Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 5:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Кой имаше газов пищов в колата? 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Кой имаше газов пищов в колата?
Газов пистолет не решава спор на кръстовище
14 август 2006 /
Неизвестен се опита да разреши спор с друг шофьор на светофар в Бургас с газов пистолет, предаде БГНЕС.
В оперативната дежурна част на РПУ е получен сигнал за стрелба от автомобил, движещ се по път Е-87 в посока к-с «Меден рудник». Установено е, че при спречкване на пътното платно до светофара на стадион "Черноморец", лек автомобил "Форд Ескорт", с водач 26-годишният П.Д. и спътник М.К. е бил притиснат от лек автомобил "Фиат Брава". Шофьорът на "Фиат"-а свалил стъклото стрелял с газов пистолет, след което отпътувал в неизвестна посока. От стрелбата няма пострадали. Автомобилът, от който е стреляно, е собственост на 18-годишен бургазлия. Самоличността на стрелеца в момента се изяснява. По случая работи Първо РПУ – Бургас.

Колега бягай да не те хванат! :36_2_33:

Вто Авг 15, 2006 2:41 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=8532

Никой не си признава :) :) :)

Вто Авг 15, 2006 2:46 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Бре не съм видял другата тема...то щото сега не работи тва с търсенето на нови теми

Вто Авг 15, 2006 3:02 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
По принцип аз си държа газовия в колата винаги,когато съм с нея,като слизам си го взимам! Знам,че това няма да реши никак нещата при евентуален спор и разправия с друг шофер,но се надявам оня поне да се стресне и да предотврати по-нататъшни "загрубявания" на кавгата! Чувствам се сигурен с него и с батата под седалката! Просто в България стана такова положението,че всеки те псува по кръстовищата,има и такива дето излизат от колите да се саморазправят.....живея в Надежда в блока на голямото кръстовище пред Билата,ставал съм свидетел на какво ли не....излизат от колите,зарязват ги насред кръстовището и отиват да вадят човека от колата и да го ритат! Събира се тълпа,и всеки само ГЛЕДА :evil: наистина е страшно по пътищата,трябва да се пазим от всичко и всеки!!! :x

Вто Авг 15, 2006 5:27 pm
Профил
UNREAD_POST 
В колко часа е станало това някой знае ли.

Вто Авг 15, 2006 6:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
К'во ти пука кога е станало. Такива простотии стават десетки може би стотици на ден по българските пътища. В случая обаче е показателно че другия човек е запомнил номера и го е предал на полицията. Мисля че по сериозно щеше да бъде ако и той беше въоръжен и то с огнестрелно оръжие тогава оня хапльо щеше да се подриска , но няма смисъл да се умува ... Важното е да бъдем спокойни по пътищата!

Вто Авг 15, 2006 6:47 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Спомням си един приятел го бяха затиснали с вратата като излизал и му нацепили канчето. Той е здравеняк ама оня го приклещил и...счупен нос. Приятелчето работи в гранична полиция.

Вто Авг 15, 2006 7:33 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз пистолет нямам. Вида ми е достатъчен :mrgreen:

Вто Авг 15, 2006 9:31 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
AlBundy написа:

Дай снимка да те видим :)

Вто Авг 15, 2006 9:34 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Mazgarev написа:
AlBundy написа:

Дай снимка да те видим :)

Гледай аватара :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз един път бях засечен от някакви пикльовци в Ситроен Ксара. Копелетата не стига, че ми караха в платното, а и ми направиха знак да мръдна в банкета. Направих маневра, така че той да отбие в мое дясно. От там ония спряха и единият до шофьора тръгна да изкача. Аз обаче дадох газ колкото може и тръгнах да му затварям вратата с предницата на Орел-а. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Толкова бързо скокна вътре, прибра си краката и затвори вратата, че ако се беше забавил 2 сек. щях да скъся с 50 сантиметра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спрях така че да не преча на другите и тръгнах да слизам. Ония отпрашиха с 300 :shock: :shock: :shock: Най-интересното беше, че имаше доста хора и като костенурки си траеха :evil: :evil: :evil:

НЕ СИ ТРАЙТЕ, А ПОМАГАЙТЕ НА ХОРАТА В БЕДА, ДОРИ ДА РИСКУВАТЕ :!: :!: :!: УТРЕ И НА ВАС МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ТАКОВА :idea: :idea: :idea: :idea:

Вто Авг 15, 2006 9:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
AlBundy написа:

:offtopic: Аре стига бе, да не си 117 кг като мене.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Срам, почвам да отслабвам!Голяма карикатура съм с това Пунто, ма к'во да правя като обичам малките коли и малките жени!! :mrgreen:И да си призная, често заглеждам "Сайчентото , новата Панда и Тойтотата Ярис!! :roll:

Вто Авг 15, 2006 10:06 pm
UNREAD_POST 
sehnsucht написа:
По принцип аз си държа газовия в колата винаги,когато съм с нея,като слизам си го взимам! Знам,че това няма да реши никак нещата при евентуален спор и разправия с друг шофер,но се надявам оня поне да се стресне и да предотврати по-нататъшни "загрубявания" на кавгата! Чувствам се сигурен с него и с батата под седалката! Просто в България стана такова положението,че всеки те псува по кръстовищата,има и такива дето излизат от колите да се саморазправят.....живея в Надежда в блока на голямото кръстовище пред Билата,ставал съм свидетел на какво ли не....излизат от колите,зарязват ги насред кръстовището и отиват да вадят човека от колата и да го ритат! Събира се тълпа,и всеки само ГЛЕДА :evil: наистина е страшно по пътищата,трябва да се пазим от всичко и всеки!!! :x

Недей бе човек, махни го това нещо веднага... по простата причина, че индивидът срещу теб няма да знае, че твоя е газов и може да извади истински...тогава може да стане лошо.Много повече работа в такива ситуации върши едно приятелско помахване от колата, добронамерен жест, кратко включване на аварийките и изобщо Д Ж Е Н Т Ъ Л М Е Н С Т В О. Карайки колите си не сме отишли на война, на който много му се воюва да се записва доброволец, сега с този Ливан май много работа ще се отвори за КУХИТЕ ЛЕЙКИ от Б-я! :mrgreen:

Вто Авг 15, 2006 10:16 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]