|
|
Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 8:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Фаталната събота вечер...
Автор |
Съобщение |
monti_dm
Регистриран на: Нед Май 15, 2005 9:28 pm Мнения: 1 Местоположение: София
|
 Фаталната събота вечер...
Здравей те колеги и приятели,дълго време ме нямаше по срещите на клуба поради причината че колата беше в сервиз но в събота вечер на военна рампа се размазахме 2 коли и мойто Браво бе смазано отпред.Едно приятелче с Рено коч меган караше пред мен и направи обратен завой без да погледне в огледалото и аз му влезнах в лявата врата някаде с 100 км/ч стана мазало счупих предното стъкло с глава хич не беше приятно но такъв е живота.Някой разбрал ли е за случката каза ха ми че колята била снимана и качена в нета...всички казаха че това е първата катастрофа от незаконните гонки,това сега не е толкова важно а да си оправя колата,ако знаете нещо за съботния инцидент пишете.
_________________ Fiat Bravo GT 1,8 16V
|
Вто Юни 20, 2006 12:43 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Фаталната сабота вечер...
monti_dm написа: Здравей те колеги и приятели,дълго време ме нямаше по срещите на клуба поради причината че колата беше в сервиз но в събота вечер на военна рампа се размазахме 2 коли и мойто Браво бе смазано отпред.Едно приятелче с Рено коч меган караше пред мен и направи обратен завой без да погледне в огледалото и аз му влезнах в лявата врата някаде с 100 км/ч стана мазало счупих предното стъкло с глава хич не беше приятно но такъв е живота.Някой разбрал ли е за случката каза ха ми че колята била снимана и качена в нета...всички казаха че това е първата катастрофа от незаконните гонки,това сега не е толкова важно а да си оправя колата,ако знаете нещо за съботния инцидент пишете.
Колегата Grishav пръв съобщи за ударено браво и се надяваше да не е на човек от форума. 
|
Вто Юни 20, 2006 12:45 am |
|
 |
daley
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Мар 18, 2006 10:45 am Мнения: 52 Местоположение: Варна 03 Младост
|
|
Вто Юни 20, 2006 6:16 am |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
тъпа история брат сега пак по сервизи поне ти си жив и здрав
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Вто Юни 20, 2006 1:55 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
така е, майната й на колата- важното е, че ти си здрав. пък дано като походиш пеш да ти доиде малко акъла. 
|
Вто Юни 20, 2006 2:15 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
pakumba написа: така е, майната й на колата- важното е, че ти си здрав. пък дано като походиш пеш да ти доиде малко акъла. 
... поне да слагаш колана. ;)
|
Вто Юни 20, 2006 2:51 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
ако беше с колан нямаше да имаш цицина и счупено стъкло. аз заради колан преди 5 месеца се отървах само с подута устна от хвръкнало парче от стъклото. важното е че сте добре и ако сте вярващи няма да е лошо да палните по една свещ в някоя църква.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Вто Юни 20, 2006 3:37 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
е това гонки ли са с по 100 км/ч в час ,я се стегнете :mrgreen:
ей така едни приятели тая година по баловете направиха верижна катастрофа 4 коли ,най -гадно е приятел да те блъсне !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Юни 20, 2006 4:08 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
бате сичко се оправя в тоя свят само живота не
това тенекета, ламарини и всичко се изправя и оправя
човек обаче не мое да го изправиш или да го китосаш