Дата и час: Вто Юли 15, 2025 9:20 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Какво карат в Югославия? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Какво карат в Югославия?
Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик :lol: . Невероятно красива кола.

Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите.

Сря Дек 01, 2004 4:31 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
О. значи нищо не си видял. Аз още преди няколко месеца срещнах един Тезис на края на Витошка, невероятна кола просто съм възхитен!

Сря Дек 01, 2004 6:12 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
В Гърция, това лято за един предиобед видях 3 Thesis- а. Страхотна лимузина. А иначе в южната ни съседка се карат много итал коли- Alfa 147 и 156, Lancia Y, Lybra, Fiat Punto, Bravo/a, Marea и Stilo. Нагледах се на гореизброените автомобили, като голямата част от тях бяха тунинговани.

Сря Дек 01, 2004 10:50 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
:arrow:

Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:04 am, променена общо 1 път

Чет Дек 02, 2004 3:19 am
Профил WWW
UNREAD_POST Thesis
Аз също съм виждал 2 Thesis и едната беше с дипломатически номер. Май е машината на италиянското посолство. По-интересно ми беше какво водеше олимпийския огън в София - червена Alfa GT. Друго GT още не съм виждал в София.

Чет Дек 02, 2004 9:44 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа:
Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик :lol: . Невероятно красива кола.

Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО :!: :?: :!: :?:
Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО :shock:

Чет Яну 06, 2005 12:00 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST А...
А Темпрички има ли :punk: :punk: :punk:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пон Апр 11, 2005 8:21 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Аз също съм виждал 2 Thesis и едната беше с дипломатически номер. Май е машината на италиянското посолство. По-интересно ми беше какво водеше олимпийския огън в София - червена Alfa GT. Друго GT още не съм виждал в София.

Да сещам се за кой Тезис говориш- това е дипломатическия, на посланника на Италия в България. Днеска видях новата Алфа ГТ- нещо невероятно е - с червени апаратчета на спирачките:))) и огромни лети джанти.... Мина под моста на НДК. Пожелавам я на всеки :lol:

Пон Апр 11, 2005 9:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Цитат:
Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО
Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО

Ехх, спомени! Първата ми кола беше Юго, направих я кукла, карах я към 3 годинки и сега ми е гадно като я виждам тоя, на който я продадох какво я направи :evil:

Пон Апр 11, 2005 10:34 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
И аз карах 10 години Юго и бях много доволен . 5 литра едвам гореше а ако щете вярвайте го продадох с оригиналния акумулатор ТРЕПКА .Заради него сега се полакомих за Пунтото като мислех че ще е нещо още по добро ама като че ли се разочаровам постепенно.

Пон Апр 11, 2005 11:15 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Колега , като че ли повече те е жал за акумулатора отколкото за Югото! А питате ли ги американците как се перчат с тия =ЛЕПИ КОЛИ=
А колко мислите че са v USA ?

Вто Апр 12, 2005 1:02 am
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
me_to_u написа:
Цитат:
Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО
Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО

Ехх, спомени! Първата ми кола беше Юго, направих я кукла, карах я към 3 годинки и сега ми е гадно като я виждам тоя, на който я продадох какво я направи :evil:
Мноу станаха хората с ЮГО :shock: Нашето още си е наше, но не го карам :roll: Иначе ввърви като двяр :D 1884 г., все пак :? Yugo 45 :lol: Все пак - най - популярният балкански автомобил !

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Последна промяна Tempra SX на Вто Апр 26, 2005 5:02 pm, променена общо 1 път

Вто Апр 12, 2005 6:26 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

UNREAD_POST Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа:

Lancia Thesis Има във Добрич ! Аз лично сум я засичал във Варна, в склада на фирма "ПАРАЛАКС"

Вто Апр 26, 2005 4:24 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

UNREAD_POST 
Миналата година,лятото в едно градче близо до Питсбърг (за САЩ става дума) видях едно ....... ЮГО :shock: .Направо щях да падна.Беше си с редовни номера и в движение-на другия ден като се връщах беше паркирано по друг начин.

Вто Апр 26, 2005 4:38 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави
"бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!

Вто Апр 26, 2005 8:37 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща