Дата и час: Чет Юли 10, 2025 11:57 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
хайде малко да се посмеем 
Автор Съобщение
UNREAD_POST хайде малко да се посмеем
хайде малко да се посмеем
ВАЗ 2111
Купих колата на 31.12.2004, тъй като имаше промоция - отстъпка $100. Взех луксозно оборудван автомобил. След това поставих ел. стъкла, хидравлика на волана, музика, уплътнения на купето, нови гумени стелки, смених чистачките, спирачки, гуми - стандартните неща. И потеглих! Какво да ви кажа - луксозен автомобил! Може би ми е провървяло, но за 7253 км съм сменил единствено опорен лагер, няколко повдигача, карбуратор, маслена помпа, свещите и главата на блока. Спирачките не ги броя. И това е всичко!!! Смятам, че ВАЗ 2111 е страхотен! Да, правих основен ремонт само веднъж.

Volkswagen New Beetle
По принцип бяхме тръгнали за друго. Тръгнахме да си купя сутиен, но видях този "Бръмбар" и сърцето ми се разтуптя. Купихме го веднага. Много приятен цвят - ярко жълто, в тон с чехлите ми.
Отлична проходимост! Вече два пъти излизаме сред природата, колата с лекота се събира в каросерията на "Урал"-а и минава навсякъде, където други закъсват. Приятен волан - нито дебел, нито тънък, а точно такъв, какъвто обичам. Върти се лесно на всички страни. Много копечта и всичките включват по нещо. Аз ползвам само две.
С две думи, момичета, препоръчвам на всички. А че не си купих сутиен...тази кола може да се кара и без сутиен!

ВАЗ 11113
Пет години карах "Ока", после я дадох на сина ми. Само че той е още малък, затова я направих радиоуправляема, с дистанционно. Върви с батерии от 1,5 V. Детето е щастливо!

Landcruiser
Отидох в магазина да купя "Тойота Корола". Консултантът ме убеди, че имам нужда от "Лендкруизер". Продадох апартамента и купих. Живея в нея вече 2 месеца, ще споделя първите си впечатления. Колата е красива и просторна (след апартамента е малко тесничко, но се свиква бързо). Малко неудобен волан - винаги се закачам за него, когато излизам да изхвърля боклука, но във всеки сервиз могат да го свалят. Основен плюс - спестявам доста от наем.

ВАЗ 2106
В Русия трябва да се карат родни автомобили! Ето аз имам "шестьорка" и мога да я ремонтирам където и когато поискам. Ремонтирам я и сутрин, и през деня, и вечер, и нощем. И сам, и в сервиз, и на пътя, и в гаража. Препоръчвам на всички познат и проверен автомобил!

ВАЗ 2120
Мина повече от месец откакто я купих. Пробег 6125 км. Като цяло колата е прилична, удобна, с голям багажник. Недостатък: откраднаха я. Обадих се в КАТ Кировски район, казаха, че ще я търсят. Обадих се в КАТ Ленински район, казаха, че няма да я търсят, тъй като от Кировски я търсят вече... Като цяло колата не е лоша.

Москвич-412
Хубавото на стария Москвич е, че не ти е жал за него. Стои целогодишно под прозореца и никой дори не помисля да го открадне. От време на време младежите се забавляват в колата, малко поизцапат, презервативи разхвърлят...но не я крадат!

ВАЗ 2107
Карам "седмичка" и съм доволен. Отначало, вярно, имаше малко проблеми. Имах проблем със скоростната кутия (колата дойде от завода без ск. кутия, а по-късно в сервиза поставиха, но забравили да я захванат към купето). После си довърших всичко сам и дори се научих как се сменят предавките (трябва към постъпателното движение с ръка да се добави леко въртеливо и съвсееем лекичко да тресеш лоста). Препоръчвам колата на всеки!

Audi A6
Наскоро ми докараха "Ауди А6" от Германия. В началото имаше проблем - намерих предишния собственик в багажника. Наложи се да се набутам за автобусен билет да го върна в Дюселдорф. Иначе колата е страхотна!

Porsche Cayenne Turbo
Купих Порше Кайен турбо, минах 80 м, след което трябваше да сменям двата предни калника, броня, фарове и мигачи, капака на двигателя, челно стъкло, радиатор, двигател и цялото предно окачване. Както и дребни поправки в сградата на автосалона. И това ли е прехваленото немско качество?!

Chevrolet Niva
Предплатих Шеви-Нива и чаках за колата половин година. Когато я докараха, разбрах, че това са били най-щастливите шест месеца от живота ми. Как да си взема парите?

Намерих това при колегите от AUDI

Чет Юли 13, 2006 1:25 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]