|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Crash73 написа: ...Но има и нещо друго което забелязвам в поведението на водачите (най-вече) - въпреки натовареността на движението, софиянци са по-бдителни и спазват елементарните правила на движение (даване на предимство, изчакване на пешеходци). Същото е и във Варна. (Разбира се има и изключения, все пак сме в България) В Добрич обаче положението е като в Индия...
Софиянци това го правят само в провинцията и то понякога. Да не говорим, че гледат като плъх у брашно, поради
непознатата обстановка! Иначе да им паднеш в София - по отворени и ербап шофьори от тях няма!
|
Вто Авг 08, 2006 3:29 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Всички прочетохме (поне) първия пост.. но заглавието е провокативно а от няколко дни се храним един друг по същата тема за високите скорости и изпреварванията.
За мен лично, спазването на правилника на движение (независимо недостатъците му) е демонстрация на уважение на един към друг на пътя!
Всеки ден чета за тежки катастрофи причинени от висока (несъобразена) скорост и настръхвам.. ако продължавам да ги чета ще дойде момент в който ще се откажа да шофирам (и изобщо да се движа по пътищата).
_________________ FIAT Marea
|
Вто Авг 08, 2006 5:22 pm |
|
 |
AlBundy
|
Да. Несъобръзена скорост. С ужас броя дните когато трябва да тръгна и премина по отсечката Стара Загора - Ветрен (Бургаско). Макар, че по провокативното заглавие да не личи
|
Вто Авг 08, 2006 9:29 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: До преди няколко седмици се налагаше почти всеки ден да вземам разстоянието от София до Враца и съответно обратното....имало е случаи, когато тръгвам с чаша кафе и с нормално каране /90-100/ си пристигам благополучно, но е имало и случаи, когато се е налагало да "летя" до София /120 извънградско и 170-180 магистрала.../
А, тези високи стойности, от километража на Дачията ли са ?
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Авг 08, 2006 9:48 pm |
|
 |
Логан
|
hit-ko написа: Цитат: До преди няколко седмици се налагаше почти всеки ден да вземам разстоянието от София до Враца и съответно обратното....имало е случаи, когато тръгвам с чаша кафе и с нормално каране /90-100/ си пристигам благополучно, но е имало и случаи, когато се е налагало да "летя" до София /120 извънградско и 170-180 магистрала.../ А, тези високи стойности, от километража на Дачията ли са ?
На дачията...и понеже в един друг форум се разду едва ли не скандал дали е възможно това, направих втори опит и снимах с камерата на телефона.....
P.S.Христо, малко  , ама не виждам заявката ти в темата за Узана.....  .....ракията отлежава....
|
Вто Авг 08, 2006 10:04 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
Логан написа: hit-ko написа: Цитат: До преди няколко седмици се налагаше почти всеки ден да вземам разстоянието от София до Враца и съответно обратното....имало е случаи, когато тръгвам с чаша кафе и с нормално каране /90-100/ си пристигам благополучно, но е имало и случаи, когато се е налагало да "летя" до София /120 извънградско и 170-180 магистрала.../ А, тези високи стойности, от километража на Дачията ли са ? На дачията...и понеже в един друг форум се разду едва ли не скандал дали е възможно това, направих втори опит и снимах с камерата на телефона.....
малиии... 120 извънградско и 180 по магистрала  и то не един път... ми ти се направо за затвора бе колега  и ти ми говориш за спазване на правилата, култура на пътя и се възмущаваш от подобно каране на други хора...
ами на човека на магистралата с БМВто ако също му се е налагало да бърза като теб?
само празни приказки си говорим май тук за култура и безопастност... в действителност на пътя всеки си кара както иска.
всъщност аз съм карал зад теб и съвсем немога да кажа че спазваш правилника. но защо тук се изкарваш света вода ненапита зад волана, немога да разбера.........
|
Сря Авг 09, 2006 12:04 am |
|
 |
Логан
|
The Secret Lover написа: ......малиии... 120 извънградско и 180 по магистрала  и то не един път... ми ти се направо за затвора бе колега  и ти ми говориш за спазване на правилата, култура на пътя и се възмущаваш от подобно каране на други хора... ами на човека на магистралата с БМВто ако също му се е налагало да бърза като теб? само празни приказки си говорим май тук за култура и безопастност... в действителност на пътя всеки си кара както иска. всъщност аз съм карал зад теб и съвсем немога да кажа че спазваш правилника. но защо тук се изкарваш света вода ненапита зад волана, немога да разбера......... е да, ама има една съществена разлика.....че аз вдигнах двапъти тази скорост, за да разбера до къде може да стигне въпросната кола.....а до колкото разбирам, на теб това ти е стил на каране и практика........ а това какво значи че не мога да схвана...  : The Secret Lover написа: всъщност аз съм карал зад теб и съвсем немога да кажа че спазваш правилника. но защо тук се изкарваш света вода ненапита зад волана, немога да разбера.........
