|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 8:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
И още и още шукарии по туй типо...
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 И още и още шукарии по туй типо...
Ето малко снимчици на типото след пипване на още някои неща:решетка от Sedici,спортни пружини от Alfa 145QV,емблеми Abarth на калниците и някво спортно гърненце  :lol:
Ето и снимките:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Abarth. на Сря Сеп 06, 2006 3:38 pm, променена общо 1 път
|
Пет Юли 21, 2006 3:18 pm |
|
 |
pugsy
|
спортни :?
|
Пет Юли 21, 2006 3:24 pm |
|
 |
Abarth.
|
Не са от най-ниските,но са твърди и стабилни ;) Като поведение колата е съвсем друга с тях ;)
|
Пет Юли 21, 2006 3:29 pm |
|
 |
pugsy
|
Abarth. написа: Не са от най-ниските,но са доста твърди и стабилни ;)
ахм
къв цвят са
|
Пет Юли 21, 2006 3:32 pm |
|
 |
Abarth.
|
pugsy написа: Abarth. написа: Не са от най-ниските,но са доста твърди и стабилни ;) ахм къв цвят са
Жълто-червено-сини(или зелени) не помня,предпоследните по твърдост (сериини),имах и от седичи(бяло и червено мисля,че бяха),но немогат да се сравняват по нищо с тия от QV-то 
|
Пет Юли 21, 2006 3:58 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Да ги беше и резнал малко :?
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Юли 21, 2006 7:15 pm |
|
 |
Abarth.
|
Selqatin написа: Да ги беше и резнал малко :?
За тия трапища,дупки и тротоари колата си е достатъчно ниска за да ги режа ;) А и целта беше стабилност и твърдост на пътя ;)
|
Пет Юли 21, 2006 7:59 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 Типо
За пружините ли става въпрос да се режат. Незнам но какъв е ефекта от рязането им.
Не трябва ли като се сменят пружини и амортесьори. Като са спортни всичко да е еднакво. Има разлика.
Аз също се чудя дали да не си сменя пружините но обратно от спортни на обикновенни.Не може да се кара по тези лоши пътища с такива пружини .
Иначе са идеални за завой ,не носи колата и се държи много стабилно .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пет Юли 21, 2006 8:21 pm |
|
 |
Speedfire
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 10:14 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
 speedfire
колега много добре ти е боядисана новата решетка няма ли да сложиш и едни чистачки отпред
|
Пет Юли 21, 2006 10:28 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: speedfire
Speedfire написа: колега много добре ти е боядисана новата решетка няма ли да сложиш и едни чистачки отпред
хаха треа малко парици да посъбера 
|
Пет Юли 21, 2006 11:12 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Много е добра ... Браво !
А между другото cinqecento-то също май е със спортни пружини ... доста е твърдо предното окачване, а пружините са червени... +това предницата е малко нисичка ... Сега е с нови амортисьори и чакаме нормални пружини (не-спортни), които скоро пристигат от италия + Fiat Coupe + Alfa Romeo 145 ...
Когато ги докарат ще пусна теми и за колите ...
мисля, че като не е със спортни пружини ще е много добре за нашите пътища, понеже сега много друса и на някои места е опирало вече ... добре че отдолу е ~~~ и няма как да опре нещо важно ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Юли 22, 2006 12:33 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Чинкуечентото е много леко и за това ти се струва че е твърдо.
Няма как на лек автомобил да сложиш меко окачване... на първия завой ще избяга в банкета.
Мекото окачване е екстра, която е възможна само при тежките автомобили.
Наистина мекото окачване е страшно приятно и возенето не се усеща, обаче такова наистина меко окачване може да се изпълни на автомобил с маса над 1500 кг.
Моята Брава а и други, в които съм се возил са с твърдичко окачване по същата причина - леки автомобили са.
Виж това че е ниско в предницата - това може да е проблем по нашите пътища.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Юли 22, 2006 12:39 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Mazgarev написа: Чинкуечентото е много леко и за това ти се струва че е твърдо. Няма как на лек автомобил да сложиш меко окачване... на първия завой ще избяга в банкета. Мекото окачване е екстра, която е възможна само при тежките автомобили. Наистина мекото окачване е страшно приятно и возенето не се усеща, обаче такова наистина меко окачване може да се изпълни на автомобил с маса над 1500 кг. Моята Брава а и други, в които съм се возил са с твърдичко окачване по същата причина - леки автомобили са.
Виж това че е ниско в предницата - това може да е проблем по нашите пътища.
Имах предвид, че окачването е ПРЕКАЛЕНО твърдо... а не само твърдо ... като сменихме амортисьорите (едната пружина се счупи при завой и амортисьора изтърва) заварихме пружината докато докарат от италия но сега се усеща огромна разлика ... пък и нали ти казвам ... предницата е по-ниска от задницата ... вярно, че изглежда по-готино от всички други чинкуечентота, които съм виждал на живо, но пък не става за тук ...
П.С. Наистина съм забелязал, че нашето чч изглежда много по-готино от другите и се чудя защо ... може би заради ниската предница и летите джанти ?
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Юли 22, 2006 1:01 pm |
|
 |
Abarth.
|
kiler_4o написа: Mazgarev написа: Чинкуечентото е много леко и за това ти се струва че е твърдо. Няма как на лек автомобил да сложиш меко окачване... на първия завой ще избяга в банкета. Мекото окачване е екстра, която е възможна само при тежките автомобили. Наистина мекото окачване е страшно приятно и возенето не се усеща, обаче такова наистина меко окачване може да се изпълни на автомобил с маса над 1500 кг. Моята Брава а и други, в които съм се возил са с твърдичко окачване по същата причина - леки автомобили са.
Виж това че е ниско в предницата - това може да е проблем по нашите пътища. Имах предвид, че окачването е ПРЕКАЛЕНО твърдо... а не само твърдо ... като сменихме амортисьорите (едната пружина се счупи при завой и амортисьора изтърва) заварихме пружината докато докарат от италия но сега се усеща огромна разлика ... пък и нали ти казвам ... предницата е по-ниска от задницата ... вярно, че изглежда по-готино от всички други чинкуечентота, които съм виждал на живо, но пък не става за тук ... П.С. Наистина съм забелязал, че нашето чч изглежда много по-готино от другите и се чудя защо ... може би заради ниската предница и летите джанти ?
Ми дай да го видиме 
|
Съб Юли 22, 2006 1:15 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
ето го ... но не е измито, а и на снимка не е като на живо ... ела да го видиш, в меден рудник има вече още 2 ... viewtopic.php?t=6&postdays=0&postorder=asc&start=315
най-долу е ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Юли 22, 2006 1:49 pm |
|
|