Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 АРЕ СТИГА
във всяка тема забележки за "правопис"
това пиши така това незнам си как
никой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-т
и технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???
|
Пет Юли 07, 2006 11:22 am |
|
 |
zgabrovski
|
Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш...
МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...
Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.
|
Пет Юли 07, 2006 11:31 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Re: АРЕ СТИГА
pugsy написа: във всяка тема забележки за "правопис"
това пиши така това незнам си как
никой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-т
и технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???
Чрез тези забележки всички ние ще се научим и ще привикнем да пишем по-добре и да четем преди да пост-ваме.
И ако си забелязал никой не прави забележки за това че един път се е случило.
Има user-и които при всеки свой пост правят такива грешки и е явно, че ще продължат и за напред. Или пък има грешка или пропусната буква в заглавието на темата... е какво пречи да хвърлим един поглед преди да натиснем "ИЗПРАТИ"? Още повече има и възможност за редактиране.
Не разбирам защо е недоволството ти??? Нима не искаш да общуваш в среда, в която се спазват правилата на езика ни?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Юли 07, 2006 11:33 am |
|
 |
Nino
|
pugsy,предполагам,че никой не говори за това, а за това:
АКОМОЛАТОР
КОПУВА
РЕМАК
ПРЕДВИТ
ИСКЛЮЧИТЕЛЕН
ПРОЖИНИ
КАДЕ
ФИЯТ
ИТАЛЯНСКИ
ЕФТИН..и още много-много бисери!!!!
Оставям на страна "сленга" или съм по-толерантен към него, НО това за което написах по-горе е ГРУБА и АРОГАНТНА НЕГРАМОНТНОСТ!!!Българи сме, все-пак и не знаем да си пишем на езика! Нали си съгласен с мен, че не иде реч само за технически грешки от лоша клавиатура или бързане?
Последна промяна Nino на Пет Юли 07, 2006 12:00 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Юли 07, 2006 11:34 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
не е ли акумулатор правилното?
Пет Юли 07, 2006 11:38 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
:!:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пет Юли 07, 2006 11:45 am |
|
 |
Nino
|
sev написа: не е ли акумулатор правилното?
Само една от разновидностите съм писал.Има и други! :mrgreen: Например на дума с четири букви да се направят пет правописни грешки.... като "овца" и "увтсъ" :mrgreen:
Но го редактирам. :mrgreen:
|
Пет Юли 07, 2006 11:49 am |
|
 |
pugsy
|
добрата тема за добрия петък :mrgreen:
мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаш
и не съм забелязал това да го прави редовно някой юзър
много по дразнително е като поста на колегата sachma
това за трупане на мнение ли е
в много теми има такива отговори
по добре да се обърне внимание на тези неща
а не на "правописа"
|
Пет Юли 07, 2006 11:54 am |
|
 |
pugsy
|
zgabrovski написа: Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш... МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...
Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.
аз съм си спокоен ама ме дразнат многото забележки
май е по оферта на ЛС да се правят тези забележки
офф
между другото рейката няма проблеми нали
|
Пет Юли 07, 2006 11:57 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 колегй както вйждате буквата *i* на кйрйлйца мй лйпсва й я карам с*й* ще ме йзвйнйте,оправйх кредора но въпросната буква в моята клавйатура я няма...ако някой знае къде е да мй се обадй 
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Пет Юли 07, 2006 12:01 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
pugsy написа: добрата тема за добрия петък :mrgreen:
мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаш и не съм забелязал това да го прави редовно някой юзър много по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли е в много теми има такива отговори по добре да се обърне внимание на тези неща а не на "правописа"
Колегата е прав!!!
Голяма част от грешки като о,у,ъ,а идват от това че много от колегите ползват транслатори за обръщане на латиницата на кирилица - така че нека не се заяждаме за такива грешки. 
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пет Юли 07, 2006 12:05 pm |
|
 |
pugsy
|
bahricin написа: :) колегй както вйждате буквата *i* на кйрйлйца мй лйпсва й я карам с*й* ще ме йзвйнйте,оправйх кредора но въпросната буква в моята клавйатура я няма...ако някой знае къде е да мй се обадй 
"I" се намира между "U" и "O" под бутона е "К" а над него е "8" и "9"
|
Пет Юли 07, 2006 12:08 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 ей сега пробвам й вйж какво йзлйза натйскам *ı* =*о* на *BP* 
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Пет Юли 07, 2006 12:16 pm |
|
 |
Nino
|
pugsy написа: добрата тема за добрия петък :mrgreen:
мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаш и не съм забелязал това да го прави редовно някой юзър много по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли е в много теми има такива отговори по добре да се обърне внимание на тези неща а не на "правописа"
Съгласен съм, но с едно малко уточнение.Не са "малки грешки", а са си доста големи.Просто това си е неграмотен човек.Все пак правописа ни е по-лесен от доста други.Какво ли ще си помислят за един французин ако пише вместо "PEUGEOT" "PEGO"?! :mrgreen:
|
Пет Юли 07, 2006 12:18 pm |
|
 |
Nino
|
|
Пет Юли 07, 2006 12:30 pm |
|
|