|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 5:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
питане към администраторите на форума?
Автор |
Съобщение |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
 питане към администраторите на форума?
Получих в мейла си писмо, че имам лично съобщение във форума от дата 10.06.2006. А такова няма. Защо се получава така? И къде ми е личното съобщение? Кой и защо ги чете и трие?
Цитат: >-------- Оригинално писмо -------- >От: info@fiat-bg.com >Относно: Получихте ново лично съобщение >До: zdravka_peneva@abv.bg >Изпратено на: Събота, 2006, Юни 10 09:24:19 EEST >---------------------------------- > > >Здравейте z! > >Получили сте лично съобщение "Клуб FIAT България". Можете да видите вашето ново съобщение на: > >http://www.fiat-bg.com/forum/privmsg.php?folder=inbox > > >-- >Във форума е желателно използването на КИРИЛИЦА! > >www.fiat-bg.com team >
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Чет Юни 15, 2006 11:11 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
и на мен ми се е случвало нещо подобно
но беше за старо съобщение, отпреди 3-4 дни
и първия път бях получил е-майл
но в моя случай съобщението пак беше пристигнало
Пет Юни 16, 2006 9:08 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
 Re: питане към администраторите на форума?
z написа: Получих в мейла си писмо, че имам лично съобщение във форума от дата 10.06.2006. А такова няма. Защо се получава така? И къде ми е личното съобщение? Кой и защо ги чете и трие? Цитат: >-------- Оригинално писмо -------- >От: info@fiat-bg.com >Относно: Получихте ново лично съобщение >До: zdravka_peneva@abv.bg >Изпратено на: Събота, 2006, Юни 10 09:24:19 EEST >---------------------------------- > > >Здравейте z! > >Получили сте лично съобщение "Клуб FIAT България". Можете да видите вашето ново съобщение на: > >http://www.fiat-bg.com/forum/privmsg.php?folder=inbox > > >-- >Във форума е желателно използването на КИРИЛИЦА! > >www.fiat-bg.com team >
Има ли вероятност да си получила личното съобщение 1 или 2 дни преди това и да си го отворила, а просто после да си получила мейла за същото лично. Поне на мен често ми се е случвало да закъсняват такива инфо мейлове.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пет Юни 16, 2006 9:28 am |
|
 |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
 Re: питане към администраторите на форума?
Punto SX написа: Има ли вероятност да си получила личното съобщение 1 или 2 дни преди това и да си го отворила, а просто после да си получила мейла за същото лично. Поне на мен често ми се е случвало да закъсняват такива инфо мейлове.
Категорично не, защото предните ми две получени лични съобщения са от дата 05.06 и за тях също съм получила два мейла....
Както и да е
Колеги, моля този, който ми е изпратил лично съобщение на 10.06 да ми го изпрати отново, но на мейла или по ICQ-то ... защото във форума явно се "губят" някъде... 
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Пет Юни 16, 2006 9:57 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Доколкото имам опит с тези форуми, личното съобщение може да бъде изтрито или редактирано от този, който го изпраща, до момента в който получателят го отвори. Тоест, най-вероятно се е случило следното: Някой ти е написал ЛС, след това е размислил и го е изтрил (или го е изтрил, защото е смятал, че ти си получила копие). Междувременно обаче е бил изпратен вече е-мейл, който няма как да се върне обратно.
|
Пет Юни 16, 2006 10:28 am |
|
 |
pugsy
|
май пак неква интрига ще има :?
|
Пет Юни 16, 2006 10:33 am |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
johnfound написа: Доколкото имам опит с тези форуми, личното съобщение може да бъде изтрито или редактирано от този, който го изпраща, до момента в който получателят го отвори. Тоест, най-вероятно се е случило следното: Някой ти е написал ЛС, след това е размислил и го е изтрил (или го е изтрил, защото е смятал, че ти си получила копие). Междувременно обаче е бил изпратен вече е-мейл, който няма как да се върне обратно.
Май така ще да е станало. :-)
За да е сигурна работата - z, пращам едно и ще го затрия веднага, да видим какво ще стане....
|
Пет Юни 16, 2006 11:27 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|