|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 9:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Най-доброто Пунто за една жена
Автор |
Съобщение |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
 Най-доброто Пунто за една жена
Здравйте колеги,
Трябва да купуваме кола за жената и естественно това е Фиат Пунто. Не съм много запознат с тази кола, затова очаквам препоръки от собственниците. Колата ще се кара само в града, разхода не е от голямо значение, но важното е да не и създава проблеми (с други думи, кои са оптималните мотори)! Благодаря на всички за помощта!
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Пон Юли 31, 2006 11:12 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Най-доброто Пунто за една жена
bright написа: Здравйте колеги, Трябва да купуваме кола за жената и естественно това е Фиат Пунто. Не съм много запознат с тази кола, затова очаквам препоръки от собственниците. Колата ще се кара само в града, разхода не е от голямо значение, но важното е да не и създава проблеми (с други думи, кои са оптималните мотори)! Благодаря на всички за помощта!
Най-добрия избор са fire двигателите.
|
Пон Юли 31, 2006 11:16 am |
|
 |
bright
Кара кола
|
Този надпис FIRE, трябва да се намира на кората на двигателя нали?
|
Пон Юли 31, 2006 12:40 pm |
|
 |
Ferrari
|
bright написа: Този надпис FIRE, трябва да се намира на кората на двигателя нали?
Това са моторите 55 и 60 конски сили(за 75 не съм сигурен). Двигателите са проектирани и опростени за да могат да се произвеждат от роботи. Много здрави механично двигатели с дълъг живот. Защитени са от повреда при скъсване на ангренажен ремък.
|
Пон Юли 31, 2006 12:43 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
пунто 75 слагаш му газова гледаш да е елх модела по нова година и там въпрос на избор 3 или 5 врати да е
а и друго пунто с пунто еднакво няма  все някои я има повече от теб я ти повече от друг 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Пон Юли 31, 2006 2:22 pm |
|
 |
AlBundy
|
Най-доброто Пунто за една жена е Пунтото с шофьор  Освен това трябва да е лачено* и с пълно каско.
* лачено защото самочувствието на една жена шофьор се определя от колата която кара, а тя трябва да е красива като нея и да и подхожда цветово на стила на обличане. Понятия като ФIRE, бензин, газ, дизел, коне, магарета са непонятни и нямат никаква тежест.
|
Пон Юли 31, 2006 2:41 pm |
|
 |
Nino
|
Някой зевзек би отговорил - "ПРОДАДЕНОТО"!! :mrgreen: Шегувам се разбира се и аз карам Пунто и съм страшно доволен.На въпроса лаконично бих отговорил така: Пунто-МК2, 1.2/16V - 80кс... колите 2000-2002г са на сравнително достъпни цени. А защо не и 1.9 JTD. Ето и двата варианта:
http://www.bomicars.com/index.php?fCma=19&fCt=1&a=4
|
Пон Юли 31, 2006 3:50 pm |
|
 |
bright
Кара кола
|
AlBundy написа: Най-доброто Пунто за една жена е Пунтото с шофьор  Освен това трябва да е лачено* и с пълно каско. ___________ * лачено защото самочувствието на една жена шофьор се определя от колата която кара, а тя трябва да е красива като нея и да и подхожда цветово на стила на обличане. Понятия като ФIRE, бензин, газ, дизел, коне, магарета са непонятни и нямат никаква тежест.
Albundi, много си прав, обаче някой трябва да се грижи за "маловажните" неща - смяна на консумативи, евентуални ремонти и т.н, който са резервирани за мъжката половина, а сам знаеш, че голямата част от тях са неприятни общо взето. Та по тая причина е и темата!
|
Пон Юли 31, 2006 9:04 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Един приятел каза :
"Купи джип на жената, за да ти е мирна главата"
нямам повече думи  Мисля, че и една панда монстър ще е добре, ама много пари
За жена според мен е идеално чинкуеченто или сейченто ... понеже са съвсем градски коли ... Имат малък разход и можеш да паркираш перпендикулярно между други две коли 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Юли 31, 2006 9:54 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
Mitko написа: Защитени са от повреда при скъсване на ангренажен ремък.
Това сериозно ли е така? :roll: Чак ми звучи нереално :? И в какво се състои тази защита,ако е има?
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пон Юли 31, 2006 11:18 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
bright написа: Здравйте колеги, Трябва да купуваме кола за жената и естественно това е Фиат Пунто. Не съм много запознат с тази кола, затова очаквам препоръки от собственниците. Колата ще се кара само в града, разхода не е от голямо значение, но важното е да не и създава проблеми (с други думи, кои са оптималните мотори)! Благодаря на всички за помощта!
Според мен най-подходящата кола за една жена трябва да е малка,компактна и удобна.Пунто 1.1(55) с повече екстри(ELX) и с 2/3 врати мисля,че е точния избор.Малка,удобна,лесна за подръжка..и най-вече икономична.За градски условия е просто идеален избор 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пон Юли 31, 2006 11:27 pm |
|
 |
AlBundy
|
bright написа: Albundi, много си прав, обаче някой трябва да се грижи за "маловажните" неща - смяна на консумативи, евентуални ремонти и т.н, който са резервирани за мъжката половина, а сам знаеш, че голямата част от тях са неприятни общо взето. Та по тая причина е и темата!
Това са наистина маловажни неща които си длъжен да правиш и повяврай ми няма сила която да укроти жена, която не си е взела оная лъскавата червената, ами тая гадно зелената щото ремонта и бил евтин. Че ти какъв мъж си като не можеш една кола да поддържаш?
____
Мнението е изградено на цитати, за щастие не на моята жена :mrgreen: Все пак нека и някоя жена се изкаже - коя модел харесва най-много
|
Вто Авг 01, 2006 9:15 am |
|
 |
AlBundy
|
gogata написа: 2/3 врати мисля,че е точния избор.
Абе все си мисля, че изчукването при удар отзад встрани е доста по трудно, а това е най-честата грешка - забърсването на паркирани коли с преден или заден калник.
|
Вто Авг 01, 2006 9:17 am |
|
 |
geo_g
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 2:28 pm Мнения: 53 Местоположение: София 03 Възраждане
|
1.Пунто Дизел, не гасне и тръгва сама без газ.
2.Минава през 60см. вода.
3.Харчи малко.
4.Джанти 14" за да е висока (бордюри и дупки).
5.Климатик и еърбег
.......
_________________ Живи, здрави и много късмет!
Punto S 1.7D
Audi A4 1.8T
|
Вто Авг 01, 2006 2:15 pm |
|
 |
Abarth.
|
Най-доброто пунто за жена е бронираното пунто 
|
Вто Авг 01, 2006 2:21 pm |
|