|
|
Дата и час: Сря Сеп 24, 2025 9:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 Сервиз за ГТП в Пловдив?
Търся сервиз в Пловдив, в който да ми направят сериозен ГТП - спирачки, фарове... - всичко както си трябва, и ако трябва да се регулира или оправя нещо да го свършат. Да работи след 18 часа, защото тогава се връщам от работа.
|
Вто Юни 13, 2006 1:18 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Колега много си претенциозен  Ами сигурно в някое от СБА-тата може да ти свършат това,а?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Юни 13, 2006 3:05 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
sachma написа: Колега много си претенциозен  Ами сигурно в някое от СБА-тата може да ти свършат това,а?
СБА могат да свършат работата, но не работят до толкова късно, до колкото съм запознат със сервизите в пловдив няма такъв който може да изпълни и двете условия
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Юни 13, 2006 5:10 pm |
|
 |
Ferrari
|
Може да свършиш работа без дори да ходиш до сервиза ама да не те уча аз на тия неща
|
Вто Юни 13, 2006 5:12 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Mitko написа: Може да свършиш работа без дори да ходиш до сервиза ама да не те уча аз на тия неща
Знам. Но не искам. Искам да ги свърша както трябва. И май наистина ще трябва да ставам рано, рано та да мина преди работа. :(
Смятам да отида утре в сервиза на СБА, пък ще видим.
|
Вто Юни 13, 2006 11:07 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
|
Днес сутринта минах през пункта на СБА за ГТП. Определено ми харесаха - направиха си хората пълен преглед както си трябва - светлини, спирачки, аптечка, триъгълник, гърнета, газ анализ, провериха ми пожарогасителя, регулираха ми фаровете.
Заедно с това се абонирах и за пътна помощ, че ще пътувам доста това лято, пък "дяволът си няма работа." ;)
Доволен съм.
|
Сря Юни 14, 2006 3:43 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|