Дата и час: Вто Юли 15, 2025 2:04 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Аиде да скачамееееее!:) 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Скачахте ли? :D

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Чет Юли 20, 2006 3:18 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Баси темата се отвори по въпроса :mrgreen: Не мислех че толко народ ще откликне по въпроса :wink:
Я са да видим колко народ наистина подрипва? Аз лично си подскачах:) Колкото за кеф, колкото за идиотията, се тая:) Принципно идеята е ясна, с изместването на Земята, ако всеки подложи подскок в определеното време, когатое по посока на орбитата... може и да стане номера, само дето трябва да скачаме всички в такт, за да изпадне Земята в резонанс и да се помести наистина! (въпрос на чиста физика, защо мислите на войниците им е забранено да маршируват, когато минават по мостове?!) Само си мисля, че требе доста по голяма организация от един сайт, просто идеята и 600 000 000 народ, и не ми стан ясно чстно как както гласеше сайта преместването ще повлияе на климата :shock: :? :wink: :mrgreen: Важна беше идеята, да сме задружни (баси как звучи като сектантски призив!) Както и да е, аз си рипах и ми беше гот:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пет Юли 21, 2006 2:12 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
bubachko написа:
Както и да е, аз си рипах и ми беше гот:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре е че ти е било гот, защото само с това ще си останеш. :twisted: Законите на физиката гласят, че една система не може да премести центъра на тежеста си под действие само на вътрешни сили. Тоест, земята може да се премести само ако и действат външни за нея сили. Да не говорим, че дори да бяха приложени на правилното място, силите дори и на цялото човечество ще стигнат за преместването на земята само с нищожни микрометри. Учете физика. :D

Пет Юли 21, 2006 8:56 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Измамаа колеги :)
http://dnes.bg/article.php?id=25636

Пет Юли 21, 2006 9:49 am
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
bubachko написа:
Баси темата се отвори по въпроса :mrgreen: Не мислех че толко народ ще откликне по въпроса :wink:
Я са да видим колко народ наистина подрипва? Аз лично си подскачах:) Колкото за кеф, колкото за идиотията, се тая:) Принципно идеята е ясна, с изместването на Земята, ако всеки подложи подскок в определеното време, когатое по посока на орбитата... може и да стане номера, само дето трябва да скачаме всички в такт, за да изпадне Земята в резонанс и да се помести наистина! (въпрос на чиста физика, защо мислите на войниците им е забранено да маршируват, когато минават по мостове?!) Смо си мисля, че требе доста по голяма организация от един сайт, просто идеята и 600 000 000 народ, и не ми стан ясно чстно как както гласеше сайта преместването ще повлияе на климата :shock: :? :wink: :mrgreen: Важна беше идеята, да сме задружни (баси как звучи като сектантски призов!) Както и да е, аз си рипах и ми беше гот:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Резонанса ще доведе до друго - нежелано явление! ;)
Какво значи резонанс: Всяко тяло има образно казано собствена честота. Когато се появят трептения с честота същата като тази на тялото в близост, достатъчна да си взаимодействат, се получава рязко увеличаване на амплитудата на вълната. Това явление се нарича "резонанс" и е нежелано, защото често води до разруха.

Относно това което каза колегата по-горе за изместването на центъра на тежестта, аз го казах с други думи в предишните си постове. Всички и всичко (вкл. атмосферата) тежим на Земята. И по-точно на нейното ядро.

Пет Юли 21, 2006 10:43 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2