Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 4:58 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Интересен казус - полицаи 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Айде айде. И те са хора. Не мога да разбера защо всички ги мразите. Те са отдушника на обществото. Те са межу депутатите и нас. Те обират негативите. Защото са само изпълнители. Всеки си мисли, че да си полицай е най лесното нещо на земята. Зимат си паричките и нищо не правят. Ами защо тогава и вие не станахте ? Щом е толкоз лесно. Мисля че човека преди няколко пост-а правилно си го каза. Корупцията има 2 лица. От една страна е този който получава, а от друга е този който дава. Ако ние ,когато сме сгрешили и дойде някой от Охранителна полиция с мазна усмивка и ни пита "кво правим", сме против корупцията ще му отговорим : "Ми пишеме". Обаче не. Хем искаме да сме с точки, хем да сме царе на пътя и с нищо да не се съобразяваме, хем полицаите да не ни закачат. Еми не става така. Не че поощрявам корупцията, но за мен дори е по добре ако полицая те дрънне с 10 лв примерно. Защото като направиш 10 свинщини и кажеш 10 пъти "дайте да измилим нещо да се оправим", те как олекна с 100 лв. А факт е че актовете на КАТ имат много малка събираемост. Единственото което чеша шофьорите са точките. Паричните глоби никой не ги ебава за живи. Та ако олекваш всеки 10 дена с 100 лв примерно ... смятам ще се замислиш дали ще караш така. Нека не ме разбирате погрешно. С 2 ръце сам против корупцията, но при тва малко събиране на глобите от актовете (да не кажа никакво) и тва е нещо. Защото на бъллгарина докато не му бръкнеш в джоба е кретен. Минавах преди 2 дена през Народното Събрание и там на коня бяха спряли КАТ-аджийте един форд. До колкото разбрах бил минал на червено. И КАТ-аджията иска да му пише оня му дудне че не бил направил ПТП. Трябва ли да се стига до там? Закона е именно за това. За превенция на ПТП. И аз съм за безкрайното писане и за никакви компромиси от страна на КАТ. Колкото и малко да се събират тия актове, рано или късно ще се наложи да ги плати. След като си нарушил (казвам нарушил, защото няма понятие сбърках. светофара свети червено жълто и зелено. не може да сбъркаш и да минеш на червено. а ако пък не знаеш е друг въпрос. тогава директно ти се зима свидетелството и те пращат на проверовъчен) трябва да си носиш кръста.

Чет Юни 29, 2006 9:52 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ех четох четох и незнам какво да кажа, ама според мен то ясно дето има разни полицаи тъпаци и разни дето са подкупни, ама стига сте се яли с хората. Аз работя с хора и засега съм забелязал че то няма значение много много какво работи този или онзи, някой са си тъпи и прости и нагли и тва си е, Дано скоро полицията направи някаква схема да се отърве от " мършите " защото полицаите или поне част от тях са си супер готини хора понеже преди всичко са хора не полицаи..Освен това трябва да има полицаи и тва си е, все някой трябва да върши и тази работа. То и военните са тъпи и всички са тъпи, ако питате различни хора ще видите че умни хора няма, ама все пак не се нервирайте толкова и не слагайте всички под една шапка.
Айде и мисля че е време да приключи тази тема
Айде и нека вместо да се ядосваме, да си свиркаме или да си казваме наздраве :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Пет Юни 30, 2006 12:29 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5