..................познаваме ли се... :?: :?: :?:
|
Сря Авг 09, 2006 12:11 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
колега нима ти извънградско ковеш стрелката на 90 и нито км повече? и си стриктен? и не се изпреварвал никога пушещи камиони и бавнодвижещи се участници в движението в зоната на забраненото? и си сигурен? хаха караш ме да се смея с глас
ами ако човека с БМВто е бил стриктен като теб и само тогава е бил в лявата лента за да види докъде ще стигне колата му?
че колегата деянак__ стана за смях, това е ясно, но недейте се изкарва светци на пътя след като самите вие не спазвате винаги правилника.
не се познаваме лично но съм виждал Дачията из форумите и по пътищата.
какъв ми е стила на каране ти неможеш да знаеш. карам си нормално колега, не застрашавам никой около мен за разлика от други хора. минах и психо тест точно преди 3 месеца за сведение на който се интересуваше... непомня вече кой....
|
Сря Авг 09, 2006 12:46 am |
|
 |
Ferrari
|
The Secret Lover написа: колега нима ти извънградско ковеш стрелката на 90 и нито км повече? и си стриктен? и не се изпреварвал никога пушещи камиони и бавнодвижещи се участници в движението в зоната на забраненото? и си сигурен? хаха караш ме да се смея с глас ами ако човека с БМВто е бил стриктен като теб и само тогава е бил в лявата лента за да види докъде ще стигне колата му? че колегата деянак__ стана за смях, това е ясно, но недейте се изкарва светци на пътя след като самите вие не спазвате винаги правилника. не се познаваме лично но съм виждал Дачията из форумите и по пътищата. какъв ми е стила на каране ти неможеш да знаеш. карам си нормално колега, не застрашавам никой около мен за разлика от други хора. минах и психо тест точно преди 3 месеца за сведение на който се интересуваше... непомня вече кой....
Аз се интересувах. А това дали застрашаваш или не е прекалено субективно мнение. Колкото до Деян не изопачавай ситуацията. Колегата ясно ти е написал че не е изкочил пред колата а вече е извършвал маневрата когато са го застигнали. Оака и тази тема.
PS: И още нещо за deqnak__. Преди да обвиниш админ, че е смешен с тема за безопасно движение и да изопачиш думите му прочети правилата на форума.
|
Сря Авг 09, 2006 12:51 am |
|
 |
Логан
|
The Secret Lover написа: ..........че колегата деянак__ стана за смях........... ....а на бас че повечето мислят че ти си станал за смях....между другото и аз доста се посмях...ама с теб... The Secret Lover написа: ..........не се познаваме лично но съм виждал Дачията из форумите и по пътищата........... ............и как разбра че съм точно аз.....уауууу...каква интуиция.....до този момент в БГ са продадени 560 Дачии...... The Secret Lover написа: ..........какъв ми е стила на каране ти неможеш да знаеш...........
............. в една друга заключена вече тема ти даде обстоен и обширен анализ на шофирането ти......ако си позабравил, прочети я пак.....макар и заключена, там си е....
|
Сря Авг 09, 2006 1:01 am |
|
 |
Ferrari
|
Утре забърсвам!
|
Сря Авг 09, 2006 1:08 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
ама колега какво безопасно движение има в това да тръгнеш да изпреварваш и да не си прецинил скоростта на вече изпреварващия??? къде е изопачаването? не смешно ами и трагично направо... сори ама брат ти за мен не е безопасен шофьор.
и като съм оспорил карането на админ какво? да почна да припадам ли?
като някой не е съгласен с админа, оаквал темата... много умно
|
Сря Авг 09, 2006 1:10 am |
|
 |
Ferrari
|
Цитат: че колегата деянак__ стана за смях, това е ясно
Темата заминава в коша.
|
Сря Авг 09, 2006 1:12 am |
|