Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Добре де, къде да ми диагностицират дюзи и помпа? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Добре де, къде да ми диагностицират дюзи и помпа?
Имаше подобна тема, но никой нищо не каза, къде човек с Фиат да си диагностицира дизела?

Пон Юни 12, 2006 10:50 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
СУПЕР ДИЗЕЛ. Адрес: София; кв. Драгалевци, Околовръстен път. Тел.: (02) 962 4141
Отиваш там,оставяш колата,пиеш едно кафе и като се върнеш караш - те си гледат какво има,правят и казват какво трябва да направиш.Карахме там едно Браво което със зор вдигаше 100 (1.9 ТД100).Оттам незнам какво му правиха но казаха на колегата "Излез на околовръстното,настъпи го колкото можеш и карай така 1км".Е от тая кола излизаха какви ли нв чудеса (едни черни облаци) и после литна.Работи перфектно.По фактурата пишеше че са сменили горивен филтър,направили са диагностика на помпата и настройка на дюзите и това за 70лв.

Пон Юни 12, 2006 10:58 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Приемам съвет за диагностика на дизелката и за Русе. Тая събота ще съм там и могаи там да я проверя?

Пон Юни 12, 2006 9:40 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
zfa159 написа:
СУПЕР ДИЗЕЛ. Адрес: София; кв. Драгалевци, Околовръстен път. Тел.: (02) 962 4141
Карахме там едно Браво което със зор вдигаше 100 (1.9 ТД100).Оттам незнам какво му правиха но казаха на колегата "Излез на околовръстното,настъпи го колкото можеш и карай така 1км".Е от тая кола излизаха какви ли нв чудеса (едни черни облаци) и после литна.Работи перфектно

тия модели маи много проблемни излзнаха.моето и тои е така неможе да вдигне повече от 120км.Един МАЙСТОР каза турбото е.Праих турбото на диагностика във Варна оттам казаха няма проблем.Друг каза двигатела ти е издухан.Мерихме налягането показа 32 на цилиндър.сега незнам какво да правя?

Пон Юни 12, 2006 10:10 pm
Профил
UNREAD_POST 
dvrender написа:
zfa159 написа:
Карахме там едно Браво което със зор вдигаше 100 (1.9 ТД100).Оттам незнам какво му правиха но казаха на колегата "Излез на околовръстното,настъпи го колкото можеш и карай така 1км".Е от тая кола излизаха какви ли нв чудеса (едни черни облаци) и после литна.Работи перфектно

тия модели маи много проблемни излзнаха.моето и тои е така неможе да вдигне повече от 120км.Един МАЙСТОР каза турбото е.Праих турбото на диагностика във Варна оттам казаха няма проблем.Друг каза двигатела ти е издухан.Мерихме налягането показа 32 на цилиндър.сега незнам какво да правя?

Аз нямам проблем със скоростта. Вдигам си 150-160 км/ч, но ми пуши още от 2500 оборота и съвсем леко забавяне има като натисна газта.
Иначе двигатела, не мисля,че е лош вече съм минал 17000 км за половин година и нямам оплаквания от него, да чукам на дърво.

Пон Юни 12, 2006 10:24 pm
UNREAD_POST 
Ммда... и аз нямам проблеми с вдигането на 150-160. И още може без проблеми да вдигне, но не искам да тормозя колата. 180 вдигах и се отказах повече. А 140 се поддържа по магистралата без проблем.

Пон Юни 12, 2006 11:09 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]