|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Убийство за шепа череши...
Автор |
Съобщение |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Убийство за шепа череши...
НОВИНИ ДНЕС
Зам. кмета на с.Ябълково бе пребит до смърт от група цигани след като ги видял да берат череши нелегално и им направил забележка. Циганите са задържани, разпитани и освободени...
:evil: Това не е първият подобен случай и вече сериозно почвам да полудявам! Докога циганите ще вършат такива неща и възмездие никакво. Ако това бяха група българи, полицаите първо щяха да ги смелят от бой и после никога нямаше да изязат от затвора, а циганите освободени за половин ден! Напомням и случая когато цигани заколиха пловдивски професор преди година и още няма задържан... има и много други е това е извън всякакви граници
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Сря Юни 07, 2006 8:31 pm |
|
 |
pugsy
|
както и да прозвучи циганите стават само за едно

|
Сря Юни 07, 2006 9:53 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Абе да ти кажем .. и за туй не стават. Много ще смърдят. За мен решението е едно. На групички .. да ги хващаме и да ги "респектираме". Защото полицията нищо не може да направи. Днес на какво бях свидетел .. паднах. КАТ-аджий бяха подпукали някакъв мангал с каручка в центъра. Писаха му акт. И оня почна да го извръща на ... се едно бил дискриминиран. И ония от ДПС нали са у властта и им обръщат внимание и само създават проблеми на полицаите. Ако полицай удари мангал 90% ще застанат на страната на полицая, но има и 10 % които ще скокнат срещу полицая и като дойде жалбата няма да обърнат внимание на полицая и 90% хора ами на господин циганин и 10% дупедавци.
|
Сря Юни 07, 2006 10:34 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
За жалост не ни остава нищо друго освен да търпим , защото сме неспособни да направим нищо друго .
_________________ Слагайте си коланите
|
Сря Юни 07, 2006 10:41 pm |
|
 |
Ferrari
|
Имаше едно село Белотинци. Сега е квартал на Монтана. Преди няколко години при подобна кражба циганин убива стопанин на къща. Цигнаската махала го укрива и не иска да го предаде кой е. Цялото село бяха изкарали циганите на площада и ще ги палят. Това докато виновника не беше арестуван.
PS: По действащото законодателство и по правилата на форума не бива да допускаме расизъм тук, но нека си наричаме бялото бяло и черното черно.
|
Сря Юни 07, 2006 11:46 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Mitko написа: PS: По действащото законодателство и по правилата на форума не бива да допускаме расизъм тук, но нека си наричаме бялото бяло и черното черно.
Е, правилата за админите не важат. А също "расизъм" е това което админа каже че е расизъм. Другото е: "нека си наричаме бялото бяло и черното черно." (А циганите на сапун.)
|
Чет Юни 08, 2006 1:43 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
BOIT написа: За жалост не ни остава нищо друго освен да търпим , защото сме неспособни да направим нищо друго .
Ние че ще търпим - ще. Дори си го правим и в момента.
Въпроса е кога законодателната система ще престане да толерира подобни деяния...???
Сещате ли се за филма "Биосфера"? Предлагам всички нечистоплътни да бъдат ограничени в една подобна ситуация, и след 10-тина години ще се самозаличат. Защото само размножението няма да им помогне - нито им се работи, нито имат хигиена, нито искат да учат, нито подлежат на възпитание... Щом има кой да работи вместо тях и да им плаща за това безхаберие (държавата и данъкоплатците), защо му е на манго да се бъхти?!
Цигани има по цял свят, но нашите са най-най-най-низшите като род/разновидност - нулево образование/култура/хигиена...
Чет Юни 08, 2006 2:24 am |
|
 |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
Абе то циганите са голяма напаст :!: Миналата седмица имаше тема в 1 друг форум как цигани от Варна бутат децата си пред колите за да изнудват собствениците за кинти тва кат прочетох и бях потресен  от тези първобтни същества всичко може да се учаква :!:
Едно време бях много буен и ме пратиха в училищно заведение с бая роми и първия ден нормално ми се заканиха "новите българи " аз си трайкам на 2 ден идва баш ербапа на мангалите и ми вика "ти ако не си даваш парите ша та правя кърбан"  нямаше и 3 секунди low kick и мангала наземята след 30 вече беше целия в кръв и се разрева а си беше бая масивен :mrgreen: след няколко дни идва при мен и ми вика "от тук на татък ти си мой приятел и ще ти помагам с каквото мога и аз  " след време ми обясни , че ромите се страхуват страшно много от собствената си кръв и всеки който им я пусне става техен тиранин и аз пак
Тва се случи преди 10 г. и до ден днешен целия този контингент и въпросният ербап кадето и да ме види ме поздравяват и се държат с уважение към мен :!: :!: :!:
Вземеш ли им страха нямаш проблем  те са бая задружни и използват това , че наща нация не е от тези :evil:
Та всичко си зависи от нас самите 
_________________ Чип тунинг& доставки от Ebay за всички от форума !
|
Чет Юни 08, 2006 4:23 am |
|
 |
Ferrari
|
johnfound написа: Mitko написа: PS: По действащото законодателство и по правилата на форума не бива да допускаме расизъм тук, но нека си наричаме бялото бяло и черното черно. Е, правилата за админите не важат. А също "расизъм" е това което админа каже че е расизъм. Другото е: "нека си наричаме бялото бяло и черното черно." (А циганите на сапун.)
