Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:47 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Колеги мисла да сменя марката:( 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна Sko на Пон Апр 16, 2007 4:50 pm, променена общо 1 път

Пет Юли 14, 2006 8:01 pm
UNREAD_POST 
Sko написа:
Abarth. написа:
...направо за без пари ще го дам...

Аз може ли да го взема :naughty: Не за друго, ми да те спася от неволите :mrgreen:

Ако ми намериш здраво бмв :P

Пет Юли 14, 2006 8:22 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
само даваме повод за коментар на беемветаджиите :mrgreen:
и пак ще трябва да ми скача разхода до 19 ,докато спориме дали 320-ката ,ис-ката или ХГТ е по бързо :wink:
познайте кой печели ??

Пет Юли 14, 2006 8:56 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
На мен като ми докараха Бравата и един ми вика,много ще сбъркаш ако я вземеш.Много се чупят,пълни са с електроника,ако нещо стане на пътя нищо неможеш да направиш,а е и с ремък.И аз викам,че то съвремените коли са все с ремък,а той-не Мерцедес и БМВ са с верига,вземи си един Мерцедес 92 г. за тези пари дето ще дадеш за тази и няма да имаш проблеми.Обаче аз Бравата и това е.Единствено може би трябваше да го послушам да си взема дизел обаче нямаше да е Мерцедес де,не ме кефят на вид тея от 92 г. :D .Взех тази защото ми харесва как изглежда.

Пет Юли 14, 2006 9:08 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
Sko написа:
Abarth. написа:
...направо за без пари ще го дам...

Аз може ли да го взема :naughty: Не за друго, ми да те спася от неволите :mrgreen:

Ако ми намериш здраво бмв :P

всяко бмв е здраво :wink: ти се ебаваш ама от 5 год се занимавам с продажба на авточасти за бмв мога да ти кажа че не случайно колите държат цени, също така като цени за поддръжка не е по скъпо от браво/да не кажа по евтино говорим за 3 серия естествено/ разход на гориво в полза на бмв сравнявам с темпра не с браво, проблема е в това че първоначалната инвестиция е висока за кола която притежава екстрите на италянките и годините, просто не е по джоба на всеки, а посещенията в сервиза са в пъти по малко в полза на бмв, но все пак перфектна кола няма затова има толкова производители и за всички марки има клиенти просто всеки има различни предпочитания и избира кола според това

ПС нека да не се оценяваме по това каква кола караме а що за хора сме, предлагам да не се нападаме повече и да уважаваме избора на другия пък ако ще и да не съвпада с нашия

Пет Юли 14, 2006 9:10 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
stef написа:
ПС нека да не се оценяваме по това каква кола караме а що за хора сме, предлагам да не се нападаме повече и да уважаваме избора на другия пък ако ще и да не съвпада с нашия

Напълно съгласен с колегата stef,това е достойно за финал по темата... :D

Пет Юли 14, 2006 9:21 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
vesko.t написа:
stef написа:

Напълно съгласен с колегата stef,това е достойно за финал по темата... :D
:wink:

Съб Юли 15, 2006 1:19 am
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Това дали си фен на марката е много относително. Аз примерно съм луд фен на Браво, ама не мога да кажа, че всички Фиати са най-великите коли. Даже има доста дето не ми харесват. Сега примерно виновен ли съм, че на мен Fiat Multipla ми прилича на някакво недоразумение...?!? В момента естествено симпатизирам на Фиат защото съм супер доволен от колицата, но естествено, че няма до края на живота си да се оглеждам във Фиати. Аз например винаги знам каква ще е следващата ми кола. След няколко годинки мисля да скоча в двуврат Форд Фокус, какво като е Форд и всички казват, че тая марка е за боклука. Просто според мен няма значение марката - важното е да поддържаш колата и винаги да си купуваш това, което те влече, а не това, което ти казват, че е здраво. Мен напр. ме направиха луд като минавах от Ауди на Фиат, ама какво, нали мен си ме кефеше Браво и това е. А то е ясно, че предишната марка завинаги остава в сърцето ти, независимо дали си фен до полуда :wink:

Съб Юли 15, 2006 10:59 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Критериите почти се припокриват на еднаквите класове, независимо от марката. Питай сърцето си и вземай. Моето мнение, е че жабарите влагат повече сърце от швабите. И двете нации са водещи в този занят, няма нужда от аргументи. Намери себе си, това е проблема.

Съб Юли 15, 2006 11:34 am
Профил
UNREAD_POST 
Крис, влизал ли си във Фокус? Кола с по евтино пластмасово излъчване може да е само Пежо партнер

Съб Юли 15, 2006 11:57 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
AlBundy написа:
Крис, влизал ли си във Фокус? Кола с по евтино пластмасово излъчване може да е само Пежо партнер

Да, една от служебните ни коли е такава и доста я юркам. Вярно, че тоя 4-вратия Фокус на нищо не мяза, ама една 2-вратка с хубави 15-ки или 16-ки е просто красота.

Съб Юли 15, 2006 12:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4