Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
ТРАГЕДИЯ! 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST ТРАГЕДИЯ!
Колеги снощи преживях нещо наистина ужасно:

На 29.05.06 г., около 21.50 ч., на ул.”Сребърна” и ул.”Козяк”, л.а.”Тойота”, управляван от Я.К. , поради неспазване на предимство при извършване на маневра - ляв завой , реализира ПТП с мотопед “Ямаха”,
управляван от С.Д. на 32 години.
От ПТП е пострадала пътничката от мотопед”Ямаха” М.М. на 23 години , настанена в “Пирогов” с фрактура на ляв глезен.

На 29.05.06 г., около 21.50 ч., на ул.”Сребърна” и ул.”Козяк”, л.а.”Опел Вектра”, управляван от В.П. на 23 години, поради движение със скорост несъобразена с характера и интензивността на движението скорост и поради отнемане на предимство , блъска пешеходеца С.Л. на 75 години.
От ПТП е пострадал пешеходецът , настанен в “Пирогов” с фрактура на таза
и дясно рамо. С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА.

Имах истински късмет, че не станах пряк участник в тази трагедия. Всичко стана пред очите ми.
Моля Ви, призовавам към ОГРОМНО ВНИМАНИЕ! Човешкият живот е най-важен!

Вто Май 30, 2006 12:40 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Да разбирам ли, че са станали едновременно две катастрофи на едно и също място в едно и също време без връзка помежду си??? Тия хора наистина са полудели от жегите... :(

Вто Май 30, 2006 2:13 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цялата работа тръгва от Тойотата, всичко друго е следствие.....

Вто Май 30, 2006 2:15 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ама защо се учудваш? Камикадзетата по улицата не можеш да ги преброиш. Аз го отдавам на купуването на свидетелствата. Аз не знам с каква съвест ДАЙ-аджийте пускат на улицата хора с купени книжки. Тва са потенциални убийци. И да ме прощават младите водачи ама водач не се става в момента в който получиш заветната книжка. Водач се става с каране. Трябва да навъртиш много хиляди километри за да станеш опитен водач. И друго. Не мога да разбера къФ е тоя зор като качиш някоя мома да се правиш на Шумахер по улиците. Ей умрем като ги видим такива. Направо требва да се трепат тия. Те не са опасни толкоз за себе си, колкото за околните.

Вто Май 30, 2006 10:21 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
когато има намесен моторист 80% от случаите инцидентите са заради него ,нали и аз карам мотор .Нито мотористите знаят как да карат нито шоферите как да ги пазят .
сега разбирам защо дядо навремето викаше ,че москвича е най-хубавата кола :mrgreen:

Сря Май 31, 2006 10:24 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
Ама защо се учудваш? Камикадзетата по улицата не можеш да ги преброиш. Аз го отдавам на купуването на свидетелствата. Аз не знам с каква съвест ДАЙ-аджийте пускат на улицата хора с купени книжки. Тва са потенциални убийци. И да ме прощават младите водачи ама водач не се става в момента в който получиш заветната книжка. Водач се става с каране. Трябва да навъртиш много хиляди километри за да станеш опитен водач. И друго. Не мога да разбера къФ е тоя зор като качиш някоя мома да се правиш на Шумахер по улиците. Ей умрем като ги видим такива. Направо требва да се трепат тия. Те не са опасни толкоз за себе си, колкото за околните.

Колега мисля че пешеходците особенно от партията ''пътници към отвъдното'' са доста по опасни.От опит го казвам :evil: :!:

Сря Май 31, 2006 11:06 am
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: ТРАГЕДИЯ!
Sluncho написа:
... реализира ПТП с мотопед “Ямаха”...!

"Реализира" - Да разбирам ли че е спечелил...
Би било далеч по-коректно да се напише - ... причинил ПТП...
Тези журналисти обръщат трагедиите в забавно-развлекателно-лотарийна игра тип " Бинго".

Сря Май 31, 2006 10:06 pm
Stilo написа:
Sluncho написа:

Тези журналисти обръщат трагедиите в забавно-развлекателно-лотарийна игра тип " Бинго".

Или както казваше Тодор Колев във филма "Опасен чар" .... "Сега е модерно да се казва ще реализирам кочина, а не ще скова кочина"!
Нали така Stilo?! :mrgreen:

Сря Май 31, 2006 10:34 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Stilo написа:
Sluncho написа:

Това е извадено от бюлетина на МВР, мисля... (нека ме поправи Sluncho ако греша...)
а там се пише по точно определен начин...

Сря Май 31, 2006 10:43 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Абе как ще се пише реализира не реализира е все тая. Лошото е че движението стана толкова лошо и опасно че не ви виждам вас младите за в бъдеще как ще се оправяте.Дебеловратите могат да спират където и както си искат да карат както те си искат без да се съобразяват с никого.Ето вчера тук в Ловеч човека си оставил пасата точно на пешеходната пътека защото има хубава сянка от близкото дърво.И толкова полицаи минават но никой нищо не предприема.Е това по тоталитарно време го нямаше колкото и да го оплюват сегашните демократи.
Тази вечер гледам по новините че и в Дупница нямало мутри и всичко си било както трябвало да бъде . Хората си живеели спокойно и само партиите се боричкали според вътрешния министър.Пази боже България от такива министри....

Чет Юни 01, 2006 12:16 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз минавам по 2 пъти на ден от там. Някой път и повече. Все пак живея в началото на ул. Сребърна до Южния парк. От както я разшириха стана ужасно натоварена. Един ден един прелята покрай мене със 150 поне...... Не знам кво трябва да се направи просто е ужасно. А какви завой се правят на Темпото не ми се мисли един познат вече му потрошиха колата там

Чет Юни 01, 2006 9:50 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Mazgarev написа:
Stilo написа:
Sluncho написа:

Това е извадено от бюлетина на МВР, мисля... (нека ме поправи Sluncho ако греша...)
а там се пише по точно определен начин...

Да, от бюлетина е. Акцентът, обаче не е върху това. Но пък съм съгласна, че думата"реализира" не е подходяща.

Чет Юни 01, 2006 10:04 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Sluncho, пий едно силно питие, и благодари на Господ че ти се е разминало... Дано и хората пострадали в инцидента се отърват по живо по здраво!

Опастността се крие зад всяка една кола/мотор - никой не е застрахован... Макар да е тривиално, присъединявам се към призива ти за разумно шофиране. Ако сами не си помогнем на пътя, няма кой да ни помогне...

Пет Юни 02, 2006 9:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]