|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 8:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Red Storm
|
Абе я най-добре вземи моето sedici.Ще ти е по-евтино от бравото и няма нужда от ровичкане. : 
|
Пет Авг 04, 2006 3:36 pm |
|
 |
Abarth.
|
matey написа: Абе я най-добре вземи моето sedici.Ще ти е по-евтино от бравото и няма нужда от ровичкане. : 
Ако имах парите ама въобще нямаше да се замисля,директно идвам до Пловдив с рейса и се прибирам със Sedici-то  Просто колата ти е уникална и винаги я бих предпочел пред HGT  Но финансите ще се позабавят а ти ще си продал красавицата сигурно :cry: :cry: :cry:
|
Пет Авг 04, 2006 5:16 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Четейки темата така и не разбрах за какво ти е това ХГТ за кеф ли , за работа ли , за семейна кола ли , за какво , защото за нищо едно от изброените няма да ти свърши работа . Първо за кеф - колата ( не съм карал ) но мога да изброя поне 3-4 модела , които вървят повече и са на по ниски цени и за поддръжка и за покупка . За работа е абсурдно харчи много , скъпи части гадна за сервизиране . За семейна с 2 врати е харчи мн и определено не е семейна кола . Следвайки пътя на логиката , не искам да обиждам никой но излиза че това Браво е най-безмисления модел от гамата Браво . А що се отнася за газта как може въобще да ви мине през ума да слагате газ на тая кола или на която и да е кола водеща се за по-спортен модел . Няма такова понятие като бърза и икономична кола .
_________________ Слагайте си коланите
|
Пет Авг 04, 2006 7:12 pm |
|
 |
Sven
|
BOIT написа: Четейки темата така и не разбрах за какво ти е това ХГТ за кеф ли , за работа ли , за семейна кола ли , за какво , защото за нищо едно от изброените няма да ти свърши работа . Първо за кеф - колата ( не съм карал ) но мога да изброя поне 3-4 модела , които вървят повече и са на по ниски цени и за поддръжка и за покупка . За работа е абсурдно харчи много , скъпи части гадна за сервизиране . За семейна с 2 врати е харчи мн и определено не е семейна кола . Следвайки пътя на логиката , не искам да обиждам никой но излиза че това Браво е най-безмисления модел от гамата Браво . А що се отнася за газта как може въобще да ви мине през ума да слагате газ на тая кола или на която и да е кола водеща се за по-спортен модел . Няма такова понятие като бърза и икономична кола .
Ами аз мога да кажа за какво: За кеф (150 коня ако не са кеф ,евала)+ това кефа не е смо скороста. За това че няма 1 камоли 3-4 модела с по-модерно излъчване и вобще по-хубав дизан за тия пари (тва също е за кеф). Може и да си купи кола на по-ниска цена и да върви повече, само дето ще е '80 години. За семейна са измислили брава, това е кола от друг клас и ако е безмислена то всики други марки от тоя класса безмислени ,но за какво ли ги правят тогава?
|
Пет Авг 04, 2006 9:26 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Първо да уточня , че е мн субективно и всеки си има предпочитания аз споделям мойто виждане и не искам да влизам в конфликт с никой. Аз лично преди да взема Пунтото се оглеждах за точно такова Браво , но ме отказаха цените по поддръжката. Идеята ми е че кефа изисква мн ръчкане , което от своя страна води до мн разходи , които мн грубо могат да ти провалят целия кеф , който може ( кефа, удоволствието) с друг автомобил да се постигне на мн по-ниска цена . Примерно с Пунто ГТ или Саксо ВТС , които на цени са почти същите на вървене са по-добре и мисля , че не са толкова капризни като сервизиране , за Пунтото знам от личен опит .
|
Пет Авг 04, 2006 9:50 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
BOIT написа: Първо да уточня , че е мн субективно и всеки си има предпочитания аз споделям мойто виждане и не искам да влизам в конфликт с никой. Аз лично преди да взема Пунтото се оглеждах за точно такова Браво , но ме отказаха цените по поддръжката. Идеята ми е че кефа изисква мн ръчкане , което от своя страна води до мн разходи , които мн грубо могат да ти провалят целия кеф , който може ( кефа, удоволствието) с друг автомобил да се постигне на мн по-ниска цена. Примерно с Пунто ГТ или Саксо ВТС , които на цени са почти същите на вървене са по-добре и мисля , че не са толкова капризни като сервизиране , за Пунтото знам от личен опит .
