Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Колеги мисла да сменя марката:( 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
sclera_bg написа:
geo_g написа:
....
Колата се чупи толкова, колкото я поддържаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:36_2_25:

моя дрънгел за 4 години съм го подменил 99% и почвам от начало. някой ще ми каже ли кога ще спре :roll: .

Пет Юли 14, 2006 3:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
Прав си, че има и други хубави марки. Аз също харесвам различни от FIAT марки, но от тях само Lamborgini не е собственост на FIAT Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Юли 14, 2006 3:56 pm
UNREAD_POST 
BMW E 36 под 5-6 бона читаво няма, частите са му адски скъпи всравнение с другите коли.

Цитат:
Ми те много хора са така у форума,тука им е нещо като безплатна консултация!!

Ми като има с кои да се консултират, нормално. В другите няма затова ще са в тоя.

Пет Юли 14, 2006 4:08 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
BMW E 36 под 5-6 бона читаво няма, частите са му адски скъпи всравнение с другите коли.

.

консумативите на Е 36 са му по евтини от на браво и брава. да не говорим че някои части са му по евтини от на твойто типо. носачите на мойто типо карат по 20 000 км. а на Е 36 тройно. иди в някой магазин и провери.

Пет Юли 14, 2006 4:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
Sven написа:

.

консумативите на Е 36 са му по евтини от на браво и брава. да не говорим че някои части са му по евтини от на твойто типо. носачите на мойто типо карат по 20 000 км. а на Е 36 тройно. иди в някой магазин и провери.

Защото не знаеш с какви носачи да караш.

Пет Юли 14, 2006 4:22 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
everton написа:
Sven написа:

.

Защото не знаеш с какви носачи да караш.[/quote

това със скъпите части за бмв е като моабета че фиатите са супер бъгави коли, все го казват хора които никога не са карали фиат. за бмв имам изключително добри наблядения върху частите като качество и цени, а относно частите за фиат сигурно повече от теб. и нека престанем, ако се опитваш да ме убедиш, че бмв е по насрана фирма от фиат - успя.

Пет Юли 14, 2006 4:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
Mitko написа:
everton написа:
Sven написа:

.

Защото не знаеш с какви носачи да караш.[/quote

това със скъпите части за бмв е като моабета че фиатите са супер бъгави коли, все го казват хора които никога не са карали фиат. за бмв имам изключително добри наблядения върху частите като качество и цени, а относно частите за фиат сигурно повече от теб. и нека престанем, ако се опитваш да ме убедиш, че бмв е по насрана фирма от фиат - успя.

Не можеж да си наясно колко и каква представа имам и от двата автомобила. Щом хвърляш носач за 20 000км. си купил пълен буклук, колкото и да се правиш на познавач.

ПС: При следващата употреба на думите ФИАТ и насрана една до друга ще получиш предупреждение за ваканция, защото тук все пак е ФИАТ форум. За такива изрази си има един друг авто форум.

Пет Юли 14, 2006 4:39 pm
UNREAD_POST 
Значи ще напускаш сектата? Не знам какво да ти кажа ти си решаваш, все пак ти ще я караш и поддържаш. Аз като си взимах Темпрата не бях сигурен какво точно искам. Тя излезе беше що годе читава и имах парите и така.

Пет Юли 14, 2006 4:46 pm
Аватар

UNREAD_POST 
приемам забележката за лошата дума и моля да бъда извинен :36_2_49: . ако бъдем честни лошата дума в изречението е по близо до бмв от колкото до фиат.

Пет Юли 14, 2006 5:07 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Няма да е напускам тотално...се пак имам още едно пунто :?

Съжалявам че пуснах темата и станха такива спорове :cry:

Пет Юли 14, 2006 5:33 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Добра тема. Проброихме се сбъркалите марката, феновете и сектантите.

Пет Юли 14, 2006 5:37 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Добра тема. Проброихме се сбъркалите марката, феновете и сектантите.

Моля да ме броите във втората и третата група ! 8)

Пет Юли 14, 2006 5:43 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
everton написа:
приемам забележката за лошата дума и моля да бъда извинен :36_2_49: . ако бъдем честни лошата дума в изречението е по близо до бмв от колкото до фиат.

Алелеййййй ама те Бмв-тата били страаахооотниии машиинииии,евалата че ни светкаш тука да продаваме фиатите и да купуваме кафеварки :) ВСЕ ПАК ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ "ОТ НЕМСКОТО ПО УБАВО НЕМА" и "НЕМЕЦО ГО Е ИЗМИСЛИЛ ДО ПОСУЕДНИО БОУТ" Как може да съм бил толкова заблуден миналата година да купя типо вместо 316-ка Е30 '86 :? Директно пускам една обява в мобилето да го разкарам тоя кенеф къдет ми стои в гаража,направо за без пари ще го дам,че никой няма да ми го купи,нали е "фиат".Колеги ся разбрахте ли ква била ралтата? Правиме една последна сбирка до НАДИН с фиатите и ги връщаме и си купуваме бмв-та,щото фиат е много насрана фирма :cry: а бмв не е :idea: :) Немската машина си е немска машина и нищо неможе да се сравни с нея 8) нали everton?

Пет Юли 14, 2006 5:43 pm
Аватар

UNREAD_POST 
не съм сбъркал марката, фен съм и от немските говоря единственно за бмв.

Пет Юли 14, 2006 5:57 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз преди да си взема фиатка не бях запознат много с марката и не знаех за какво става на въпрос, а и не се повлиях от някои чужди мнения относно марката и по моя преценка направих избор, за който не съжелявам нито секунда! Иначе и аз съм на мнението като колегата, че както човек се грижи и отнася с колата си-така и тя ще ти служи!

Пет Юли 14, 2006 6:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща