|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 6:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Има ли фенове на старите и истински автомобили?
Автор |
Съобщение |
lliilloo
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Авг 01, 2006 5:13 pm Мнения: 12 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Има ли фенове на старите и истински автомобили?
Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в близките няколко години?!
Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1
|
Чет Авг 10, 2006 5:49 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: Има ли фенове на старите и истински автомобили?
lliilloo написа: Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в близките няколко години?!
Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1
Евалата колега  И за мене старите италианки са The Best..истинските бичкии,двувалки...легендите като делта 1,ритмо 130 и 105,фиат 131,алфа 75,жулиета,90-ка,алфа 6,Ланча бета...е няма такива класики...и предпочитам такива ако имаше читави пред новите... 
|
Чет Авг 10, 2006 6:19 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
lliilloo написа: Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в блиските няколко години?!
за качеството на старите автомобили мога да кажа само хубави работи, но явно нищо не разбираш от "пластмаса".
има такива полимери в момента, че са поздрави и по евтини от ламарината.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Чет Авг 10, 2006 6:28 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу яки 
_________________ Fiat Bravo GT
|
Чет Авг 10, 2006 7:18 pm |
|
 |
Abarth.
|
ivo098 написа: хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу яки 
Аз лично ще предпочета делта 1 пред либра,но Integrale 16V :twisted:
|
Чет Авг 10, 2006 7:32 pm |
|
 |
AlBundy
|
everton написа: за качеството на старите автомобили мога да кажа само хубави работи, но явно нищо не разбираш от "пластмаса". има такива полимери в момента, че са поздрави и по евтини от ламарината.
То, че има - има. Но май във Пежо, Фокус и др. таблото им лъха на евтиния с тези дрънчащи пластмаси. Иначе за калници и брони - спор няма.
|
Пет Авг 11, 2006 8:35 am |
|
 |
lliilloo
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Авг 01, 2006 5:13 pm Мнения: 12 Местоположение: София 04 Оборище
|
everton написа: lliilloo написа: Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в блиските няколко години?!
Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1 за качеството на старите автомобили мога да кажа само хубави работи, но явно нищо не разбираш от "пластмаса". има такива полимери в момента, че са поздрави и по евтини от ламарината.
Те след време ще почнат и от картон да ги правят...
Няма спор,че новите автомобили са по-ергономични и сигурни,но се правят да искарат 5-10 години,та после да си купиш пак....това масово производство трябва да се продава
|
Пет Авг 11, 2006 8:43 am |
|
 |
lliilloo
Кара детска количка
|
ivo098 написа: хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу яки 
Не те обеждавам,нито ще давам обяснение колко пари имам....колата ми е 1986 година
Когато една кола производство 2000,или по-нова бъде в такова състояние като мойта след 20 години....тогава ще се съглася с теб за новите
|
Пет Авг 11, 2006 8:50 am |
|
 |
Ferrari
|
С кой мотор е Делтата.
|
Пет Авг 11, 2006 9:09 am |
|
 |
lliilloo
Кара детска количка
|
Mitko написа: С кой мотор е Делтата.
1.6L 8V два разпределителни вала,пълен инжекцион 109HP
|
Пет Авг 11, 2006 9:18 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|