|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 6:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Mercedes CLS 55 AMG IWC Ingenieur
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Mercedes CLS 55 AMG IWC Ingenieur
ето го - CLS 55 AMG IWC Ingenieur, в гаража на Балкан Стар
цена - 320 000 лева с ДДС
произведени са само 55 броя от тази специална серия
един се е полага на вносителя в България, което е доста учудващо, но все пак...

Сря Май 31, 2006 2:48 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
...Изящен, великолепен, страшен, бърз, красив, луксозен... аве въобще - Мерцедес!
А колкото до това че е отредена бройка на вносителя за България - хич не се чуди!
Даймлер-Крайслер от край време имат симпатии и доказват, че знаят за България... имат дори тесни връзки с Техническия Университет...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Май 31, 2006 5:08 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
наистина е великолепен
един приятел, който е най-големият фен на Мерцедес в страната  , като седнал и го запалил щял да получи удар
същото ще ми се случи и на мен, но с този автомобил:
само като вземеш ключа в ръце и те побиват тръпки (забележете формата му):D
най-добрият модел за мен - компактен, красив и адски бърз
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сря Май 31, 2006 5:45 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 s
от около 2 месеца има черно амг по улиците  ,на това какво му е по специалното? :roll:
|
Сря Май 31, 2006 7:24 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
 Re: s
$ abarth $ написа: от около 2 месеца има черно амг по улиците  ,на това какво му е по специалното? :roll:
по спомени:
дизайна на интериора е направен в сътрудничество с фирмата за часовници IWC
отвън също има леки промени
както и цвета на самата кола и джантите - тъмно титаниево сиво
иначе двигателя си е същият
Сря Май 31, 2006 10:32 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 Re: s
sev написа: $ abarth $ написа: от около 2 месеца има черно амг по улиците  ,на това какво му е по специалното? :roll: по спомени: дизайна на интериора е направен в сътрудничество с фирмата за часовници IWC отвън също има леки промени както и цвета на самата кола и джантите - тъмно титаниево сиво иначе двигателя си е същият

|
Чет Юни 01, 2006 12:24 am |
|
 |
Rayo
|
прекрасни коли, особено ферарито.
|
Пет Юни 02, 2006 8:08 am |
|
 |
ivjordan
|
Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. 
|
Пет Юни 02, 2006 10:23 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
ivjordan написа: Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. 
И мойто! 
|
Пет Юни 02, 2006 10:30 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
ivjordan написа: Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. 
и аз го бих го продал, защото не мога да му платя застраховката 
Пет Юни 02, 2006 1:27 pm |
|
 |
Sven
|
Грозно баце, типичен мерцедес. То затова са 55 бройки, трябва да си луд за тия пари да земеш тва.
|
Пет Юни 02, 2006 3:04 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
И мойто мнение е такова само че за това:
Mercedes R-Class

_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Пет Юни 02, 2006 6:53 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
...ве не мога да разбера от де таз омраза към Мерцедесите!!! Недоумявам просто...
Човека пуснал тук тема със снимки - явно му харесва марката... на мен също ми харесва...
...ама вие веднага - грозна, та не знам си каква си...
Мен например Ланчите не ме кефят особено много... но пак - имам уважение към марката и към автомобилите. И Голф-овете (например) също не ми харесват...
Сега да седна да говоря както вие говорите ли? Или както говорят другите хора за италианските автомобили (всички знаем какво се говори)? Това би показало единствено колко съм глупав и как нищо не разбирам!...
И да знаете, че не винаги "Което е мое е най-хубаво"... <-- кой както иска да го разбира ;)
Поздрави!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Юни 03, 2006 12:29 am |
|
 |
me_to_u
|
Mazgarev написа: ...ве не мога да разбера от де таз омраза към Мерцедесите!!! Недоумявам просто... Човека пуснал тук тема със снимки - явно му харесва марката... на мен също ми харесва... ...ама вие веднага - грозна, та не знам си каква си... Мен например Ланчите не ме кефят особено много... но пак - имам уважение към марката и към автомобилите. И Голф-овете (например) също не ми харесват... Сега да седна да говоря както вие говорите ли? Или както говорят другите хора за италианските автомобили (всички знаем какво се говори)? Това би показало единствено колко съм глупав и как нищо не разбирам!... И да знаете, че не винаги "Което е мое е най-хубаво"... <-- кой както иска да го разбира ;) Поздрави!
Естествено, че "не винаги което е мое е най-хубаво", но това си остава един много грозен Мерцедес...Харесвам почти всичко в марката. За мен обаче също е много грозен, въпрос на вкус. Мога ей сега да кажа няколко също толкова грозни Фиата, какво от това. Нали за това е пусата темата, да се води дискусия по тези интересни снимки. Браво, сигурно е много добър автомобил, ограничена серия, но си остава грозен за някои хора. Защо БМВ феновете по цял свят мразят Крис Бенгъл? Едва ли е заради пад в качеството и цената на мита БМВ...
|
Съб Юни 03, 2006 10:01 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
Fire 999 написа: ivjordan написа: Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак.  И мойто мнение е такова само че за това: Mercedes R-Class
като почнат да слагат на малките двигатели смешни джанти наистина е много грозно
но пипнато от AMG ми харесва

Съб Юни 03, 2006 11:50 am |
|
|