|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Имам проблем с предните амортисьори!!!!
Автор |
Съобщение |
Twism
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 8:42 pm Мнения: 2 Местоположение: Бургас
|
 Имам проблем с предните амортисьори!!!!
Zdraveite fenove  .Az sym ot Burgas,imam Fiat Brava 1.6 SX 98 godina.Kupih ia nova,poddarjam ia mnogo dobre no ve4e dva pyti smeniah predni amortisiori,i sega pak sa za smiana!!! Parvo vzeh ot Vanto treid, posle ot Aleksandyr auto.Pisna mi!!! Daite syvet ot kyde i kakva marka da sloja? Onzi den vzeh niakakvi Koffa.Ne pasnaha. :evil: Kakvo shte mi prepory4ate? I da e na razumna cena vsepak  !!!Moje da gi vzema i ot Sofia ,sledvashtata sedmica sam tam....Samo kajete ot kade :cry:
Колега писането на кирилица във форума е задължително. Fire 999
|
Чет Юни 22, 2006 8:52 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Първо темата не е за тук, второ пробвай кирилицата, може да ти хареса
За амортесиорите-как по-точно се скапват?
Ти ли си ги слагаш?
И освен това трябва да са ти дали гаранция във Ванто и Ал.Ауто,нали?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Юни 22, 2006 9:01 pm |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
 Re: Imam problem s prednite amortisiori!!!!
Twism написа: Moje da gi vzema i ot Sofia ,sledvashtata sedmica sam tam....Samo kajete ot kade :cry:
Колега от София няма да вземеш нищо по различно от Бургас, просто трябва да се види какъв е проблема, и в сервиза да ти кажат какво да правиш и какво да търсиш... !!!

_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Чет Юни 22, 2006 9:27 pm |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
относно амотисьорите COFAP/Magnetti Marelli, колегата hit-ko е написал доста по темата тук: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2448&highlight=cofap

_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Чет Юни 22, 2006 9:33 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Ако питаш мен направо пиши на колегата hit-ko или отиди в неговия сервиз, гарантирано ще вземеш нещо добро! Кой зане, може да ти отиват амортисьорите не заради самите амортисьори!
|
Чет Юни 22, 2006 9:38 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
geshabeli написа: Ако питаш мен направо пиши на колегата hit-ko или отиди в неговия сервиз, гарантирано ще вземеш нещо добро! Кой зане, може да ти отиват амортисьорите не заради самите амортисьори!
Което е по-вероятно :idea:
Другото е неправилен монтаж и на двете места - достатъчно е да задържат стъблото с клещи, да го наранят и край 
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Съб Юни 24, 2006 8:39 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|