само френски кошници не слагай в класа "ефтини за потдръжка и Нечупливи, или неща като не са капризни за сервизиране"... чуете ли френско бягайте възможно по далеч, а като стигнете на края на възможносто почвайте да дълбаете надолу :mrgreen:
Съб Авг 05, 2006 12:35 am |
|
 |
Abarth.
|
BOIT написа: Четейки темата така и не разбрах за какво ти е това ХГТ за кеф ли , за работа ли , за семейна кола ли , за какво , защото за нищо едно от изброените няма да ти свърши работа . Първо за кеф - колата ( не съм карал ) но мога да изброя поне 3-4 модела , които вървят повече и са на по ниски цени и за поддръжка и за покупка . За работа е абсурдно харчи много , скъпи части гадна за сервизиране . За семейна с 2 врати е харчи мн и определено не е семейна кола . Следвайки пътя на логиката , не искам да обиждам никой но излиза че това Браво е най-безмисления модел от гамата Браво . А що се отнася за газта как може въобще да ви мине през ума да слагате газ на тая кола или на която и да е кола водеща се за по-спортен модел . Няма такова понятие като бърза и икономична кола .
Отдавна съм се отказал от ХГТ  А за вървене,имам чувството,че е направено да се отприщи с другия колянов вал и чип и става доста бърза количка ;) Просто се бях насочил към няколко
"бегача",но се отложиха финансите и засега няма да взимам нищо ;)
|
Съб Авг 05, 2006 1:54 am |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
|
VFTI , и защо така против френските коли откъде черпиш този негативизъм , не че аз съм голям привърженик , но нищо против нямам Саксо ВТС ( поне не трябва да вадиш мотора за да му смениш ангренажа) , Ксантия имах 2 години, 2.0 мотор и колата си беше чудесна , един приятел има Пежо 306 и пак няма мн проблеми , преди време като взехме книжки пак един приятел караше Пежо 405 2.0 115 конски сили и имайки предвид какво му причинявахме си беше направо мн здрава кола . Та с 2 думи кажи какво толкова не им харесваш на френските коли ?
|
Съб Авг 05, 2006 11:13 am |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
BOIT написа: VFTI , и защо така против френските коли откъде черпиш този негативизъм , не че аз съм голям привърженик , но нищо против нямам Саксо ВТС ( поне не трябва да вадиш мотора за да му смениш ангренажа) , Ксантия имах 2 години, 2.0 мотор и колата си беше чудесна , един приятел има Пежо 306 и пак няма мн проблеми , преди време като взехме книжки пак един приятел караше Пежо 405 2.0 115 конски сили и имайки предвид какво му причинявахме си беше направо мн здрава кола . Та с 2 думи кажи какво толкова не им харесваш на френските коли ?
И на мен това с "френските кошници" ми заприлича на тия изхвърляния от рода "купи си Фиат да те е яд" или пък "ако не е немско не ми го хвали..."
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Съб Авг 05, 2006 11:51 am |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
Ами негативизма ми идва от това че съм адски фен на италианките и в къщи само италианки са се карали до сега..а в момента аз имам Ситроен ЗХ :mrgreen: как да го кажа.. една количка с която никога няма да ти е скучно :mrgreen: май не трябва да се смея,особенно като се има предвид че 3 пъти съм я бутал(радва мсе че е 900кг а аз съм 9 пъти по лек от нея) и един път ме е оставяла на пътя към 80км от дома :? Освен това всяка вечер и всяко излизане с нея ти носи нови емоции- я изгори някоя нова крушка по таблото, я ти огасне фара(тука са моите любимци сержант Виденов и фишче от 10лв:mrgreen: )...(между другото вече не се притеснявам вече само лапичката за скоростомера ми бачка и осветлението на запалката, всичко друго е изгоряло и работя с него чрез напипване..)..а да а най-хубаво е зимата да ти спре нагревателя на задното стъкло и парното да не иска да духа..да продължавам ли :mrgreen: абе какво да ви кажа страхотни емоции всеки път... Ама не ме разбирайте че съм некъв тотално отвратен от ситроените, не просто носят така емоции за това...иначе си обичкам количката - , но пък ако беше фиат щях да и се отдам изцяло :mrgreen: Айде че написах една камара глупости..
