|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Президентският кортеж....
Автор |
Съобщение |
SIII
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 11:23 am Мнения: 81 Местоположение: София
|
The_Wicker_Man написа: pugsy написа: за кво па президента нали си има закони преди време с един служебен джип (чароки) на един приятел,както си карахме по цариградско пак така некво бмв се опита да ни измести  ама къде му беше акъла на този незнам,разбира се не се отместихме,а даже го напъна пича и бмв-то си даде газ без повече такива изцепки Абе не сте му дали път и добре че не се е стигнало до непросимото. Ако щеш вярвай (а вярвам и колегите от форума ще го потвърдят) но ако те напънат и ти не се отместиш и се стигне до ПТП ще го отнесеш ти. И то най простия член по който ще те вейнат е че не си осигурил път на МПС със специален режим на вдижението. Да не говорим, че четох някъде че НСО искат полицейски правомощия. Не знам дали са го приели. Ама тогава ще стане интересно. Тия хич не си поплюват. Ако ги придобият тия правомощия няма да са изключение случай на заключени лица.
Така разсъждавате щото живеем в България. Правовия ред е създаден в полза на гражданите а не на президента и НСО и докато си траем и се примиряваме е така ще ни мачкат.
_________________ Punto HGT
|
Чет Юли 06, 2006 9:05 am |
|
 |
AlBundy
|
Интересно в едно демократично общество как е регулиран въпроса с автомобили засичаши президентски кортеж и самолети облитащи президентството :twisted:
|
Чет Юли 06, 2006 9:08 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
AlBundy написа: Като му е толкоз акъла на министъра  Може ли някой да ми обясни нечуващ как би разбрал дали специалния светлинен сигнал е придружен със звуков?
Колега тия работи не ги измисля министъра ами народното събрание. Освен това като не е годен физически да управлява МПС няма да управлява. Той като не чува може да е опасен и за околните водачи
|
Чет Юли 06, 2006 10:25 am |
|
 |
AlBundy
|
От това по голяма глупост не можа ли да ти роди главата? Я вземи се осъзнай малко и тогава пиши. То ти като си надуеш уредбата в колата и много чуваш :evil: Ти като не мислиш си много по опасен за останалите водачи :mrgreen:
|
Чет Юли 06, 2006 11:10 am |
|
 |
Логан
|
AlBundy написа: .................. То ти като си надуеш уредбата в колата и много чуваш :evil:............. :mrgreen:
Хахааааааа....на мен ми се е случвало...преди доста години, на Цариградско шосе изнервих шофер на линейка....бях надул музиката......само че тогава ми стана съвестно, че не го бях чул.... :?
|
Чет Юли 06, 2006 1:51 pm |
|
 |
AlBundy
|
Така де, но аз друго имах предвид. Изкупиха на инвалидите инвалидното право за собствен келепир, а сега им забраняват да карат щото били опасни за околните :evil:
|
Чет Юли 06, 2006 2:00 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Човек, той е ГЛУХ. Той не чува ако ще и да му пуснеш сирената в колата. Докато ти си си НАДУЛ музиката. Дреме му на оня от НСО че си си НАДУЛ музиката. Както се казва в казармата, чл. 6-ти нали го знаеш какво гласи?
Чл. 6 ДА СИ
Е така ще ти отговорят и на теб. ДА СИ чул звуковия сигнал. Кто ти се слуша музика силно, ходи на дискотека. Тва не е място за джамбурета. Ти си преди всичко шофьор. Трябва да пазиш собствения си и живота на околните. Супер се нервя на такива които надул бясна чалга вътре, свалил прозорците щото не се трае в купето и върти гуми. Или като някой яде, чете вестник, черви се, и т.н. Като ти се прави нещо странично отбий па яж пий сери и прави каквото си искаш. ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА ЧУЕШ СПЕЦИАЛНИЯ СИГНАЛ след като си участник в движението и той е подаден.
|
Чет Юли 06, 2006 10:24 pm |
|
 |
Immortal
|
AlBundy написа: Интересно в едно демократично общество как е регулиран въпроса с автомобили засичаши президентски кортеж и самолети облитащи президентството :twisted:
Това "демократично" общество го знаем колко е демократично. Тук става въпрос не за автомобили, засичащи кортеж, а за кортеж, засичащ автомобил.
А относно автомобилите на НСО, аз съм бил свидетел на друг случай:
По време на посещение на президента в Сливен (май не беше този президент) бяха затворили улиците, по които трябваше да мине кортежа. Затворили ги бяха за коли, но не и за пешеходци (в смисъл пресичащи). А пилотните коли, а после и целия кортеж профучаха с немислима за населено място скорост, с каквато дори аз не карам (поне 100 км/ч). Ами ако някой заблуден пенсионер беше тръгнал за кисело мляко отсреща?!?!?
|
Чет Юли 06, 2006 10:59 pm |
|
 |
AlBundy
|
Хахаха, щото не са те стреляли по алеите на Златните когато бай Тошо и бай Добри идваха на гръцка таверна  Сега се кахърите за глупости
|
Чет Юли 06, 2006 11:07 pm |
|
 |
LuckyMan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Авг 25, 2005 4:41 pm Мнения: 35 Местоположение: София
|
Moмчета и момичета, Вие сте длъжни да им осигурите предимство дори и да не са с включени светлини,защото после пак ще сте виновни вие.Те винаги могат да твърдят обратното.
А,повярвайте ми виждал съм ги как карат без да се обиждате но всички СМЕ далеч от тяхната подготовка и знания за шофиране както и колите ни,така че не се правете на ербапи защото само ще си изпатите по един или друг начин.
Те са в пълното право пилотната кола ако прецени че създавате опасност за кортежа да ви изхвърли а и може да го направи повярвайте ми :roll: :idea:
ПП не се обиждайте от поста ми просто давам добър съвет :roll:
_________________ Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
|
Пет Юли 07, 2006 10:22 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
И аз това се опитвам да им втълпя. Иначе пробвах едно време за работа в НСО. Обаче ми казаха че имали място само за 2 шофьора в щата. Когато попитах какво е необходимо за шофьор ми беше отговорено съвсем простичко. Всички възможни категорий. Отделно те после те научават да караш каквото имат на въоражение. Камиони,коли, вертолети дори. Гледал съм и тренировки. Е повярвайте ми, това с което се славят (че са най добрите шофьори в НСО) и се тупат в гърдите е подплатено с техника.
|
Пет Юли 07, 2006 10:09 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Относно НСО и как карат нямам думи. Имат заповед ако пречеш да те спрат по всякакъв начин. Това означава дори и да те избутат от пътя. Някой от форума правилно беше споменал за едно произшествие около Благоевград. Било е с кортежа на президента на Малта. Някакъв с ТИР нещо не е спрял или пък имал проблем със спирачките, не си спомням точно, но тия с пилотната кола се беха забили челно в него и го спряли....... Но единият загинал.... Един колега веднъж така кара си и некакъв кортеж минава, а пътя е бил четрилентов и той решил, че може да не спре. И изведнъж некво Ауди лети срещу него. Той на спирачките. Ония на 1 см от бронята му спрял. Гледал го лошо. Минали сички ония зядна и след тях. И Колегата ми 5 минути седи и мига..
|
Сря Юли 12, 2006 9:58 am |
|
|