|
|
Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 1:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Nino
|
 А бе, къде е батко?
Къде е нашия модератор, отдавна не сме го чели. :roll: Кики ако си тук веднага се обади! :mrgreen:
|
Сря Юни 28, 2006 10:48 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: А бе, къде е батко?
Nino написа: Къде е нашия модератор, отдавна не сме го чели. :roll: Кики ако си тук веднага се обади! :mrgreen:
Обаждам се! :mrgreen:
|
Сря Юни 28, 2006 10:49 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ама скоро заминавам на море и Ви оставям на самотек за около месец...
|
Сря Юни 28, 2006 10:50 am |
|
 |
Nino
|
 Re: А бе, къде е батко?
kiro_of_the_day написа: Nino написа: Къде е нашия модератор, отдавна не сме го чели. :roll: Кики ако си тук веднага се обади! :mrgreen: Обаждам се! :mrgreen:
Ми що те няма... минавам на лични! :mrgreen:
|
Сря Юни 28, 2006 10:50 am |
|
 |
Nino
|
Много го бре.
|
Сря Юни 28, 2006 10:51 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Nino написа: Много го бре.
Много ама кеффффф..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леле голям чат стана - егати и модератора съм.
Последна промяна kiro_of_the_day на Сря Юни 28, 2006 10:54 am, променена общо 1 път
|
Сря Юни 28, 2006 10:53 am |
|
 |
Nino
|
Нищо после ще изтриеш темата, ама нали ти казвам,че писах тук, защото не мога да пращам лични.не знам само при мен ли е така.Опитай да ми пуснеш нещо на лични.
|
Сря Юни 28, 2006 10:56 am |
|
 |
Ferrari
|
Проблема с личните беше в базата данни. Отстранен е!
|
Сря Юни 28, 2006 11:14 am |
|
 |
Логан
|
kiro_of_the_day написа: ............... за около месец...
...цял месец....ще ръждасяте с половинката в тая вода бре.....с лосиона против изгаряне, вземете и ръждопреубразовател......
Поздрави и да си починете добре.....
|
Сря Юни 28, 2006 2:17 pm |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Аре приятно изкарване и гледай да не почервеенеш много :twisted:
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Сря Юни 28, 2006 4:59 pm |
|
 |
Korun
|
Не ги слушай, цвета е само един - Corsa Rossa :mrgreen:
И приятна почивка.....
|
Сря Юни 28, 2006 6:28 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
kiro_of_the_day написа: Ама скоро заминавам на море и Ви оставям на самотек за около месец...
Че на това море, да не би да е без Интернет?
Пък и какво море ще е без форума???
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Юни 28, 2006 7:32 pm |
|
 |
Nino
|
hit-ko написа: kiro_of_the_day написа: Ама скоро заминавам на море и Ви оставям на самотек за около месец... Че на това море, да не би да е без Интернет? Пък и какво море ще е без форума???
Така си е! Аз от испанската провинция намерих интернет да видя к'во става из форума, а той от морето.Ааааааа ше пишеме червени точки!!! Да си земеш един лап-топ с "вирелес" хи-хи :mrgreen:
|
Сря Юни 28, 2006 9:00 pm |
|
 |
AlBundy
|
Само си направи един друг немодераторски акаунт, че тия админчета са големи сниферчета по морето 
|
Чет Юни 29, 2006 12:36 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Nino написа: hit-ko написа: kiro_of_the_day написа: Ама скоро заминавам на море и Ви оставям на самотек за около месец... Че на това море, да не би да е без Интернет? Пък и какво море ще е без форума??? Така си е! Аз от испанската провинция намерих интернет да видя к'во става из форума, а той от морето.Ааааааа ше пишеме червени точки!!! Да си земеш един лап-топ с "вирелес" хи-хи :mrgreen:
А , за тази изоставена испанска провинция, освен, че не са чували за интернет, нещо интересно няма ли да чуем???
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Юни 29, 2006 2:12 pm |
|
|