|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 1:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
phoenix
|
 Стикери Клуб Фиат
Здравейте колеги, много се извинявам че пак повдигам темата ама не можах да се ориентирам към кого да се обърна за да получа стикерче на клуба. Двамата със BBORISOFF искаме да поръчаме по няколко стикера, ама никой няма, та ако някой има в повече да каже
мерси предварително
|
Вто Юни 06, 2006 12:09 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Възплозвам се да си поръчам и аз един с вътрешно залепване (предния път никой не отреагира)...
Колега phoenix, ако ти поне успееш с молбата си, вземи един и за мен, моля! Като идвам до Варна ще ти се обадя да го взема и платя (остави ми някакъв тел.номер на ЛС).
Много ще съм ти благодарен!
Чет Юни 08, 2006 3:20 am |
|
 |
phoenix
|
добре дано да успеем, ако не, ще се хвана и ще направя стикери за нас тримата сам, окло 20 лв. ще излязат, като си ги разделим на 3 , по около 6лв. на човек:D
|
Чет Юни 08, 2006 6:04 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Колеги, просто пратете лично съобщение на колегата Yavor от Хасково,
колко и какви стикери желаете! превеждате му по неговата сметка съответната сума
и той Ви изпраща стикерите по пощата! Това го пише в съответната тема!
Просто не разбирам какво не сте разбрали...
Иначе, КФБ предвижда за своите членове - безплатни стикери, тениски и др.,
но това още не е реализирано! По всяка вероятност ще стане факт след първото
общо събрание! Но за това Митко да каже.
|
Чет Юни 08, 2006 7:43 pm |
|
 |
phoenix
|
еми по принцип и аз така разбрах, ама говорих с колегата от хасково и :
Yavor написа: Съжалявам колега, но в момента нямам никакъв тираж а не мога да пусна само 2+2 бройки. Понр по 100 трябва да поръчам. Виж колегата X 1/9 беше правил някакъв тираж. Много искам да ти свърша работа - просто не мога... Благодаря за разбирането...
така е разбирам, наистина трябва да се съберат хора, затова ако някой иска стикери да се запише тука и да видим колко бройки ще излезнат накрая  ,
после ще направим една сбирка и  както си трябва, и всичко ще е ок
|
Пет Юни 09, 2006 7:19 pm |
|
 |
Deyan Marinov
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 7:09 pm Мнения: 108 Местоположение: Добрич-Град
|
Аз искам 2 броя с вътрешно залепване
|
Съб Юни 10, 2006 12:32 am |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Вижте сега,значи аз ще си направя мой си стикер за фиат клуб булгариа...уважавам Митко.Ама някак си не е много популярна темата,а и стикера не ми харесва(тъй като съм бивш bmwpower-bg.net привърженик,щото имах Бавария'86 520i,там има орагнизация)...та аз искам въпросния стикер ,обаче като не ми харесва какво да направя и какво съм виновен...........
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Съб Юни 10, 2006 12:48 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Пичове бачкам графичен дизайн, ако някои изка каквито и да е стикери да си налепи по колата да прати лично съобщение...
Аз си лепнах на задно стъкло ето тоя:
с размер а2 излезна ми 11лв. с вътрешно залепване/прозрачен...
|
Съб Юни 10, 2006 12:48 am |
|
 |
phoenix
|
за сега нищо, чакането продължава
а ние с BBorisoff, i Crash73 i Deyan Marinov се опитваме да се снабдим със стикери ама ЯДЕЦ бабо кравата мъжка Smile Smile Smile, ако някой има да казва
Последна промяна phoenix на Чет Юни 15, 2006 6:59 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юни 15, 2006 1:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Още маааалко търпение момичета и момчета! Надявам се скоро да има развитие...
|
Чет Юни 15, 2006 3:26 pm |
|
 |
irena
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 4:36 pm Мнения: 68 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
погледнете темите за срещите. Иво от Русе идва тази събота във Варна и предлага да се видим. Ще нося 4 стикера. 2 външно и 2 вътрешно залепване. Ако се видим - ок, ако не... ще ги оставя на Иво. Така и не им харесах място за залепване...
_________________ Fiat Tempra, 1.6, 1991
|
Пет Юни 16, 2006 2:48 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
То и на мен ми трябват няколко стикера,за 3-4 фиатки тука,ама незнам към кого да се обърна за нашия регион :?
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пет Юни 16, 2006 6:24 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
gogata написа: То и на мен ми трябват няколко стикера,за 3-4 фиатки тука,ама незнам към кого да се обърна за нашия регион :?
Повтарям отново: потърпете още малко. Надявам се до 2 седмици максимум
дефицитът да изчезне! Очаквайте включване! 
|
Пет Юни 16, 2006 7:22 pm |
|
 |
phoenix
|
"ТЪРПЕНИЕ, ТЪРПЕНИЕ МОИ МЛАДИ ДЖЕДАИ,
И НЕКА СИЛАТА Е С ВАС "
Няма проблеми, ние досега чакаме ще почакаме още малко.
тъкмо ще се съберем повече
|
Пет Юни 16, 2006 7:25 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 стикери
Ако някой иска стикери имам На цената която излизат /за форума/на адреса по долу.
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Нед Юни 18, 2006 6:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|