|
|
Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 10:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Как ви звучи пробит маслен филтър
Автор |
Съобщение |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
 Как ви звучи пробит маслен филтър
Днес си загледах колата че цеди по малко масло около филтъра и понеже при ремонта смених всякаквите гарнитури там загледах по-подробно и установих че има дупчица във филтъра....никога не съм виждал или чувал за пробит маслен филтър.Обеснявам си го с някакво камъче или нещо такова защото си личи че е от удър с нещо остро а не съм се катерил никъде по тротоари,бурдюри,не съм газил клечки разни от дървета и т.н.
Като го сменя ще го щракна и ще го поместя в темата 
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Нед Юли 02, 2006 5:33 pm |
|
 |
daley
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Мар 18, 2006 10:45 am Мнения: 52 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Я вземи и запиши твоите истории. Може и книга да напишеш. Те не бяха една или две. Пък от продажбата може да изкараш за нова кола. С новата кола и том втори може да напишеш. Така че дерзай и късмет!
|
Нед Юли 02, 2006 6:24 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Имам чувството че ти и митко сте двамата, дето най-много си правите колите. От една страна давате добри съвети, от друга - проблем след проблем!
Никога не бях чувал някой да е успял да си пробие масления филтър - той си е направо брониран!
Мога да предположа че си е бил дефектен като е слаган.
|
Нед Юли 02, 2006 7:09 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Ема пък от скоро започна да тече така че и да е бил дефектен явно не съм забелязал а след ремонта висях много под капака да зяпам какво става и да не прокапе от някъде.
Ем правя си я колата защото ми трябва и си я ползвам ежедневно и от нея зависи колко старо ще ми стане егн-то 
|
Нед Юли 02, 2006 8:05 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
[quote="zfa159"]Ема пък от скоро започна да тече така че и да е бил дефектен явно не съм забелязал а след ремонта висях много под капака да зяпам какво става и да не прокапе от някъде.
Ем правя си я колата защото ми трябва и си я ползвам ежедневно и от нея зависи колко старо ще ми стане егн-то  [/quАми то имаше някакви филтърчета за по 5-6лв. техно-филтър или нещо такова, а иначе за твоята модификация типо(и моята де)добър филтър е Цхампион Ц106.А пробвай да смениш само масления филтър, в смисъл едва ли ще ти се сменя и масло, най-много да долееш малко, а като сменяш филтъра старото да си го върнеш.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пон Юли 03, 2006 10:05 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
|
Маслото си е за сменяне защото колата е след ремонт и си му е време ама все пак не мислех че може да се пробие филтъра.Иначе да точно от тези за 5-6 лева е макар че с другото Типо 3 години все такива слагаме и няма грижи.
|
Пон Юли 03, 2006 8:46 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Моя пък е някакъв странен, с марка БМВ на него...черен  .
Най-вероятно си го ударил някъде и не си разбрал.
|
Пон Юли 03, 2006 8:48 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
|
Еми не съм карал по никакви странни пътища (не че из София има такива дето са път като път ама все пак).А и преди да го удрая трябва да си отнеса радиатора и една пластмасова кора отдолу.Чукнат е с нещо отдолу все едно с някаква клечка или камъче де да знам.Ще го сменя и ще го изчистя да видя що за чудо може да го пробие.Ако го запазя за снимка (понеже колата ще ходи в сервиз и за други неща) ще я поместя тук да хвърлите по някое око 
|
Пон Юли 03, 2006 9:00 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Случва се понякога фабрично да не е закернован добре и да изпуска от там масло. Понякога е калпав О пъстена, но това е 1 на 1000 от личен опит.
|
Пон Юли 03, 2006 11:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|