|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Сервиз за диагностика в Пловдив
Автор |
Съобщение |
mita
|
 Сервиз за диагностика в Пловдив
Здравейте,
Търся сервиз за диагностика в Пловдив. Смятам следващата седмица да си взимам Bravo (1.6 или 1.9TD, ще се разбере какво ще е в последния момент  и искам да се прегледа всичко по колата преди да я взема.
|
Сря Юли 12, 2006 3:52 pm |
|
 |
mita
|
:?: :arrow: Никой ли няма от Пловдив? Претърсих форума и не намерих нищо за пловдивски сервизи, единственото което разбрах е да не ходя в Динекспрес
|
Пет Юли 14, 2006 1:48 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
аз съм доволен от сервиз формула на бул, южен не са спец за фиат но разбират момчетата мисля че ще свършат работа
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Юли 14, 2006 3:42 pm |
|
 |
chuni
|
mita написа: :?: :arrow: Никой ли няма от Пловдив? Претърсих форума и не намерих нищо за пловдивски сервизи, единственото което разбрах е да не ходя в Динекспрес
Не знам защо някой ти е казал да не ходиш в Динекспрес аз съм ползвал услугите на сервиза и съм много доволен от свършената работа.
Рискуваш в някои сервиз където не разбират от Фиат да ти развалят колата.
|
Вто Авг 22, 2006 12:55 am |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Не знам аз съм ходил в Дин Експрес и съм доволен от услугите им.
|
Вто Авг 22, 2006 11:28 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|