Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 4:34 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Ха...вижте това!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Ха...вижте това!!!
Е г*ти ужаса :shock: :shock: :shock: ...според вас възможно ли е:

http://www.automediapro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=484

Сря Юли 26, 2006 12:09 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Това може да бъде сценарий за филм,но едва ли действителност.Кое ще държи този педал залепен за пода и то така,че да неможе да се върне,пък било то и с малко помощ с крак,ако е заял някъде.По-мога да се съглася ако е заяло жилото на газта (ако е с жило :roll: ) и тогава педала да се е движел свободно нагоре надолу,но под капака отпред да няма какво да издърпа жилото достатачно силно,че да се върне в първоначалното си положение и в случая си стои с подадена пълна газ.

Сря Юли 26, 2006 8:42 am
Профил
UNREAD_POST 
peho написа:
Това може да бъде сценарий за филм,но едва ли действителност.Кое ще държи този педал залепен за пода и то така,че да неможе да се върне,пък било то и с малко помощ с крак,ако е заял някъде.По-мога да се съглася ако е заяло жилото на газта (ако е с жило :roll: ) и тогава педала да се е движел свободно нагоре надолу,но под капака отпред да няма какво да издърпа жилото достатачно силно,че да се върне в първоначалното си положение и в случая си стои с подадена пълна газ.

При много от новите автомобили жило няма. Газта е просто един потенциометър, но малко ми се вярва да почне да отчита грешни стойности.

Сря Юли 26, 2006 8:54 am
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
peho написа:

При много от новите автомобили жило няма. Газта е просто един потенциометър, но малко ми се вярва да почне да отчита грешни стойности.

В този случай е още по-малко вероятно педала да застане като "залепен с магнит за пода"

Сря Юли 26, 2006 9:12 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Баси партенката. Педала вече сте го споменали. Не изключил двигателя, че нямало да му работят системите. Ха-ха. Ми нека си работят и да се пребие тогава. На магистралата имало кръгово движение??? Да бе. Сигурно е било и нещо такова. И БМВ-то не, че е щяло да го убие, ами му спасило живота, моля ти се. Арееее. А и с небрежното отбелязване на липсата на поддръжка на автомобила това започва да ми прилича на поръчана публикация с послание "Вижте какво става, като не си поддържате колите. 8-годишно БМВ, пък каква беля щяла да стане, юруш в сервизите на вносителите"

Сря Юли 26, 2006 9:42 am
Профил
UNREAD_POST 
Това е много стара статия, в която са писани пълни глупости!!!
Бе айде стига приказки от хиляда и една нощ...тоя ако е професионален шофьор никога няма да постъпи така!
Тая история можех да я съчиня още в 8-ми клас по-добре като съм на бира две... :D

Сря Юли 26, 2006 11:14 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Слав написа:
Това е много стара статия, в която са писани пълни глупости!!!
Бе айде стига приказки от хиляда и една нощ...тоя ако е професионален шофьор никога няма да постъпи така!
Тая история можех да я съчиня още в 8-ми клас по-добре като съм на бира две... :D

Абсолютно съм съгласен с теб!

Вто Авг 08, 2006 11:44 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
хе хе БМВ :wink:

Вто Авг 08, 2006 11:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:

Ауууууууууу алелееемайкоооооо ебати кефа :sex: Усра ли се от кеф :) бмв-то си е бмв-не е ли немецо го пипнал не ми гу фали а :mrgreen:

Сря Авг 09, 2006 12:14 am
UNREAD_POST 
Abarth. написа:
everton написа:

Ауууууууууу алелееемайкоооооо ебати кефа :sex: Усра ли се от кеф :) бмв-то си е бмв-не е ли немецо го пипнал не ми гу фали а :mrgreen:

:shock: :shock: :shock: :arrow: :?: :?: :?:

Сря Авг 09, 2006 12:16 am
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
everton написа:

ти само тва ли знаеш ? тая дъвка я дъвчеш вече за 20 - ти път :D

Сря Авг 09, 2006 12:33 am
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
Abarth. написа:
everton написа:

ти само тва ли знаеш ? тая дъвка я дъвчеш вече за 20 - ти път :D

Ако искам и за 30-ти ще я дъвча... има един друг форум за тебе,ако искаш и линк мога да ти дам,само кажи,защото тука много дразниш хората като изкарваш фиатите най-долното ниво и долнопробно и бмв-тата на върха,че си сбъркал марката е ясно,но си запази мнението за бмв-тата спрямо фиатите за себе си.Спри се дразниш!

А сега спи спокойно и да сънуваш Е30 Изображение

Сря Авг 09, 2006 1:01 am
Аватар

UNREAD_POST 
за втори път ти казвам, че не съм сбъркал марката. това го написах на майтап, но явно ти не ме разбра. не се дразня лесно, но за подобни думи ми бе направена забележка от МИТКО преди време. също, не съм се "усрал" бъди спокоен. и когато заспивам си мисля за нещо много по - добро от Е 30. бъди жив, здрав и малко по сдържан.

Сря Авг 09, 2006 1:33 am
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
за втори път ти казвам, че не съм сбъркал марката. това го написах на майтап, но явно ти не ме разбра. не се дразня лесно, но за подобни думи ми бе направена забележка от МИТКО преди време. също, не съм се "усрал" бъди спокоен. и когато заспивам си мисля за нещо много по - добро от Е 30. бъди жив, здрав и малко по сдържан.

Надявам се за напред да спреш да съпоставяш бмв-тата като много по добри коли пред фиатките,защото все пак това е ФИАТ ФОРУМ и на хората не им е приятно да четат такива мнения. Лека ;)

Сря Авг 09, 2006 1:42 am
UNREAD_POST 
Ако сте се успокоили и двамата - добре!
Ако не сте - получавате официално предупреждение за некоректният тон и нецензурните думи!

Поздрави kiro_of_the_day

Сря Авг 09, 2006 9:07 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща