Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 6:39 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ха...вижте това!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Ако сте се успокоили и двамата - добре!
Ако не сте - получавате официално предупреждение за некоректният тон и нецензурните думи!

Поздрави kiro_of_the_day

Поздравления за модератора. Мислех тая сутрин да позабриша малко

Сря Авг 09, 2006 9:14 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Ако сте се успокоили и двамата - добре!
Ако не сте - получавате официално предупреждение за некоректният тон и нецензурните думи!

Поздрави kiro_of_the_day

Аз съм си спокоен и просто си изказах мнението за тези неща,които лично мен ме дразнят.А кои са нецензурирани думи?За "ус*а" се извинявам,но ти казваш думи? А не съм се опитвал да му се карам или да му "повишавам" тон,пак ше кажа,просто си изказах мнението,че лично мене ме дразнят тия приказки,в никой друг форум или фен клуб не се възхваляват други марки...

Сря Авг 09, 2006 1:40 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
тая статия е смеееех и тъпота!
ако въобще се приеме хипотезата, че поради някаква причина двигателя е под пълна газ, която не може да се отнеме, има сума ти начини да спреш колата (освен вече цитираните). просто нема какво да се коментира.

Сря Авг 09, 2006 2:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
да колега, доколкото се сещам най-отляво има 1 педал, съединител се наричаше май, не знам много добре какво прави ама... май нещо там... абе като сменям предавките го натискам...

хаха тая статия е най-големия майтап който съм чел напоследък и то сериозна медия го публикува, "аутомедияпро". ха, запецнал педалът на газта, колата се набичила до 210, спирачките пегрели, ама той бил про драйвър и затва като пич карал до не знам кога си... айде айде и ние коли караме, не сме чак толкова прости... натискаш съединителя, изключваш от скорост, пък после дори и с прегрели спирачки пак ще спреш... виж ако колата е автоматик, е малко по-сложно, въпреки че пак може човек да направи същото. до колкото си спомням не се казва подобно нещо в статията :twisted:

Чет Авг 10, 2006 1:15 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
в статията пишеше че колата е автоматик ама иначе си много прав
бях гледал същата история в един треторазряден американски филм.
Хубав филм беше :D :D :D

Чет Авг 10, 2006 9:36 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Казано е че е автоматик!

То че е измислица - измислица е :)
ама да си представим подобна ситуация:
Изключва двигателя, колата явно е на скорост (щом не е успял да превключи на неутрална). Няма горене в цилиндрите, защото не се подава искра (модела е 318 - бензинов) и автомобила не ускорява. Колата спира от двигателната спирачка, а освен това може да спре и с натискане на спирачките (вместо да загряват при пълна газ).
Не е ли това най-адекватната реакция???

Чет Авг 10, 2006 11:15 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Никак даже не е адекватна реакция, защото тогава нямаше да има история :mrgreen:

Пет Авг 11, 2006 8:45 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2