Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Test Drive на Пунто. Впечатления. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
pakumba написа:
Nino написа:
BOIT написа:
Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .

Недейте разсъждавайте така и не възприемайте СЕКТАНТСКИ нещата.BOIT Ви казва какво е прочел.Ами и аз днес прочетох подобна статия в сайта
www.mail.ru. Който го интересува да отиде там да пусне търсачката и да чете! Апропо във Ванто Трейд имат едно или две и те са с проблем в управлението.Хлопат и двете... чистак-бърсак нови коли на които километрижте едва ли им надвишават 1000.Времето ще покаже всичко.
А това, че пазарът в Германия е луднал по тях е обяснимо.Хората там са луднали и по Дачия-Логан... с оглед на цената.Масовия ПОТРЕБИТЕЛ не робува на марки а на парите си! Вижте бензиновите мотори... за мен са малко странни като решения спрямо конкуренцията.

Вижте колко струва една NEW TOYOTA YARIS D-4D...Bерсиятя SOL, със почти всички екстри... и вижте накиченият наш юнак със същите.А на бас,че нашият ще е с 3000-4000 по-скъп.Няма да казвам,че Тойота си е Тойота, щото ще ме биете! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Пак казвам... времето и сервизната статистика ще покаже всичко. :mrgreen:

много си прав, знаем, че сме сектанти тук, но нека това не ни пречи да мислим трезво. най-продавано нещо не значи най-хубаво, иначе голф 2 да еее....., пък и се получава като във вица с голфа дето спрял до мерцедеса, дето не го карали много/знаете вица да не го казвам/

Виж ся Пакумба, погледни броя на постовете и не ме дели на Вие и НИЕ....Слави не е дошъл от ФАУ-ВЕ форума тук да Ви спами и флуудва, а си казва мнението.Не ми харесва израза ти "сме.... тук".Аз съм също тук приятелю и то отдавна.Ферщеензи бите!

Пон Юни 05, 2006 10:08 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
И освен това Гранде Пунто може да служи за гараж на Ярис, така че оставаше и япончето да е по-скъпо :wink: .

Пон Юни 05, 2006 10:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Докато брат ми караше аз се возих зад него на задната седалка. Бях се направо размазал. Колата е широка отзад почти колкото брава. Страхотно пространство. В новия Yaris съм като наказан.

Пон Юни 05, 2006 10:11 pm
UNREAD_POST 
koolio написа:
И освен това Гранде Пунто може да служи за гараж на Ярис, така че оставаше и япончето да е по-скъпо :wink: .

Да, ама не е важно приятелю какво има и колко го има 20-50 см назад от задните седалки, а от предните напред! :mrgreen:

Пон Юни 05, 2006 10:12 pm
UNREAD_POST 
Nino написа:
koolio написа:

Да, ама не е важно приятелю какво има и колко го има 20-50 см назад от задните седалки, а от предните напред! :mrgreen:

Важното е каква бройка Toyota изтегля от пазара заради дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Юни 05, 2006 10:14 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Докато брат ми караше аз се возих зад него на задната седалка. Бях се направо размазал. Колата е широка отзад почти колкото брава. Страхотно пространство. В новия Yaris съм като наказан.

Е ти си млад човек, тепърва ще се задомяваш, деца ще имаш, трябва ти пространство... ама на мен не... возя себе си и жена ми.Ако ми трябва ван бих си взел едно Ulysse или Idea... ама говорим за сегмент B.На него дефинитивно не се возят много хора в колата! :mrgreen:

Пон Юни 05, 2006 10:17 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Nino написа:
koolio написа:

Важното е каква бройка Toyota изтегля от пазара заради дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Да, ама Вие защо биете негрите! :mrgreen:

Пон Юни 05, 2006 10:18 pm
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
Nino написа:
pakumba написа:
Nino написа:
BOIT написа:
Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .

