Автор |
Съобщение |
Bobolin
Кара балканче
|
 Изненада на разсъмване
Малко предисловие - от приблизително 3 години бях щастлив собственик на Фиат Типо '89 г. Стара колица но винаги безпроблемно ме е возила и никога не ме е оставяла на пътя. Преди малко повече от 5 месеца започнах работа в София и разбира се вярната колица безаварийно ме возеше по софийските булеварди. Преди по-малко от месец и сложих чисто новичка газова уредба BRC и идилията стана пълна. До тази сутрин, когато излязох пред блокът ми в Младост 3 отивайки на работа и на мястото където скромното ми фиатче бе паркирано предния ден стоеше едно празно изпълнено с мъка място. Все си мислех, че и крадците имат "професионално" достойнство и няма да си сложат главата в торбата за 16 годишна кола, но явно съм се лъгал. Може би регистрационният номер "ВТ" различаващ се от всички останали наоколо "С" е бил допълнителен стимул. Незнам. Факт е, че ми откраднаха фиатчето, а аз просто си казвам мъката тук. Пазете си колите колеги, защото явно крадците не подбират стара или нова. :cry:
|
Чет Авг 10, 2006 11:06 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Изненада на разсъмване
Bobolin написа: Малко предисловие - от приблизително 3 години бях щастлив собственик на Фиат Типо '89 г. Стара колица но винаги безпроблемно ме е возила и никога не ме е оставяла на пътя. Преди малко повече от 5 месеца започнах работа в София и разбира се вярната колица безаварийно ме возеше по софийските булеварди. Преди по-малко от месец и сложих чисто новичка газова уредба BRC и идилията стана пълна. До тази сутрин, когато излязох пред блокът ми в Младост 3 отивайки на работа и на мястото където скромното ми фиатче бе паркирано предния ден стоеше едно празно изпълнено с мъка място. Все си мислех, че и крадците имат "професионално" достойнство и няма да си сложат главата в торбата за 16 годишна кола, но явно съм се лъгал. Може би регистрационният номер "ВТ" различаващ се от всички останали наоколо "С" е бил допълнителен стимул. Незнам. Факт е, че ми откраднаха фиатчето, а аз просто си казвам мъката тук. Пазете си колите колеги, защото явно крадците не подбират стара или нова. :cry:
Голяма мъка, колега. Не знам по какъв критерий ги подбират. Аз също съм намирал колата си разбита. Вътре нищо не липсваше. Беше правен опит да я подкарат.
|
Чет Авг 10, 2006 11:11 am |
|
 |
KPAHK
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 2:25 pm Мнения: 78 Местоположение: София 15 Младост
|
Борко нЕма да се плашиш (такава си ни е държавицата) - БРАВОТО ЗОВЕ 
Чет Авг 10, 2006 11:14 am |
|
 |
maniakas
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Апр 08, 2006 2:16 am Мнения: 38 Местоположение: Бургас
|
съжалявам човек и на мен ми откраднаха колата преди 2г.
неподбират гадовете каквото им трябва тва взимат
_________________ ко да направя човек....не работи
|
Чет Авг 10, 2006 11:23 am |
|
 |
pugsy
|
мнооооого кофти,неам думи просто
кажи рег.номер и някакви белези ако има,някой може случайно да я види някъде
|
Чет Авг 10, 2006 11:36 am |
|
 |
Ferrari
|
Някой има ли познати бакшиши? Те най-лесно откриват кола ако тя се движи по София. Вече имам опит с подобно търсене.
|
Чет Авг 10, 2006 11:39 am |
|
 |
pugsy
|
имам 5-6 човека от 1-ви канал на ОК,даже трябва сега да дойде един от тях и ще му кажа
|
Чет Авг 10, 2006 11:41 am |
|
 |
Bobolin
Кара балканче
|
Благодаря за готовноста за помощ. Ако трябва да съм честен, не залагам големи надежди но все пак знае ли човек.
Реистрационният номер на колата е ВТ0465АК
Колата е тази на аватара ми - тъмнозелен металик. Довечера като се прибера ще постна снимки - най-малкото да остане за спомен.
|
Чет Авг 10, 2006 11:52 am |
|
 |
Слав
|
Съжалявам колега.Това е много неприятно. :(
Все пак недей да си тровиш нервите.Ще си вземеш по-хубава сега!
А номера и аз го записах и ако може да се направи нещо веднага ще пиша!
|
Чет Авг 10, 2006 12:10 pm |
|
 |
Yavor
|
Колега, да не те обезсърчавам ама най вероятно е започнато разкостването на колицата вече - те такива не ги карат или продават ами заминават за части - това е единствения начин да им вземат пари - просто е имало поръчка за такава...
Надявам се че си имал каско - ако не - моите ИСКРЕНИ съболезнования и съчувствие...
|
Чет Авг 10, 2006 1:13 pm |
|
 |
Bobolin
Кара балканче
|
Yavor написа: Колега, да не те обезсърчавам ама най вероятно е започнато разкостването на колицата вече - те такива не ги карат или продават ами заминават за части - това е единствения начин да им вземат пари - просто е имало поръчка за такава...
Надявам се че си имал каско - ако не - моите ИСКРЕНИ съболезнования и съчувствие...
Не, нямах каско. Живеех с излюзията, че няма да се излъжат да крадат такава кола. Вече илюзии нямам. :?
|
Чет Авг 10, 2006 1:58 pm |
|
 |
null
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 4:59 pm Мнения: 73 Местоположение: София
|
не се знае ...
на мен преди година и половина ми откраднаха типото. също 89г.
подадох жалба и я пуснах за издирване (това в полицията)
след около 2 месеца ми се обадиха полицаите да отида да си позная колата.
явно хлапета се бяха повозили и я зарязали пред един блок. съседка се обадила да се оплаче, че тая кола седи там вече 6 месеца и така аз пак си имам количка.
липсваше само столчето на детето. резервоарът си беше пълен. запали от раз (само дето нямаше ток)
дано и при теб се оправят нещата.
_________________ Tipo 1.6 [149C2046]
|
Чет Авг 10, 2006 2:24 pm |
|
 |
Логан
|
Какво да говорим......живеем в Намибия! :arrow: виж линка!!!
|
Чет Авг 10, 2006 3:07 pm |
|
 |
Bobolin
Кара балканче
|
Ето така изглежда(ше) "Типо"-то.

Последна промяна Bobolin на Вто Авг 15, 2006 11:34 pm, променена общо 1 път
|
Чет Авг 10, 2006 7:41 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 изненада
и моето още на 4 та седмица го разбутаха за крадене и на косъма, а на един познат му взеха докато отишъл да уговаря за работа ГАЗ и то строшен контейнеровоз от 82 година .
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Чет Авг 10, 2006 10:47 pm |
|
|