Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
КАТ изкуфя !!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
pugsy написа:
ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"

За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...[/quote]

:arrow: Чакай чакай kiler_40 :D ...ей ще умра от смях...не си разбрал правилно колегата Pugsy...ей за часове се изпосъдихте бе...дайте го малко по-кротко!

П.П.- kiler_40, преди да пишеш чети внимателно...не виждаш ли, че "тръба" е в кавички, което има съвсем друго значение в случая.Ако не зацепваш пиши ЛС на Pugsy и се разберете.
Ей мноо войнствен тоя народ бе...що не сме така и като наистина има нужда? :idea: :mrgreen:

Пет Юли 28, 2006 10:52 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Опа, сори ... не видях кавичките ... схванах естествено :)
Много сори pugsy ...

Пет Юли 28, 2006 12:23 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
хаха ето още едно доказателство ,че на 17 годишните им е рано за любов :mrgreen:
шегувам се ! предложенията ми за ПРОКУРОР отпадат ,ама те следя с едно око :wink:

Пет Юли 28, 2006 2:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
хаха ето още едно доказателство ,че на 17 годишните им е рано за любов :mrgreen:
шегувам се ! предложенията ми за ПРОКУРОР отпадат ,ама те следя с едно око :wink:

Не знае какво е "тръба" ли?

Пет Юли 28, 2006 2:36 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
На мен специално не ми пречат КАТ-аджийте. Даже се радвам като има повече по улиците. Колкото до колегата дето каза че правил ляв на Ботев и не му и махнали.. абе колега, София е 2 000 000 души. Половината да имат коли, от тях 1/3 да ги кара през седмицата, сметни за какво движение иде реч. Според теб възможно ли е всичките лумпенщини да се санкционират ? А и много лошо говори за теб, при положение че знаеш че ляв завой е забранен и го правиш за да провокираш полицаите. После като те спрат и пернат акт .. предполагам те ще са ти виновни.

Пет Юли 28, 2006 3:23 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.

Пет Юли 28, 2006 4:15 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Mitko написа:
tomazo написа:

знам какво е ... просто не видях кавичките ... все пак някои хора които влизаме замалко не можем да четем внимателно и четем набързо (примерно в момента съм на работа и пробвам един компютър, който току-що сглобих и сега го проверявам как действа ... Чрез форума :) Ще си го попроверявам известно време ...

Пет Юли 28, 2006 4:22 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.

Мда, кретенизма е пълен. Въобще българине действа на принципа "я не сакам аз да съм добре, а на вуте да му е зле". Въобще не мисли. Роботизирани кретени. Никой не мисли докато кара. Един прост пример. Застанете на пл. Народно Събрание отстрани до регулировчика и се загледайте посока Софийския Университет. Докато лявата лента е плътна колона от СУ до НС, дясната е празна и обикновенно има по 10-15 коли само :( И се оправдават че били за направо па другата лента била за десен завой. Ами загледайте се и по колко време свети зелено на светофара на СУ. Полицаите го имат впредвид и дърпат повече от НС. Ама на .. кретенията е тотална.

Пет Юли 28, 2006 5:32 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Цитат:

Сетих се, че наскоро бях попаднал на справочник по тези термини :)

http://www.coffeeright.net/neolog/single.php?w=1350&NEOLOGSESS=179a5b20c6e4d7a9924c6e2494984dcc

Пет Юли 28, 2006 6:13 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
ilkor написа:
Цитат:

Сетих се, че наскоро бях попаднал на справочник по тези термини :)

http://www.coffeeright.net/neolog/single.php?w=1350&NEOLOGSESS=179a5b20c6e4d7a9924c6e2494984dcc

Аууу тоя сайт е страхотен...Аз си мислех, че знам жаргона :roll:

Съб Юли 29, 2006 6:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
И като има повече ушеви какво?Само става по зле... с тия наще.. Вие ги изкарахте едва ли не божи крави...Днеска на околомръсното обикаляме автокъщи и куките се заложили,до нас караше отдясната страна един камион шкода мадара от старите с чакъл,1 мерцедес и 1 бмв на червено и ние спираме до камиона на светофара и куката видя,че не му свети задния стоп и сочи с палката,човека пита аз ли? И куката го изгледа злобно и му се развика "нее не ти баба ми..." Егати отношението....Докато са с такова отношение никога няма да ги респектирам и уважавам

Съб Юли 29, 2006 7:38 pm
UNREAD_POST 
Abarth. написа:
И като има повече ушеви какво?Само става по зле... с тия наще.. Вие ги изкарахте едва ли не божи крави...Днеска на околомръсното обикаляме автокъщи и куките се заложили,до нас караше отдясната страна един камион шкода мадара от старите с чакъл,1 мерцедес и 1 бмв на червено и ние спираме до камиона на светофара и куката видя,че не му свети задния стоп и сочи с палката,човека пита аз ли? И куката го изгледа злобно и му се развика "нее не ти баба ми..." Егати отношението....Докато са с такова отношение никога няма да ги респектирам и уважавам

Хахааа е говеда са тия и това е!
Много хора живеят с 300лв заплата, ако те немогат да си намерат друга работа а не да зимат рушвети и оттам разни индивиди да карат както си искат и от там да умират хора. :evil: Не за конкретния случай а попринцип. Нищо не става от тия. МВР- съкс.

Съб Юли 29, 2006 8:52 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Човече ти как ще реагираш ако цял ден се занимаваш с такива дебили. Не че ги защитавам обаче и аз понякога се нервя на дебилността на хората. Застава пред тебе, сочи те с палката и ти вика отбий, ти му задаваш въпроса "АЗ ЛИ". Е НЕ !!! Пътника от задната седалка. Като те сочи отбиваш и толкоз. Ако няма за кво да се хване ще те пусне. Пък и като сте толкоз принципни не давайте подкупи. Тва че не свети малко нарушение ли е? Пред блока ми един път имаше авария и не светеше нито един уличен стълб. И едно дупенце с 1 стоп спрело до тротоара. Аз виждам че свети 1 стоп и завивам (есествено фаровете още не са го осветили за да ми блесне от котешките очи на стоповете) и не виждам че е кола докато не ми блесна бронята. Спрях на 1 метър от него. А си мислех че е скутерче.

Съб Юли 29, 2006 9:44 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
divaka написа:
kiler_4o написа:
/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ... :)

Ти сериозно ли ???? :shock:

да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ...

pugsy написа:
ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"

За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...

Абе покрай КАТ и вие полудяхте това да не ви е SLADUR.COM :D всъщност ето ти една добра идея за запознанство после да няма само :36_4_7: щото не е никак приятно

Съб Юли 29, 2006 10:25 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:

Просто си нямаш представа колко си прав.

Нед Юли 30, 2006 3:47 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща