Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:30 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Световно първенство по футбол - Германия 2006г. 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Световно първенство по футбол - Германия 2006г.
Еееее, неможе да няма темичка, в която да си коментираме предстоящите мачове от световното първенство. Кажете какво очаквате, къде и как ще гледате мачовете, кой ще е световен шампион:):):)
Моят фаворит за съжаление не се класира на това световно първенство(България :? ) и затова сега ми е малко все едно кой ще стане шампион :mrgreen: Но честно да ви кажа, все се съмнявам, че Бразилия ще вдигне купата. Обикновенно отборът фаворит се издънва по някое време..............

Класиране и групи
Пълната програма

Междудругото, тая "група С", бая завързана ми се струва. И Сърбите, и Холандците и Аржентинците..............Сложна работа, а аз съм фен и на 3те отбора :roll:

Последна промяна Nikcho на Вто Юни 06, 2006 10:58 pm, променена общо 1 път

Вто Юни 06, 2006 10:27 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение и аз съм на това мнение
и аз така мисля колега и според мен Бразилия ще вдигне купата, според мен лошо няма поне играят красив футбол.

Вто Юни 06, 2006 10:54 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
Айде и аз да си покажа какво изнамерих :mrgreen:
А сега ви оставям да се сетите (ислед това завиждате) на коя централна стена в офиса ще виси това след 9-ти с размер поне метър и полвина Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Хамерих го тук http://www.2006fifaworldcup.co.uk/

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Юни 07, 2006 12:09 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

Мнение 
просто канал 1 изчезва от телевизора ми до края на световното. въобще няма какво да гледам като балък как 22-ма правят пари на терена докато аз си губя времето с тях

Сря Юни 07, 2006 12:12 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Аз пък точно обратното - ще печеля пари точно от 22мата на терена. И то директно от стадионите :twisted: Така че всичко е взаимно... :wink: Иначе според мен ще спечелят Бразилия..

Сря Юни 07, 2006 12:21 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Мойто мнение е, че ще спечелят Бразилците... помислете си какво става в нападение: Роналдо, Роналдиньо, Робиньо
Острие с главно Р :)
Също така залагам на Кот Дивоар... имат добри футболисти... според мен това ще е "скритата лимонка" :) на световното!
Много ми се иска италианците да пробият напред, само че ми се струва че нещо не са от най-добрите този път. Но все пак Италианския отбор е отбор с история и никога незнаеш какво може да направи!

Сря Юни 07, 2006 8:22 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Аз пък както винаги съм за Италия! След като нас ни няма - само Италияяяя! :36_2_46: Иначе мачовете ще се гледат по БНТ, като не можем на живо.

Сря Юни 07, 2006 8:53 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Моите фаворити винаги са били Аржентина, Бразилия и Германия. И сега залагам на някой от тях.

Сря Юни 07, 2006 9:37 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Аз пък съм твърдо за Аржентина и Чехия. Много познати залагат на Англия но аз не виждам как могат да пистигнат нещо голямо. Просто на такива първенства си имат един праг 1/4 финал и ни напред ни назад от него. А в много от случаите са имали перфектни отбори - необяснимо как не могат да пробият.

Между другото колегата divaka намекна че можем хем да си направим мачовете по интересни, хем и ние да изкараме за по някой бира от залози.

Ще се радвам ако има желаещи да обсъдим някой друг залог. Има интересни игри с добри коефициенти http://www.eurofootball.bg/tiraji.php?v=superchance. Че и не остана време доста от залозите с краен срок 9 юни.

P.s. Ха току що написах своя пост №100. Дано да ми е на късмет в залозите :mrgreen:

Сря Юни 07, 2006 9:45 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба;) А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненада;)Аз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........

Сря Юни 07, 2006 11:17 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Nikcho написа:
А защо никой не споменава Испанците.........
Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.

Сря Юни 07, 2006 11:37 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Nikcho написа:
А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба;) А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненада;)Аз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........

Любимите ни шведи не мисля че имат шанс по простата причина че както нас ни режат съдиите срещу тях - така и тях ги режат само че на малко по-късен етап срещу отборите фаворити. Просто колкото и да не ми се иска футбола е и една голяма политика.

Колкото до Германия - с този си отбор са без никакви шансове. Но заради това че са домакини винаги ще имат по едно рамо. Така е на всяко голямо първенство. Видяхте и на миналото световно до къде стигнаха Япония и Южна Корея, ще видим къде ще бъдат сега. Причината е че загубят ли домакините - тяхната публика губи интерес към първенстовото а от там и фифа губи от приходи.

Сря Юни 07, 2006 11:38 am
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
snake написа:
Nikcho написа:
А защо никой не споменава Испанците.........
Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.

испания и англия - вечните неудачници. според мен испанците най - много да прескочат групите, а на англия с това поколение това и е последната възможност. според всички бразилия и германия са фаворити, но според мен германците ще го издухат рано - рано. холандците са скрития фаворит

един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.

п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече :beer:

Сря Юни 07, 2006 4:58 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
everton написа:
един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.

п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече :beer:

1. Мисля че от Полша парици не ще можем да хванем тъй като ще стегнат чантите още в групите. В тяхната група ми се струва че Еквадор може да минат напред. /в тази връзка еврофутбол дава добър коеф за отпадане на еквадор на 1/16 финал.

2. За Украйна и Швейцария по единя от 2-та отбора ще излезе от групата си.
3. Не изключвам и възможнотта Австралия да бие Хърватска и също да продължи

Сря Юни 07, 2006 5:15 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
изкарването на пендарите започва ,след първия кръг .гледаш си мачовете преценяваш си и т.н. според мене е пълна лудост да се залага на кой ще е шампион .Мисля ,че няма да е Бразилия .Някой отбор с дефанзивна тактика ще да е :mrgreen:
интересните залози са при някои английски букмейкъри ,където се залага между два отбора кой ще е по напред и други подобни .

Сря Юни 07, 2006 5:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща