|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 7:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Убедете ме да не слагам метан....
Автор |
Съобщение |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
Колегата Кирето_е_до_ден само да не ме учи мене на партии, пропаганда или реклама, а да си набляга на добрите технически познания защото там му е по-малко слабата страна.
Всичко е направено за успокоение на потбителя - иначе кой щеше да си прежали автомобила. Това за полезното - то и тревата е полезна за пушене вместо тютюн например. Въпрос на гледна точка и преследван ефект.
(... аа и междо другото мазен е епитет използван само образно за обясняване на прост език на неща които са трудно понятни във вид на молекулни формули - какво се хващате за думите - то се разбира каво се има предвид)
Айде сега като сте модератори изтрийте неудобните мнения - типично по "комунистически", ... така ли беше думата ?
Чет Май 25, 2006 2:59 am |
|
 |
phoenix
|
|
Чет Май 25, 2006 9:27 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
niko_ymn написа: Колегата Кирето_е_до_ден само да не ме учи мене на партии, пропаганда или реклама, а да си набляга на добрите технически познания защото там му е по-малко слабата страна.
Всичко е направено за успокоение на потбителя - иначе кой щеше да си прежали автомобила. Това за полезното - то и тревата е полезна за пушене вместо тютюн например. Въпрос на гледна точка и преследван ефект.
(... аа и междо другото мазен е епитет използван само образно за обясняване на прост език на неща които са трудно понятни във вид на молекулни формули - какво се хващате за думите - то се разбира каво се има предвид)
Айде сега като сте модератори изтрийте неудобните мнения - типично по "комунистически", ... така ли беше думата ?
Колега, карай си аутото на каквото щеш гориво и ако обичаш не ми давай наклон и препоръки за каквото и да било!
Погледни си първия абзац от написаното и вникни в смисъла му - май точно обратното си искал да напишеш!
Поздрави и само най-добри пожелания - Киро! 
|
Чет Май 25, 2006 9:48 am |
|
 |
dansun
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Апр 25, 2006 4:37 pm Мнения: 31 Местоположение: София Област
|
Аз пък скоро си сложих LPG газова (не е газов инжекцион) на Мареата.
1,8и - 97г.
Минах и аз през дилемата метан. Колкото и да е изгоден метана, все пак си мисля че тази цена няма да е задълго. Цените на природния газ (от Газпром) в България са по-ниски от пазара в Европа.
Аз навъртам около 1000 км на месец и реших да икономисвам с пропан-бутан.
Оценявам като минуси огромните и тежки бутилки, станции близо до газопроводи и по-горе казаното.
Ако карах такси, сигурно щях да съм на друг акъл.
|
Пет Юни 09, 2006 9:27 am |
|
|