Автор |
Съобщение |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
 Световно първенство по футбол - Германия 2006г.
Еееее, неможе да няма темичка, в която да си коментираме предстоящите мачове от световното първенство. Кажете какво очаквате, къде и как ще гледате мачовете, кой ще е световен шампион:):):)
Моят фаворит за съжаление не се класира на това световно първенство(България :? ) и затова сега ми е малко все едно кой ще стане шампион :mrgreen: Но честно да ви кажа, все се съмнявам, че Бразилия ще вдигне купата. Обикновенно отборът фаворит се издънва по някое време..............
Класиране и групи
Пълната програма
Междудругото, тая "група С", бая завързана ми се струва. И Сърбите, и Холандците и Аржентинците..............Сложна работа, а аз съм фен и на 3те отбора :roll:
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
Последна промяна Nikcho на Вто Юни 06, 2006 10:58 pm, променена общо 1 път
|
Вто Юни 06, 2006 10:27 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 и аз съм на това мнение
и аз така мисля колега и според мен Бразилия ще вдигне купата, според мен лошо няма поне играят красив футбол.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Вто Юни 06, 2006 10:54 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Айде и аз да си покажа какво изнамерих :mrgreen:
А сега ви оставям да се сетите (ислед това завиждате) на коя централна стена в офиса ще виси това след 9-ти с размер поне метър и полвина
Хамерих го тук http://www.2006fifaworldcup.co.uk/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Сря Юни 07, 2006 12:09 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
просто канал 1 изчезва от телевизора ми до края на световното. въобще няма какво да гледам като балък как 22-ма правят пари на терена докато аз си губя времето с тях
|
Сря Юни 07, 2006 12:12 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Аз пък точно обратното - ще печеля пари точно от 22мата на терена. И то директно от стадионите :twisted: Така че всичко е взаимно...  Иначе според мен ще спечелят Бразилия..
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Юни 07, 2006 12:21 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Мойто мнение е, че ще спечелят Бразилците... помислете си какво става в нападение: Роналдо, Роналдиньо, Робиньо
Острие с главно Р
Също така залагам на Кот Дивоар... имат добри футболисти... според мен това ще е "скритата лимонка"  на световното!
Много ми се иска италианците да пробият напред, само че ми се струва че нещо не са от най-добрите този път. Но все пак Италианския отбор е отбор с история и никога незнаеш какво може да направи!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Юни 07, 2006 8:22 am |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Аз пък както винаги съм за Италия! След като нас ни няма - само Италияяяя!  Иначе мачовете ще се гледат по БНТ, като не можем на живо.
|
Сря Юни 07, 2006 8:53 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Моите фаворити винаги са били Аржентина, Бразилия и Германия. И сега залагам на някой от тях.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Юни 07, 2006 9:37 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Аз пък съм твърдо за Аржентина и Чехия. Много познати залагат на Англия но аз не виждам как могат да пистигнат нещо голямо. Просто на такива първенства си имат един праг 1/4 финал и ни напред ни назад от него. А в много от случаите са имали перфектни отбори - необяснимо как не могат да пробият.
Между другото колегата divaka намекна че можем хем да си направим мачовете по интересни, хем и ние да изкараме за по някой бира от залози.
Ще се радвам ако има желаещи да обсъдим някой друг залог. Има интересни игри с добри коефициенти http://www.eurofootball.bg/tiraji.php?v=superchance. Че и не остана време доста от залозите с краен срок 9 юни.
P.s. Ха току що написах своя пост №100. Дано да ми е на късмет в залозите :mrgreen:
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Сря Юни 07, 2006 9:45 am |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба;) А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненада;)Аз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Сря Юни 07, 2006 11:17 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Nikcho написа: А защо никой не споменава Испанците......... Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Юни 07, 2006 11:37 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Nikcho написа: А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба;) А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненада;)Аз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........
Любимите ни шведи не мисля че имат шанс по простата причина че както нас ни режат съдиите срещу тях - така и тях ги режат само че на малко по-късен етап срещу отборите фаворити. Просто колкото и да не ми се иска футбола е и една голяма политика.
Колкото до Германия - с този си отбор са без никакви шансове. Но заради това че са домакини винаги ще имат по едно рамо. Така е на всяко голямо първенство. Видяхте и на миналото световно до къде стигнаха Япония и Южна Корея, ще видим къде ще бъдат сега. Причината е че загубят ли домакините - тяхната публика губи интерес към първенстовото а от там и фифа губи от приходи.
|
Сря Юни 07, 2006 11:38 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
snake написа: Nikcho написа: А защо никой не споменава Испанците......... Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.
испания и англия - вечните неудачници. според мен испанците най - много да прескочат групите, а на англия с това поколение това и е последната възможност. според всички бразилия и германия са фаворити, но според мен германците ще го издухат рано - рано. холандците са скрития фаворит
един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.
п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече 
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Сря Юни 07, 2006 4:58 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
|
everton написа: един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша. п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече 
1. Мисля че от Полша парици не ще можем да хванем тъй като ще стегнат чантите още в групите. В тяхната група ми се струва че Еквадор може да минат напред. /в тази връзка еврофутбол дава добър коеф за отпадане на еквадор на 1/16 финал.
2. За Украйна и Швейцария по единя от 2-та отбора ще излезе от групата си.
3. Не изключвам и възможнотта Австралия да бие Хърватска и също да продължи
|
Сря Юни 07, 2006 5:15 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
изкарването на пендарите започва ,след първия кръг .гледаш си мачовете преценяваш си и т.н. според мене е пълна лудост да се залага на кой ще е шампион .Мисля ,че няма да е Бразилия .Някой отбор с дефанзивна тактика ще да е :mrgreen:
интересните залози са при някои английски букмейкъри ,където се залага между два отбора кой ще е по напред и други подобни .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Юни 07, 2006 5:15 pm |
|
|