Признавам че ситроен имат и много хубави автомобили, не ме разбирайте погрешно... но френските коли си имат своите тънкости...обичат да правят нещата по най сложния начин и т.н... оф айде че много писах и се отклоняваме :arrow:Ае no more offtopic :arrow:
Съб Авг 05, 2006 5:25 pm |
|
 |
Red Storm
|
Не мисля,че Саксо ВТС или Пунто Турбо са по-евтини за обслужване.А от познати чувам за доста проблеми по скоростите на саксото.Като докарах седичито от Макарония бях полудял и се дърпах по светофарите с какво ли не.(Толкова ми бил акъла-писта като слънце)Стигнах до там,че пишех в тетрадка кой съм бил и от кой съм ял бой.Та мисълта ми е,че двете цитирани по-горе коли не са чак толкова ужасно бързи, а парите им са от 6000лв нагоре.
Това няма нищо общо с темата.Sorry
|
Съб Авг 05, 2006 8:13 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
|
За Пунтото ангренажа ми излезе 120лв ти прецени дали не е по-евтино .А за вървене съм почти 100% , че и двете вървят доста по-добре от ХГТ .
|
Нед Авг 06, 2006 1:05 pm |
|
 |
Red Storm
|
За вървене спор няма.
|
Пон Авг 07, 2006 9:54 am |
|
 |
Kuku
|
"BRAVO HGT", без да е правено, НЕ ВЪРВИ - само харчи :!:
"PuntoGT" (1.4Т и 1.8 ), "SaxoVTS / Peugeot 106-S16", "Clio16v", "Golf 2/3 GTi-16v", "AstraGSi", "Alfa 145QV" и т.н., правят ластик от няколко коли, до 3-та предавка, на посочената по-горе машина  (личен опит)
Даже "BMW 318iS" върви, ако не по-бързо, то поне наравно :roll:
Някои от тези коли за обслужване са близо два пъти по-евтини, ако не са преправяни и тунинговани двигателите им, естествено, а струват колкото "Bravo" :idea: и не на последно място, харчат с няколко литра по-малко :!:
Вместо да му сменяте главата и да го пилите - най-най-най-оптималния вариант е мотор от "Coupe 20vTurbo" - малко по-скъпо, но 1000% гарантирано МНОГО ПО-ДОБРЕ :idea:
Ако трябва да съм честен и до ден-днешен не мога да проумея, как може да има толкова сила в тая кола и да не е използвана както трябва и най-вече, защо 
|
Пет Авг 18, 2006 12:31 pm |
|
 |
Abarth.
|
Kuku написа: "BRAVO HGT", без да е правено, НЕ ВЪРВИ - само харчи :!: "PuntoGT" (1.4Т и 1.8 ), "SaxoVTS / Peugeot 106-S16", "Clio16v", "Golf 2/3 GTi-16v", "AstraGSi", "Alfa 145QV" и т.н., правят ластик от няколко коли, до 3-та предавка, на посочената по-горе машина  (личен опит) Даже "BMW 318iS" върви, ако не по-бързо, то поне наравно :roll: Някои от тези коли за обслужване са близо два пъти по-евтини, ако не са преправяни и тунинговани двигателите им, естествено, а струват колкото "Bravo" :idea: и не на последно място, харчат с няколко литра по-малко :!: Вместо да му сменяте главата и да го пилите - най-най-най-оптималния вариант е мотор от "Coupe 20vTurbo" - малко по-скъпо, но 1000% гарантирано МНОГО ПО-ДОБРЕ :idea: Ако трябва да съм честен и до ден-днешен не мога да проумея, как може да има толкова сила в тая кола и да не е използвана както трябва и най-вече, защо 
Мисля,че новия мотор ( 155hp ) върви доста по добре от стария (147) 
|
Пет Авг 18, 2006 3:19 pm |
|
|