И аз да кажа нещо за "ключарите"
Здравейте на всички!
Имам само син оргинален ключ за Фиат Пунто 1.2 16V-2000 г. Монтирана е италианска "GT Auto Alarm" аларма с която командвам централното- между другото -търся представител в България за второ дистанционо!?
Бях на Прага 1- KLUCHAR ми направи обикновен ключ за 5 лв.за Фиата-два пъти ме пита дали не ми трябва с код. Обади се по GSM и говори с някого. После ми каза къде да си поръчам с код - АУТО ИТАЛИЯ. Тъй като с обикновения ключ разбира се не можах да запаля -не угасна КОДА-нали съм новак с фиатите - се обадих на ALEXIUS. Той беше категоричен-тъй като съм с код 2-променящ се, ми трябва оргинална заготовка .Поръчва се и после срещу 25 лева ще ми го програмира и нареже. Направих поръчка с номера на шасито в АУТО ИТАЛИЯ.Заготовката е горе долу 140 лв. и код картата 40 лв- платих половината и ще чакам 2 седмици. така направих днес-някакав коментар имате ли?!
А забравих нещо- преди това пратих e-mail на Ванто Трейд и на
agriparts@vantotrade.bg оттам светкавично ми отговориха-само че цената беше с 30 лв.повече и доставка до 20 дни. Моят извод засега е, че KLUCHAR и ALEXIUS правилно ме насочиха към АУТО ИТАЛИЯ- магазина- за което им багодаря!!
Това е засега