|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Късо? Спирачки - ляв мигач - задна светлина ...
Автор |
Съобщение |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
 Късо? Спирачки - ляв мигач - задна светлина ...
Колеги, нещо странно ми се случва тия дни след бурята ...
Когато мига ляв мигач, не светят фаровете и натисна спирачката, мигача започва да мига през едно (т.е. 2 пъти по-рядко).
Когато мига ляв мигач, светят фаровете и натисна спирачката, мигача спира да мига.
Освен това като натисна спирачката и светва втората лампичка на колоната -> тази за задна светлина при мъгла.
Та ясно, че някъде някои жички са се подопрели ... въпросът е къде да ги търся ...
Надявах се да са в левия стоп (нали уж там са всичките накуп), но изглежда наред.
Дайте съвет ...
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Вто Юни 27, 2006 2:40 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Гледал ли си как е масата отзад? Обикновенно от кофти маси се получават такива странни светлинни ефекти 
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Сря Юни 28, 2006 12:42 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Разглобяваш стопа и гледаш металните шини навсякъде, при мен бяха корозирали и се беше създал мост от ръжда която си даваше на късо между шините и отзад беше дискотека като натиснеш спирачката... Със спрейче за ръжда пръскаш и почистваш и си готов 
Сря Юни 28, 2006 12:24 pm |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Uneek написа: Разглобяваш стопа и гледаш металните шини навсякъде, при мен бяха корозирали и се беше създал мост от ръжда която си даваше на късо между шините и отзад беше дискотека като натиснеш спирачката... Със спрейче за ръжда пръскаш и почистваш и си готов 
Нещо такова е ... обаче уж гледах стопа ... ще го разглобя наистина.
|
Сря Юни 28, 2006 12:46 pm |
|
 |
AlBundy
|
zfa159 написа: Гледал ли си как е масата отзад? Обикновенно от кофти маси се получават такива странни светлинни ефекти 
По скоро е нещо такова 
|
Сря Юни 28, 2006 1:37 pm |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
|
Оправих проблема - да кажа все пак какво беше, та евентуално ако на някой друг му се случи да спести време.
Значи разкачих отзад корите в багажника, вдигнах покритията на пода и видях хиляди кабели. Веднага ми направи впечатление, че едно от снопчетата е притиснато странно и е доста влажно -> смених изолирбанда, който беше при свръзката с основния сноп, сложих каблите на лайсните, прочистих всички контакти с WD40 (това навсякъде го ползвам ... не знам за какво е точно, но с клеми и гайки прави чудеса).
Сега дискотеката отзад е забавен спомен.
|
Вто Юли 04, 2006 11:07 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|