|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
venioid
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 9:09 pm Мнения: 38 Местоположение: София Младост
|
 Още един изгубен ключ
Затрих единствения ключ за колата.Нямам карта с кода.Търся човек да изолира имобилайзера, да ми маправи нов ключ и да си карам
на воля. Ако знаете кой и къде предлага такива услуги - моля пишете. Колата е Пунто 1.1 '96 година и е в София.
|
Чет Юни 15, 2006 11:04 pm |
|
 |
me_to_u
|
Във форума на Алфа има човек, който си спомням, че предлагаше решение, нямам представа за каква цена- bobo , http://alfaromeo-bg.com/forum/profile.p ... ofile&u=21
Освен това погледни и тук- http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2920
|
Пет Юни 16, 2006 7:44 am |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Мисля и че Alexius може да даде съвет, но не знам дали напоследък дали му остава време за форума :roll:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Юни 16, 2006 10:22 am |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 Нов ключ за Пунто 2
Здравейте!
Имах такъв подобен проблем-но съм с един ключ.
По съвет на ALEXIUS , тъй като е КОД 2- променящ се код, си поръчах заготовка на син ключ и код карта в Ауто Италия-дойдоха за 15 дни, струваха общо 180 лв.- около 40 лв.картата и останалото ключа. Той дойде нарязан, но разбира се с него не изгасна лампата КОД.
Пратих ЛС на ALEXIUS , но не ми отговори. Намерих телефона - 920 0691 и кацнах там с колата. Беше брат му-свършихме работата срещу 20 лв. за 5 минути-имат уред с който влизат в компютара на Пунтото-вкарват кода -5 цифри и готово!
Та се чудя-не ми ли трябваши само картата с КОДА , а от тук по-евтино да си направя син ключ с транпондер и после пак да ми прехвърлят кода с уреда в ключа- защо трябваше да им пълня гушите в Ауто Италия- между другото една заготовка в Австриа струва 40 Евро=80 лв., а тук ми взеха 140 лв!?
Ако бъркам, някой от специалистите- ALEXIUS или Ключаря или друг , да ме поправят!
Колега-със загубения ключ- поръчай си карта с рама номера-и то в чужбина-по-евтино и по бързо!
Или при ALEXIUS- мисля, че четох някъде- шунтира Фиат кода !

|
Съб Юни 24, 2006 5:11 pm |
|
 |
venioid
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 9:09 pm Мнения: 38 Местоположение: София Младост
|
С помощта ма kluchar i bobo реших проблема. А с помощта на АУДИ мисля да забравя въобще несполуките на италианското автомобилостроене.
|
Чет Юни 29, 2006 10:18 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
venioid написа: С помощта ма kluchar i bobo реших проблема. А с помощта на АУДИ мисля да забравя въобще несполуките на италианското автомобилостроене.
... и да се запознаеш с несполуките на немското призводство :mrgreen: :mrgreen:
Там ще останеш доста по-разочарован
УСПЕХ :!:
п.с. Много странно ми се струват разни приказки от сорта "загубих си ключа, италянските коли са боклуци ...", "напих се и се ударих в дърво, ебати скапаните италянски коли как се трошат ...", "снощи дремах докато карам и влязох в дупка, много лошо счупих колата, ако беше германска нямаше да мръдне ..." и други много такива примери мога да дам
Невежеството на всеки един български шофьор се пречупва през някакво автомобилостроене :idea:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Чет Юни 29, 2006 11:53 pm |
|
 |
Слав
|
Напълно подкрепям мнението на колегата Dodo 155.За съжаление това невежество е масово. :roll:
Абсолютно неправилно съждение, което се шири между колегите, на които все им е виновно нещо друго, но не и те самите! 
|
Пет Юни 30, 2006 9:44 am |
|
 |
Vladim
|
Dodo 155 написа: ... и да се запознаеш с несполуките на немското призводство :mrgreen: :mrgreen: Там ще останеш доста по-разочарован УСПЕХ :!: п.с. Много странно ми се струват разни приказки от сорта "загубих си ключа, италянските коли са боклуци ...", "напих се и се ударих в дърво, ебати скапаните италянски коли как се трошат ...", "снощи дремах докато карам и влязох в дупка, много лошо счупих колата, ако беше германска нямаше да мръдне ..." и други много такива примери мога да дам Невежеството на всеки един български шофьор се пречупва през някакво автомобилостроене :idea:
 Подкрепям и аз! Аман от немърливи към самите себе си и после към колите си шофьори! То е писано, писано, че направо изтъркано по темата с единственият ключ и необходимостта от втори такъв! Ако пък всеки можеше безпроблемно да прави ключ, който струва 5лв. щяха веднага да се намерят такива, които да пищят-АУУУ... ОТКРАДНАХА МИ КОЛАТА! ЕГАТИ НЕЗАЩИТЕНИТЕ ИТАЛИЯНСКИ БОКЛУЦИ! :mrgreen:
|
Пет Юни 30, 2006 5:03 pm |
|
 |
geo_g
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 2:28 pm Мнения: 53 Местоположение: София 03 Възраждане
|
Хайде стига с тази българщина. Има лоши шофьори, няма лоши коли, колите са такива каквито са и каквито си ги харесваме.
|
Пет Юни 30, 2006 6:16 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 Направил си живата сложен
Колегата си направил живота сложен сам .Но нали някой трябва да е виновен ./Като си ти се скъса копчето не хвърляш балтона все пак/.
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пет Юни 30, 2006 7:10 pm |
|
 |
f1c
Регистриран на: Вто Юли 04, 2006 1:30 am Мнения: 3 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Премахвам една голяма част от имобилайзерите на италианските автомобили.
Трябва ми номера на ECU-то и мога да кажа дали може да се елиминира имото.
0888 703306
Боби
Последна промяна f1c на Чет Юли 06, 2006 4:22 pm, променена общо 1 път
|
Вто Юли 04, 2006 1:43 am |
|
 |
mirolock
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Апр 20, 2006 7:06 pm Мнения: 24 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
За да не се стига до такива премеждия е най-добре собственика на колата да си направи резервен ключ навреме,т.е. преди да си е изгубил единствения работещ.
kuzigeorg, при твоя случай нямаше как да се реши проблема само с поръчването на код картата защото ключовете които са код2 се поръчват по шаси и идват програмирани специално само за този автомобил.
Надямвам се че на закъсалите от този форум и от алфа форума на които съм помогнал да са останали доволни.
Миро
_________________ Авто ключар - ключалки,ключове и имобилайзери
920-06-91 / 0888-638-574
|
Вто Юли 04, 2006 8:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|