|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Нов автомобилен форум гр.Пазарджик ;)
Автор |
Съобщение |
fiatfan1
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Авг 03, 2006 10:42 am Мнения: 5 Местоположение: Пазарджик
|
 Нов автомобилен форум гр.Пазарджик ;)
Един опит да се съберем на едно място всички автомобилни манияци от Гр.Пазарджик :
http://tuning-pz.turbo240.com
Добре дошли 
|
Чет Авг 03, 2006 10:43 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Пич ние от цяла България неможем да се съберем, а ти от Пазарджик ще се мъчиш ... Все пак пожелавам ти успех ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Авг 03, 2006 11:43 am |
|
 |
fiatfan1
Кара детска количка
|
kiler_4o написа: Пич ние от цяла България неможем да се съберем, а ти от Пазарджик ще се мъчиш ... Все пак пожелавам ти успех ...

|
Чет Авг 03, 2006 2:40 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Не смятам да се регистрирам в нови форуми, но ако се организира фиат-среща в Пазарджик, с удоволствие ще я посетя. За съжаление служебната заетост ми пречи да посетя националните срещи. Използвам темата, за да напиша няколко думи за моето отлично палио по време на лятната ми отпуска: просто нямам думи - изминах около 1000 км. за 10 дни, колата се държа превъзходно - разход 6/100 при скорост 120-130 км/ч., стабилна, пъргава, грам масло не е изгорила. Разните му там VW, опели, ситроени ( а ... и доста братя фиати  )ми дишаха праха.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Авг 03, 2006 9:34 pm |
|
 |
fiatfan1
Кара детска количка
|
snake написа: Не смятам да се регистрирам в нови форуми, но ако се организира фиат-среща в Пазарджик, с удоволствие ще я посетя....
Идеята е дя се опитаме да се съберем на едно място по-запалените автомобилисти, притежатели на различни марки автомобили от гр.Пазарджик, за да се знаем, да обменяме наистина полезна информация, пък и да си помагаме при нужда...
Иначе и аз следя клубния форум на любимата марка, но там сме от цяла България и по-трудно се установяват реални контакти...
Поздрави!
|
Пет Авг 04, 2006 12:15 am |
|
 |
fiatfan1
Кара детска количка
|
 Re: Нов автомобилен форум гр.Пазарджик ;)
Домейна вече е стабилен :roll:
http://auto-pz.com
|
Съб Авг 19, 2006 2:31 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|