Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:32 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ" 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ"
Тъкмо сложих летите джанти /10 дни/, в събота взех нови гуми и ето че сега ще ходя да ми заваряват джантата, после изправяне, боядисване..., поне гумите се оказаха качествени-няма балон.
Вчера след срещата на ЕКУ-то тръгнах за младост, беше тъмно вече, карам си аз по цариградско и преди плиска в средната лента пред мен-дупка ама яка, нязнам как ама успях да я избегна и тъкмо си викам..... "малееее, спасих джантата, ебаси късмета" и ...... ТРЕЕЕЕС, скочих в друга, слизам и гледам пърчо за балон.....няма, обаче кога гледам ръба на джантата....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 разцепен и яко сгънат навътре :evil:
СОФИАНСКИ..........."ТИ СИ "ПИЧ" :angry:

www.locksmith-bg.com

Чет Апр 07, 2005 9:19 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Нццц, егати ужаса. Сигурно страшно много те е яд......и искаш да споменеш цялата рода на Софиянски. Еми така е като сме тъп народ- все пак ние сме го избрали /та дори и 3ти мандат / :angry: . Добре че не е станало нещо по-лошо.......

Чет Апр 07, 2005 10:09 pm
Профил
UNREAD_POST Re: СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ"
Alexius написа:
Тъкмо сложих летите джанти /10 дни/, в събота взех нови гуми и ето че сега ще ходя да ми заваряват джантата, после изправяне, боядисване..., поне гумите се оказаха качествени-няма балон.
Вчера след срещата на ЕКУ-то тръгнах за младост, беше тъмно вече, карам си аз по цариградско и преди плиска в средната лента пред мен-дупка ама яка, нязнам как ама успях да я избегна и тъкмо си викам..... "малееее, спасих джантата, ебаси късмета" и ...... ТРЕЕЕЕС, скочих в друга, слизам и гледам пърчо за балон.....няма, обаче кога гледам ръба на джантата....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 разцепен и яко сгънат навътре :evil:
СОФИАНСКИ..........."ТИ СИ "ПИЧ" :angry:

Аз съм в другата крайност. С меки джанти съм и не се пукат. Подлежат на изправяне ама първо е доста паарички и воторо гумата ми винаги прави балон :angry:

Пет Апр 08, 2005 3:57 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
В такава ситуация викаш КАТ, правят протокол и съдиш общината. Всички, които са го направили, са спечелили. Иначе и да го псуваш оня педера@, той си лапа, а ти си плащаш нови джанти. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Пет Апр 08, 2005 11:08 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Ех, тъкмо всички им се възхищавахме :evil: :evil: :evil:

Пет Апр 08, 2005 11:58 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Мда, не е само софийския кмет гадно копеле! Само елате да видите какво е във Варна, дупките са страшно гадни и дълбоки, в момента целия град е разкопан заради смотаната газификация, ченгетата не ги е.е, че си чупиш колата и блъскат актове, навсякъде е едно и също!! :evil: :evil: Докога, ИДИОТИ МРЪСНИ!!!!! Какви цифри за данъци плащаме всяка година, за да си трошим колите!!! Какво да се случи, за да има промяна :?: :!: :evil:

Пет Апр 08, 2005 12:14 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Е за какво говориме просто. Четвърти месец откакто имам моята, а преди това 12 години е карана в Италия и в нашите дупки така се разби че сега чака да и отделя 130лв. за да и сменя предните амортисьори защото изпуснаха тотално.
Да му е....... м....... :angry:

Съб Апр 09, 2005 1:43 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И аз веднъж да мина през една локва ама видиш ли под водата дупкаааа :evil: :evil: .И в най големия порой ,аз си сменявам гумата.
Дами и господа ,който отговаряте за пътищата ,познайите какво говорих за вас ............. ................. ...... ........... ........ ...... .....,........... :twisted:
Аз мисля ,че това ще се оправи ,като направим един голям протеест национален ,както стана със сметището в суходол.
По една телевизия даваха един работник ,от пътно стройтелство ,с прикрито лице.Той каза ,че те преработват стария асвалт и го слагат отново.А им се дават пари са чисто нов,и така след зимата олеле майико.
Докато си траеме ,и само псуваме ще си чупиме колите години на ред. :x :x :x

Нед Апр 10, 2005 2:57 am
Профил
UNREAD_POST 
TORINO_MOTOR написа:
И аз веднъж да мина през една локва ама видиш ли под водата дупкаааа :evil: :evil: .И в най големия порой ,аз си сменявам гумата.
Дами и господа ,който отговаряте за пътищата ,познайите какво говорих за вас ............. ................. ...... ........... ........ ...... .....,........... :twisted:
Аз мисля ,че това ще се оправи ,като направим един голям протеест национален ,както стана със сметището в суходол.
По една телевизия даваха един работник ,от пътно стройтелство ,с прикрито лице.Той каза ,че те преработват стария асвалт и го слагат отново.А им се дават пари са чисто нов,и така след зимата олеле майико.
Докато си траеме ,и само псуваме ще си чупиме колите години на ред. :x :x :x

Я да обесим някой пред Главно Управление пътища :twisted: :twisted: :twisted:

Нед Апр 10, 2005 3:52 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]