Дата и час: Сря Май 21, 2025 4:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Вървежът.. 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST Вървежът..
Колеги тези дни ми писна да гледам как цената на бензина подскача по "билбордовете" на бензиностанциите, и съм решен да слагам газова. Препоръчаха ми марката тартарини. Газаджията ми каза, че ще ми излезне около 370 лв. със монтаж. Ако някои може да ми даде инфо за тази марка. Тъй като сега съм си доволен от вървежа на колата с бензин, с колко би ми се качил разхода на газ ако искам да върви по същия начин, като сега ми харчи около 7.5л на 100 км градско. А дали въобще е възможно да върви по същия начин колата с газова?

Пет Юли 21, 2006 9:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега, доколкото виждам си с двигател като моя... Виж дали не си с пластмасови колектори, защото като сложиш обикновена уредба с един гърмеж ще се потроши всичко и после ....

Съб Юли 22, 2006 11:41 am
UNREAD_POST 
Не се залъгвай,че ще получиш вървеж като на бензин ;) Никога колата ти на газ неможе да върви както на бензин ;)

Съб Юли 22, 2006 1:24 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Напълно съм съгласен.може да върви и повече,но ще харчи повече Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Съб Юли 22, 2006 2:16 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
незнам за колекторите, но уредбата не сe ли слага с antikufkatel. e тя уредбата щe си e за инжекцион дe в смисъл няма дa e гaзoв инжекцион. eм дa дe вървежa кaтo ми e гoрe дoлу кaтo нa бenзин, с кoлкo щe сe вдигнe нaд нормалнитe 2 литрa зa гaз??!

Съб Юли 22, 2006 7:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
NIQUE написа:
незнам за колекторите, но уредбата не сe ли слага с antikufkatel. e тя уредбата щe си e за инжекцион дe в смисъл няма дa e гaзoв инжекцион. eм дa дe вървежa кaтo ми e гoрe дoлу кaтo нa бenзин, с кoлкo щe сe вдигнe нaд нормалнитe 2 литрa зa гaз??!

Двойно за да върви ПОЧТИ като на бензин ;) Ако ти харчи 8 на газ трябва да ти харчи 16 за да върви като на бензин бензин ;) И каква е далаверата? никаква ;) Някои хора се залъгват,че колите им вървели на газ повече от колкото на бензин,ми има такава възможност ако колата има проблем като е на бензин и не върви нормално ;) Въобще газ и вървеж да 2 противоположности ;) Ако искаш икономична кола слагаш газ,ако искаш колата ти да върви не слагаш газ ;)

Съб Юли 22, 2006 8:30 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Абе, що да не върви повече колата от на бензин, но има едно голямо НО - трябва да посгъстиш мотора примерно докъм 12:1 ... :roll:

Съб Юли 22, 2006 11:45 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST вървене
Не съм убеден че на газ и на бензин трябва да има голяма разлика
ако колата е изправна и настроиката е добра.
Аз имам чуствата че на газ е същото .
Може да се лъжа но това е .
Като ми правиха диагностика за газ -бензин резултатите бахо почти етни и същи .

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Нед Юли 23, 2006 12:43 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Abarth. написа:
NIQUE написа:

Двойно за да върви ПОЧТИ като на бензин ;) Ако ти харчи 8 на газ трябва да ти харчи 16 за да върви като на бензин бензин ;) И каква е далаверата? никаква ;) Някои хора се залъгват,че колите им вървели на газ повече от колкото на бензин,ми има такава възможност ако колата има проблем като е на бензин и не върви нормално ;) Въобще газ и вървеж да 2 противоположности ;) Ако искаш икономична кола слагаш газ,ако искаш колата ти да върви не слагаш газ ;)

мойта на бенз харчи 10 на газ 13-14,а си върви като на бензин,да не казвам и по-добре

Нед Юли 23, 2006 9:37 am
UNREAD_POST 
pugsy написа:
Abarth. написа:
NIQUE написа:

мойта на бенз харчи 10 на газ 13-14,а си върви като на бензин,да не казвам и по-добре

Абе и мойта беше така първия месец като сложих газовата,докато не си оправих всичко по моното,маркучи бензинови,свещи,кабели и т.н. Сега колата на бензин върви много повече от на газ,а преди си мислех,че и на газ вървяла :mrgreen:

Нед Юли 23, 2006 10:56 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]