2006 6:26 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Популяризиране на форума и клуба
kiro_of_the_day написа: Може да ме сметнете за луд, но ето какво направих аз.Разпечатах листчета със следният текст: "Уважаеми колега, посетете и се регистрирайте на интернет адрес: http://www.fiat-bg.com/forum/Това е форум на почитателите на марката ФИАТ в България. В него ще намерите много и полезна информация за Вашият автомобил, можете да попитате колегите за всеки интересуващ Ви проблем свързан с него, както и да споделите своят опит. Винаги е хубаво да срешнеш съмишленици и приятели, нали? п. с. Това не е уловка, примамка, търговски трик или нещо подобно, а просто опит да си помогнем един на друг – безкористно. kiro_of_the_day" Нося си в мен по десетина и като видя някоя Фиятка - защипвам по едно на предните чистачки! Кажете дали не се вманиячавам? Как мислите? п.с. Това е само от снощи и съм разпространил само 9 такива листовки засега.
Идеята е чудесна но по-добре е да се помисли за някаква официална листовка.
|
Вто Яну 24, 2006 6:29 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Популяризиране на форума и клуба
Mitko написа: Идеята е чудесна но по-добре е да се помисли за някаква официална листовка.
О.К. Тогава, най добре това да се обсъди на следващото заседание на клуба, да се предложи съответният текст
и да се "дерзае".
|
Вто Яну 24, 2006 6:33 pm |
|
 |
me_to_u
|
Да, имаше такава идея по-рано. Наистина е добър начин!
|
Вто Яну 24, 2006 7:12 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Нашият 126-клуб се рекламира така от миналата пролет в Пловдив и София и има определен успех. Оставяме и в магазинчетата за Малък ФИАТ
ПП- Киро, не си луд  Или, да речем, си луд толкова, колкото трябва, но не по-малко :mrgreen:
Дай, Боже, повече агитатори 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Сря Яну 25, 2006 4:19 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Листовки раздавам от април 2005 ... още никой не се бе замислил нито за популяризиране, нито за клуб ... бяхме чисти ентусиасти .......  листовките ми претърпяха промени .... това е последния им вариант: /големината им е на визитка/ (е разбечатани са на обикновенна хартия .. ама такива са възможностите и финансите ми  )
Няма да престана да ги разпространявам дори и да се появят официални такива. Които ще раздавам заедно с моите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Яну 25, 2006 10:32 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
да, отговор е...! надявам се че не съм те обидил с нещо (ако е така - без да искам е било  )...
пак повтарям, че съм привържаник на добрия тон! ;)
иначе наистина е добре ако прибави едно "моля" например... но и така мисля че не е точно сравнението с антинапукометина  защото той ги поставя листовките на фиат-и. това е нещо като съобщение...
та както и да е...
сега и аз да предложа нещо: Направете (администрацията) един .doc файл или .cdr с една добре оформена листовка и я сложете някъде всички да си я дръпнат. Оттам-нататък който има принтер да си разпечата колкото иска и да ги оставя на фиат-и като види такъв без стикер на клуба.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Яну 25, 2006 1:03 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Да, това наистина е много добро предложение - направо ще пусна една тема за предложения и всеки ще може да даде своя принос за оформяне на обща листовка - мисля, че ще стане супер! 
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Яну 25, 2006 1:06 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Аз на всеки който е с Фиат като го видя че нещо рови под капака или ме пита нещо го пращам насам да попита или дори да успея да му помогна просто да се регистрира и да намери и други отговори 
|
Съб Апр 22, 2006 6:07 pm |
|
 |
EVITA
|
 :о)
Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.
|
Чет Авг 17, 2006 12:25 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Хехе дайте на момичето явно ги чактисва работите и ще свърши добра работа по дизайна според мен!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Чет Авг 17, 2006 2:25 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
 Re: :о)
EVITA написа: Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.
На първо време Пловдивските срещи се нуждаят от ето такъв флаг, като на Русенските ни приятели.От доста време си говорим за такъв а няма кой да помогне в изработването му. Ако е по силите ти пиши! Естествено ще имаш и нашата помощ. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Авг 17, 2006 4:46 pm |
|
 |
x 1/9
|
 Re: :о)
EVITA написа: Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.
Файловете са достъпни, ако ти се занимава мога да ти ги дам. Колегата Явор също ги има. Последно Бубачко пусна един тираж. При мен има бая мат'рали - официални лога на фиат, разни макети... мой творения ... Както сама виждаш дезигна е далеч от истината както за стикер, така и за клубно лого, но някакси от самото начало се понесохме по течението и се правеха дребни (технически) корекции а не се намесихме радикално във визията. Висящ е въпроса с клубното лого и цялата акциденция покрай него. Щом имаш време може да направиш макети на лого, бланка, визитка, плик .. ти си знаеш процедурата и да ги предложиш на Митко (той също си знае процедурата). Ако се поровиш има тема някъде с някакви примерни вариянти.
Доста сме предпичатарите и дезигнерите тука и е срамота да не спретнем нещо.
Успех в начинанието 
|
Чет Авг 17, 2006 5:53 pm |
|
|