Това в скобите ти е расизъм. И за това кое може и кое не си прав, че админите решават, защото ако утре някой от засегнатите се оплаче ще го отнесе админа и хостващия сайта, а не пусналия поста. Държавата ни е такава и правилата са си правила.
|
Чет Юни 08, 2006 7:42 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Mitko написа: Това в скобите ти е расизъм.
Ако това в скобите е расизъм, прочети поста на Pugsy малко по-горе и ми кажи той какъв е. Ама щом не разбирате от иронизиране, ще си напиша в прав текст:
Смятам това как се развиват подобни теми за расистки и обиждащи всеки цивилизован човек. Моето мнение по темата е:
1. От първият пост изобщо не става ясно какво е станало, дали е станало, как е станало и т.н. - само чисти емоции.
2. Ако (и само ако) нещата са както ги описва първия пост, проблема изобщо не е в циганите а в полицията и съдебната система. Това е което трябва да нападате, а не циганите. Защото много се обиждате, когато примерно на запад започнат да разправят "Българите такива или онакива." Аз работя с цигани всеки ден и категорично съм против да се слагат всички под общ знаменател.
Горното да се смята за настояване от моя страна, темата да се сложи в ред от модераторите и да се изтрият и редактират всички расистки постове.
|
Чет Юни 08, 2006 9:08 am |
|
 |
pugsy
|
johnfound написа: Аз работя с цигани всеки ден и категорично съм против да се слагат всички под общ знаменател.
всичко е въпрос на време да ги сложиш под общ знаменател
|
Чет Юни 08, 2006 9:21 am |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Репресия в България (или както се нарича в изданията с циганска тематика, речници, граматики, официални издания- ДАСИКАНИПИ, езикат ДАСИКАНУ, българинат ДАС, а българката ДАСНИ), се проявява в посока цигани>българи, а не обратното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Без да привеждаме каквито и да било факти от циганските бит и реалност може да се види с непредубедено око, че циганите се самоизолират, търсят колективни права, реват, че са дискриминирани и сагрегирани (без да са отворили една книга да прочетат какво означават тези думи) и на всичкото отгоре биват защитавани от толерантници под шапката на хелзинския комитет и разни Соросовски организацийки, които са забранени в повечето нормални държави заради денационализаторската си подривна дейност! ТОВА Е ЕДИН ДОБЪР БИЗНЕС за псевдоправозащитниците и циганските кланове, които обират парсата!
В една държава, където могат да се печатат парцали, в които е наричана с неестественото си име, което е с гаден произход, циганите ще правят каквото си искат и още как!
ДАС на цигански означава РОБ, БЕЗПРАВЕН ЧОВЕК. Както знете те претендират да са РОМИ, т.е. "човеци, хора". Заедно с "роб" ДАС придобива и значение за "нециганин"... Повече няма какво да се обяснява. Само не знам как се казва Сърбия, Англия, Китай... на цигански, щом всички за тях са ДАС, а техните държави ДАСИКАНИПИ!?!?! Циганите имат думи и за опозициите циганин -нециганин в думите, не само по отношение на етнос, а и при пол- мъж/жена и момче/момиче - цигани-нецигани. (В колко от езиците, които познавате има подобна психо-лингвистична проблемация?)
Момчета, и аз призовавам да се въздържате от изказвания за сапуни и други перилни препарати! Фактите, генерирани от циганите, са достатъчно оръжие срещу самите тях!
Айде със здраве! А който иска да живее в мир и сговор е добре дошъл!
ПП- расизъм може да има между бели и негри, червини и жълти, но между българи и цигани не може, щото и те са от индоевропейската РАСА!!!!! Затова аман от експлоатацията на думата РАСИЗЪМ!
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Чет Юни 08, 2006 2:32 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
не може да има масови права, за които се борят циганите, както не може и да има масова отговорност, каквото искаме да наложим ние българите спрямо тях(така тълкувам аз слагането им под общ знаменател) и да ги определяме всички като крадци, престъпници, мързеливци, нечистоплътни. по същата логика на запад за българите говорят че са трфиканти, автоджамбази и какво ли още не, е във форума има ли някой трафикант на дрога примерно?
абе като цяло май в човека генетично е закодирано да слага изкуствени прегради помежду си. помислете колко такива ни заобикалят негри-бели, бедни-богати, цигани-българи... и когато все пак цивилизованите принципи вземат връх и неможе да се делим (официално) на расистки или друг подобен принцип, започваме да се делим на партии, отбори, клубова за коли  , и т. нт. просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Чет Юни 08, 2006 3:15 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
|
Charlie  абсолютно съм съгласен с твоето мнение.
Явно в човекът е заложено да се дели на групи - по-сигурни ли се чувстваме като част от група, какво ли???
Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате." ;)
Това за разведряване на обстановката.
|
Чет Юни 08, 2006 3:29 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
johnfound написа: ....Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате."...
хм - точно като си поствах мнинието и намен ми мина през мисълта този виц - явно наистина има нещо вярно в него (сигурно каквото и да се прави, все ще се намери признак по който едната част от хората, да дискриминира другата)!
просто хората явно като индивиди са различни, но събрани в група, придобиват някакви общи черти ли, стадните инстикти ли зимат връх - е..ш ли му мамата спасе 
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Чет Юни 08, 2006 4:02 pm |
|
|