|
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 12:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
С кой бензин ви върви най-добре колата?
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
С кой бензин ви върви най-добре колата  :?:
|
Нед Юни 25, 2006 12:56 pm |
|
 |
Слав
|
Ми аз гласувах за "друг...кой?" , защото зареждам на една бензиностанциика в Перник дето и име си няма...  .Ама бензина е хубав и досега не съм имал никакви проблеми и колата си върви отлично...пък и цената му е с 20 ст. по-тънка
П.П.-Аз я карам и на газ-за газ съм доволен от Rafa :mrgreen:
Последна промяна Слав на Нед Юни 25, 2006 1:23 pm, променена общо 1 път
|
Нед Юни 25, 2006 1:02 pm |
|
 |
Abarth.
|
Слав написа: Ми аз гласувах за "друг...кой?" , защото зареждам на една бензиностанциика в Перник дето и име си няма...  .Ама бензина е хубав и досга не съм имал никакви проблеми и колата си върви отлично...пък и цената му е с 20 ст. по-тънка П.П.-Аз я карам и на газ-за газ съм доволен от Rafa :mrgreen:
Имам предвид не с какъв бензин карате,а с кой колата ви върви най-добре 
|
Нед Юни 25, 2006 1:07 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Категорично с 95, зареден в Лукойл Пазарджик. С бензин, зареден в другите бензиностанции в града, или върви като спъната, или пък има детонации при изключване на двигателя.
А в Шел Пазарджик ми счупиха капачето на резервоара, но за съжаление се усетих чак, когато се прибрах. И още нещо разбрах за съжаление: въпросното капаче ( не капачката на резервоара, а капачето над нея) на моя фиат е пластмасово и се държи на едни нещастни телове. Не знам на кой конструктор му е хрумнала подобна глупост.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Юни 25, 2006 1:41 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Нед Юни 25, 2006 3:19 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
Аз пък съм много доволен от Шел Пазарджик  Иначе по темата категорично 95 V-power,с този бензин колата ми е най-добре и като разход и като вървеж 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Нед Юни 25, 2006 4:16 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
gogata написа: Аз пък съм много доволен от Шел Пазарджик  Иначе по темата категорично 95 V-power,с този бензин колата ми е най-добре и като разход и като вървеж 
Възможно е. Аз почти не зареждам на Шел Пазарджик и нямам кой знае какви впечатления. Основната причина да не зареждам в Шел е, че е много тясна. А Лукойл е широка, удобна, с паркинг и кафене. И бензина им е супер.
А всъщност Лукойл и Петрол една и съща верига ли е ? Питам, тък като на касовите бележки на Лукойл пише еди колко си години Петрол АД и т.н. А бензина на двете категорично не е с едно и също качество.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Юни 25, 2006 4:24 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 3:45 pm, променена общо 1 път
|
Нед Юни 25, 2006 4:24 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
95 от Tempo.
98 не съм сипвал никога да пробвам дали ще върви повече, тъй като прочетох в AutoБилд, че разликата ще е само в дадените повече пари.
|
Нед Юни 25, 2006 5:02 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 бензин
Най добре върви ако някои друг даде парите за бензина 
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Нед Юни 25, 2006 5:21 pm |
|
 |
Abarth.
|
trace написа: 95 от Tempo.
98 не съм сипвал никога да пробвам дали ще върви повече, тъй като прочетох в AutoБилд, че разликата ще е само в дадените повече пари.
Шефът на темпо е много добър приятел на вуйчо ми и ми е казвал,че самият той не зарежда от темпо :mrgreen: Прави сметка какво е качеството  Няколко пъти съм сипвал 95 на темпо и колата се "спъва" доста 
|
Нед Юни 25, 2006 6:28 pm |
|
 |
pinko168
|
Abarth. написа: trace написа: 95 от Tempo.
98 не съм сипвал никога да пробвам дали ще върви повече, тъй като прочетох в AutoБилд, че разликата ще е само в дадените повече пари. Шефът на темпо е много добър приятел на вуйчо ми и ми е казвал,че самият той не зарежда от темпо :mrgreen: Прави сметка какво е качеството  Няколко пъти съм сипвал 95 на темпо и колата се "спъва" доста 
Eто тук съм писал за Темпо http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... sc&start=0
|
Нед Юни 25, 2006 8:47 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
обикновен 95 в Shell, понякога и в ЛукОйл
разхода го има подробно описан в подписа ми
Пон Юни 26, 2006 8:43 am |
|
 |
cobE
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 5:54 pm Мнения: 15 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
зареждам 95 обикновен от Шел или ОМВ, но имаше един период, в който зареждах V Power Racing - 100 октана - определено колата вървеше по-добре и харчеше с около 1/100 по-малко отколкото харчи с 95. Така почти се избива разликата в цената между 95 и 100. Ако имам малко по-големи възможности ще слагам само V Power Racing 
_________________ for every action, there is a reaction for every cause, there is an effect for every beginning, there is an end because once fate is set in motion it cannot be stopped... or can it?
|
Пон Юни 26, 2006 1:13 pm |
|
 |
heraldita
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 10:03 am Мнения: 97 Местоположение: София, ж.к. Модерно предградие
|
с 95 от Лукойл - имам чувството, че с този бензин колата просто се "отпушва" (и не само аз съм на това мнение  ), а с 95 от ОМВ просто не е същото, Пунтото лекичко "се спъва" (макар че като нямам под ръка Лукойл, зареждам на ОМВ)
_________________ Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.
|
Пон Юни 26, 2006 2:00 pm |
|
|