Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:32 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Срещите във Варна се закриват! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Срещите във Варна се закриват!
Занчи тъй като организатори и единствени участници от доста време на срещите във Варна сме аз,NIGHT^WALKER и me_to_u(който вече не идва по незнайна причина) и никой друг!
Решихме единодушно повече срещи на ФИАТ във Варна да няма!Тъй като аз повече във тоя форум няма да пиша,пък и NIGHT^WALKER е близо до моето мнение!А me_to_u така или иначе спря да пише.
Моля темите свързани с варненските срещи да бъдат изтрити от оторизираните лица!Защото стават безмислени!

П.п
Подобен фарс е унижение......Аз няма да участвам.....Форума е на хората участващи в него не на власт имащите!

Пет Авг 11, 2006 12:19 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Срещите във Варна се закриват!
beer написа:
Занчи тъй като организатори и единствени участници от доста време на срещите във Варна сме аз,NIGHT^WALKER и me_to_u(който вече не идва по незнайна причина) и никой друг!
Решихме единодушно повече срещи на ФИАТ във Варна да няма!Тъй като аз повече във тоя форум няма да пиша,пък и NIGHT^WALKER е близо до моето мнение!А me_to_u така или иначе спря да пише.
Моля темите свързани с варненските срещи да бъдат изтрити от оторизираните лица!Защото стават безмислени!

П.п
Подобен фарс е унижение......Аз няма да участвам.....Форума е на хората участващи в него не на власт имащите!

И защото вие не искате да ходите на срещи трябва да няма срещи във Варна?

Пет Авг 11, 2006 12:22 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Кое не разбра?Казах че ходим само ние от една година насам!Ние като не ходим кой ще ходи?Няма срещи.......

Пет Авг 11, 2006 12:26 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Срещите във Варна се закриват!
beer написа:

П.п

И защо така реши? :? :(

Пет Авг 11, 2006 12:28 am
UNREAD_POST 
Властимащите ли пречат на срещите????? Или не разбирам , или нещо не се връзва при Вас . И в Пловдив сме малко , но не съм разбрал досега Власта да ни е пречила . Всичко е въпрос на желание от Ваша страна

Пет Авг 11, 2006 6:30 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
atos написа:
Властимащите ли пречат на срещите????? Или не разбирам , или нещо не се връзва при Вас . И в Пловдив сме малко , но не съм разбрал досега Власта да ни е пречила . Всичко е въпрос на желание от Ваша страна

Работата е друга!Срещи ще има,но няма да се организират чрез този форум!

Пет Авг 11, 2006 8:02 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
е колеги няма проблеми, то накрая в този форум и без това ще останат само Митко и приятели, освен ако Митко не сложи БАН и на тях, тогава ще си прави сам форум, правилни въпроси и точни отговори.....без да се заяжда с никой :twisted:

Пет Авг 11, 2006 9:15 am
UNREAD_POST 
phoenix написа:
е колеги няма проблеми, то накрая в този форум и без това ще останат само Митко и приятели, освен ако Митко не сложи БАН и на тях, тогава ще си прави сам форум, правилни въпроси и точни отговори.....без да се заяжда с никой :twisted:

Ако тоя форум беше само мой отдавна да съм го затворил, защото дотук не ми е донесъл нищо положително. Само ядове и разправий с възрастни мъже, които се държат като 5 годишни деца на които някой им е взел играчката.

Пет Авг 11, 2006 9:24 am
UNREAD_POST 
Цитат:
Само ядове и разправий с възрастни мъже, които се държат като 5 годишни деца на които някой им е взел играчката.

е аз не съм се карал с никой, и не съм имал ядове и разправии, защо ли при тебе е така ????
а и не ми е работата да казвам кой като колко годишен се държи., Както каза един колега, " давай го малко по-лежерно"

п.с.
обещавам повече да не ти правя реплики,
ама много се нервирам като гледам как умни, и приятни хора които все пак дават добри съвети НАПУСКАТ форума или имат БАН.
все пак не си 100% прав и не е зле някой път просто да си замълчиш и ти.

Пет Авг 11, 2006 9:40 am
UNREAD_POST 
Какво ви става на всички, не мога да разбера......това някакъв своеобразен протест на регионално ниво заради изгонването на Иво ли е.....много ми е интересно какво ви е виновен Митко заради това, че на срещите идвате само трима....и кой ви дава право с такава категоричност да обявявате че повече срещи няма да има.....