Недейте разсъждавайте така и не възприемайте СЕКТАНТСКИ нещата.BOIT Ви казва какво е прочел.Ами и аз днес прочетох подобна статия в сайта
www.mail.ru. Който го интересува да отиде там да пусне търсачката и да чете! Апропо във Ванто Трейд имат едно или две и те са с проблем в управлението.Хлопат и двете... чистак-бърсак нови коли на които километрижте едва ли им надвишават 1000.Времето ще покаже всичко.
А това, че пазарът в Германия е луднал по тях е обяснимо.Хората там са луднали и по Дачия-Логан... с оглед на цената.Масовия ПОТРЕБИТЕЛ не робува на марки а на парите си! Вижте бензиновите мотори... за мен са малко странни като решения спрямо конкуренцията.

Вижте колко струва една NEW TOYOTA YARIS D-4D...Bерсиятя SOL, със почти всички екстри... и вижте накиченият наш юнак със същите.А на бас,че нашият ще е с 3000-4000 по-скъп.Няма да казвам,че Тойота си е Тойота, щото ще ме биете! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Пак казвам... времето и сервизната статистика ще покаже всичко. :mrgreen:

много си прав, знаем, че сме сектанти тук, но нека това не ни пречи да мислим трезво. най-продавано нещо не значи най-хубаво, иначе голф 2 да еее....., пък и се получава като във вица с голфа дето спрял до мерцедеса, дето не го карали много/знаете вица да не го казвам/

Виж ся Пакумба, погледни броя на постовете и не ме дели на Вие и НИЕ....Слави не е дошъл от ФАУ-ВЕ форума тук да Ви спами и флуудва, а си казва мнението.Не ми харесва израза ти "сме.... тук".Аз съм също тук приятелю и то отдавна.Ферщеензи бите!

тебе не те слуша главата ми се струва? някакви факсове от мелмак ли ловиш не знам :?: какъв слави какъв фау-ве форум какво деление?не ме забърквай в болните си мисли ако обичаш.

пп "ферщеен" е една дума "зи" е друга

Пон Юни 05, 2006 10:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не Пакумба, много добре ме държи главата. :mrgreen: Прочети си поста още веднъж, щото не ми се цитира.Ама аре стига обяснения, че нещо не ми се обяснява.Да бе верно, немският не е силната ми страна.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 сори вземам си поука. :idea: :roll:

Слави е името ми.

Пон Юни 05, 2006 10:50 pm
UNREAD_POST 
Развалихме на братлето темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Пон Юни 05, 2006 10:51 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Развалихме на братлето темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Да за съжаление така стана, ама много силно ме издразни защо скочихте на колегата който казва какво е прочел.Ами има такива четива, трябва да се четат.. както и аз казах прочетох подобно в руски сайт, а там едва ли можем да обвиним редакцията на уважаваното от мен "ЗА РУЛЕМ" във ФАУ-ВЕ пристрастия.Винаги лично мен са ме дразнили крайностите.Идете и прочетете по другите автофоруми... на такива ли трябва да приличаме?! :roll:

Пон Юни 05, 2006 10:56 pm
UNREAD_POST 
Руснаците си падат по американски кораби с 6+ цилиндъра.

Пон Юни 05, 2006 11:02 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Руснаците си падат по американски кораби с 6+ цилиндъра.

Не знам, според мен са пазар заслужаващ уважение.

http://auto.mail.ru/article?id=18818&rubric=125
http://auto.mail.ru/news?id=18784&rubric=125

Пон Юни 05, 2006 11:19 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
добре де
тия от AutoBild знаят ли каво точно мислят
Bild Am Sontag му присъжда награда Златен Волан, а сега го плюят
те читателите имат голяма намеса, но все пак това са издания от една и съща група

Вто Юни 06, 2006 8:33 am
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
нещо тая тема заприлича на тунинг форума... :evil: не мисля че темата е подходяща за спорове!

Вто Юни 06, 2006 10:36 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща