Дата и час: Пет Юли 11, 2025 10:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Най-доброто Пунто за една жена 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST +
Ето Ви мнение и от една жена:

Аз сама съм си избирала моето пунто и сама си го поддържам/водя по майстори, но съм доволна от избора който направих - колата е с климатик и е с 5 врати (това бяха 2-те задължителни характеристики, на които държах) - първо защото колата ми е за градско ползване предимно, а пътувам всеки ден от единия край на София до другия и обратно и не желая да се варя в собствен сос :), и второ - старото ми уно е с 3 врати и ми беше писнало от това "стани, за да седна" :) + факта че при евентуален удар ще е по-добре да може да смени цялата врата, отколкото рязане на ламарини например ....всички останали екстри, с които дойде пунтото (ел.стъкла, ел.огледала, брони в цвета на купето, касетофон, плюшен салон, чупещ волан....) бяха просто бонус при покупката.... :) Освен това 75кончета +1.2 мотор не са малко (за жена имам впредвид), освен когато е пуснат климатика (тогава колата малко се спъва, но това е друга тема)....
...колкото до цвета - според мен цвета не кара колата :) всяка току-що измита кола изглежда лъскаво :) :) :)

Вто Авг 01, 2006 2:36 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ти сега това за цвета на колата го остави!!! ето 1 пример от живия живот....

1 мой приятел отива в германия за кола със сина си. купуват пасат комби светлосин... и се обажда на жена си и й казва тва по-горното - демек кво е купил и затваря, щото знае кво ще му се случи...
сега ситуацията тук в българия ми я разказва дъщерята - майка й пребледняла и само промълвила божееее светло синя... и ся ако е с кафява тапицерия кво ще я правим...

слушай мой човек - ако разполагаш с кинти - влез на сайта на фиат и дай на жената да си избере цвета и тапицерията - има такава опция, а от там нататък се прояви като мъж и избери ТТданните за колата й.

айде и късмет!!!

Вто Авг 01, 2006 2:50 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Благодаря на всички за съветите! Вчера ходих и гледах едно Пунто 1.3 (75) ELX с клима, но ме притесни факта, че като дам по-рязко газ, двигателя реагира със закъснение. Може ли това да е признак за тревоги?

Вто Авг 01, 2006 3:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ako е на включен климатик - не

Вто Авг 01, 2006 3:22 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Колега, едно Пунто се продава за 4000лв. Ако си заинтересован, пиши на ЛС да ти дам подробности.

Вто Авг 01, 2006 7:34 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Дай ги тук да преценим струва ли си 4К :mrgreen:

Вто Авг 01, 2006 9:03 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Колега моята жена е с Пунто 75 4 врати и много си го харесва!
Сложи му задължително високи гуми та да минава отвсякъде че жените бордюрите и дупките ги нямат за нищо. Освен това да не е с боядисаните брони-ще те боли сърцето после за драскотините!
Пунто 55 също става, така или иначе, жените не са състезатели. Определено 75-цата много върви!
4-те врати са си плюс щото жените винаги си остават отзад чантите и после ги взимат през задната врата, не си ли забелязал?
Нямам нищо против женското каране и жените, всичко е от опит :)

Сря Авг 02, 2006 10:51 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Това за чантите не ми беше идвало на ума. Но си много прав и ще го имам в предвид.

Чет Авг 03, 2006 5:57 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
най-доброто Пунто за една жена е ЖЪЛТО С НАДПИСИ ПО ВРАТИТЕ 9 1280 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Авг 03, 2006 9:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
Здравейте колеги.....от известно време пропусках тази тема понеже много не ми допада заглавието. Моята жена не би погледнала толкова малка кола кат Пунто, според нея колата трябва да е голяма и удобна, най добре джип или някоя красива лимузина...........нямате си напредстава с колко уговорки взехме Типото и колко се радваме на Темпрата, сега се заформя идея за друга италианка Ланчиа Капа (малка колица) така че ......според жена ми малките коли изобщо не са в класацията. Според моята жена "най доброто Пунто се казва Чероки"

Чет Авг 03, 2006 9:56 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Пунтото е идеална кола за градско шофиране. Достатъчно маневрена е, лесно се паркира - не й трябва много място. Колкото до багаж - има невероятна вместимост на багажника. И много добро купе. За такава малка кола вътре е изненадващо широко и комфортно. Моето Пунто е турбо дизел 1,7 и е с две врати. Нямам проблем с чантите на задната седалка, но с децата си е проблем (докато те се настанят на задната седалка). Досега не ми е давало сериозни дефекти, но за това винаги има време...

Пет Авг 04, 2006 12:18 am
Профил
UNREAD_POST 
Пунтото е широко, високо и удобно в салона. Има само един кусур - хич не е маневрено.

Пет Авг 04, 2006 11:43 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2