"phoenix", на снимките изглеждаш интелигентен човек, по тях мога да съдя, без да те познавам.....та в този дух, смята ли един интелигентен човек че срещите във Варна са на камерно ниво заради начина и стила на админстване на Митко... :?: :?: :?: .....

Познавам и Иво добре, познавам и Митко...и хич не ми пука какво имат да делят двамата и дали са го разделили.....знам само едно, че снощи се събрахме също в камерен състав и си изкарахме СУПЕР..... :dance:

Пет Авг 11, 2006 9:42 am
UNREAD_POST 
Не мога да разбера, защо през този форум няма да има срещи? Кой определя как ще се организират срещите? А вие като не искате недейте писа, никой не ви е накарал насила да пишете. Аз ще си пиша, защото съм човек и бих помогнал на човек в нужда.

Пет Авг 11, 2006 9:47 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Към колегите от Варна:
Разбирам че не е приятно само трима души да са единствените участници в срещата, но защо обвинявате форума и администратора за това?
Ако няма желаещи и на вас ви е писнало, не виждам нищо лошо ако временно прекратите редовните срещи, но не е нужно да изтриваме теми и така нататък. Мисля че ще е достатъчно ако просто се обяви, че поради липса на интерес, временно срещите се прекратяват или намаляват на една месечно или нещо подобно.
Вие ще си прецените как да действате и едва ли администратора ще ви нареди какво да правите. Той просто не иска да трие теми, защото това си е част от историята на клуба и няма да е коректно ако я изтрием.

А по въпроса за организиране чрез друг сайт, не виждам това с какво ще промени нещата. Нека все пак не забравяме че по-добре за общността е Фиат феновете да имат един клуб и един форум, а не да се разпокъсаме на много места.

Оставам искрено Ваш приятел.

Пет Авг 11, 2006 9:50 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Сега, преди да сте му изболи очите на момчето, няма да му пощя думите една по една, да мисля "какво ли се е опитвал да каже поета", както в есетата по литература в средното училище. Едно е ясно, думите му не са никак радостни. Темата беше вече няколко пъти разисквана. Който не получава удовлетворение от форума, да прави каквото си иска. На мен форума не ми харесва от доста време. Затова и не пиша. Влизам, чета и излизам след 2 минути. Все едно и също, като в канал на ай- ер-си. Ма това си е мое мнение. Изглежда на почти никой друг това не му пречи. И когато някой се опита да внесе градивна критика(ся ще кажете где е тя?), веднага нещата се изместват в плюене. Срещи във Варна по познатата схема няма да има, колкото и да спорите. Това означава, че никой от тримата познати участници в същите няма да пише и организира такива в този форум. Който има желание, да организира, никой никого не спира. И без да ми разяснявате кой крив, кой прав. Всеки си знае. Това е. Има повече от 2000 регистрирани потребителя, нали така...

Пет Авг 11, 2006 10:54 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колегите от Варна мисля че имат право да се сърдят за срещите (не виждам връзката с форума обаче) но ситуацията в пловдив с клуб Ланча е същата все едни и същи хора сме на срещите аз, милен, кире,юлиян и ники. 5 човека за кви срещи говорим!? кви ли не варианти мислихме да превлечем хора и нестава и нестава, добре че са колегите от Фиат да идват на нашите срещи та се събираме по 10 тина човека. Та нищо чудно Срещите на клуб ланча скоро да изчезнат от лицето на Пловдив понеже ние и без срещи си се виждаме често а като няма нови фенове ситуацията се обезмисля! Така че напълно разбирам варненци за тяхното нежелание да си пускат теми за среща и все те, едни и същи да си ходят! Искренно съжалявам че срещите на клубовете ланча и фиат не се разрастват а полека лека изчезват :(

DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г

Пет Авг 11, 2006 10:57 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
........................................

бях написал нещо, но го изтрих...не искам да учавствам в това.....

Колеги от Варна, съжалявам, че не намирате място тук... правете каквото искате и каквото мислите за на-добре...Поздрави и успех..... :36_2_25:

Пет Авг 11, 2006 11:13 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща