|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 9:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
cougar
Кара балканче
Регистриран на: Нед Яну 29, 2006 2:08 am Мнения: 45 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
 BRC менте?
Колеги някой чувал ли е за турско BRC, преди месец ми монтираха газовото , и вчера ходих на майстор да го регулира и каза BRC от южна италия  , това ми звучи като турция
_________________ FIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
|
Пет Авг 04, 2006 8:08 pm |
|
 |
daley
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Мар 18, 2006 10:45 am Мнения: 52 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Къде си слага газовата и на каква цена ти излезе?
|
Съб Авг 05, 2006 5:17 am |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
 Re: BRC менте?
cougar написа: Колеги някой чувал ли е за турско BRC, преди месец ми монтираха газовото , и вчера ходих на майстор да го регулира и каза BRC от южна италия  , това ми звучи като турция
И той как разбра, че е от южна Италия??? Дори и от там да е какъв е проблема??? BRC си имат филиали, можеш да се информираш от сайта им. За ловато се знае, че се произвеждат в Турция, но БРЦ не съм чувал.
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Съб Авг 05, 2006 1:04 pm |
|
 |
cougar
Кара балканче
Регистриран на: Нед Яну 29, 2006 2:08 am Мнения: 45 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
400лв. ми излезе , монтира ми я един приятел , работещ в сервиз за газови във Варна,
|
Вто Авг 08, 2006 7:41 pm |
|
 |
The_Machine
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:16 pm Мнения: 197 Местоположение: София, кв. Слатина
|
БРЦ още нямат ментета... ама има време :mrgreen:
Иначе скоро попаднах на българско производство ключе газ/бензин с логото на БРЦ , както и на сонда за бутилката на Champion - турция , само че навсякъде с надписи Lovato...
_________________ http://facebook.com/DeaMotors
|
Вто Авг 08, 2006 8:18 pm |
|
 |
cougar
Кара балканче
|
Е на моята сонда пише ловато и показва много грешно, и не изключва като се напълни ами само трака 
|
Сря Авг 09, 2006 11:36 pm |
|
 |
The_Machine
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:16 pm Мнения: 197 Местоположение: София, кв. Слатина
|
Тези дето не изключват са си италианските - "истинските" , имат и друг проблем - самата тръбичка , която взема газта от дъното е захваната горе чрез пластмасов фланец , захванат с 3 винтчета с шестограмна глава... та тез винтчета незнайно как , явно от вибрации се развиват и развият ли се , може да се кара на газ само докато е пълна бутилката , иначе около винтчетата засмуква само газ в газообразна фаза и имате чувството , че газта ви свършва...
След известно време работа и няколко пълнения "до дупка" едно друго пластмасово палче бива издълбавано от предпазния клапан , спиращ притока при повече от 80% (не винаги е така - да "трака" , вместо да изключва , но това зависи от налягането на помпите на конкретната газстанция) и показателя блокира в горно положение и трябва отваряне, полиране , шлайфане , тунинг с една дума :mrgreen: ...
Турските нямат грижи... единствено една от последните партиди идват с дефектен поплавък , който при пълнене догоре на бутилката се дави с газ и трябва смяна , но пък не пречи по никакъв начин нито на изпразването на бутилката , нито на пълненето й  Сменяме поплавъка с такъв от по-старите партиди и се успива...
Хайде със здраве...
_________________ http://facebook.com/DeaMotors
|
Чет Авг 10, 2006 7:49 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|