|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Хей р ти да не се уплаши от някаква казарма--по някога трябва да правиш неща които не желаеш............  Айде лека и доходна /както вече е модерно да се казва/ 
_________________ Croma 2.0 ie
|
Вто Мар 29, 2005 9:28 pm |
|
 |
Ferrari
|
AFBWorld написа: Хей р ти да не се уплаши от някаква казарма--по някога трябва да правиш неща които не желаеш............  Айде лека и доходна /както вече е модерно да се казва/ 
Гледайки иконката накрая се сетих. В казармата се пие много, така че умната.
|
Вто Мар 29, 2005 9:40 pm |
|
 |
Shefa
Кара балканче
Регистриран на: Съб Мар 19, 2005 12:50 pm Мнения: 48 Местоположение: София 04 Оборище
|
Лека и от мене , но малко се обидих :cry:
Аз съм военен от 10г. и още не съм се сдухал, така че няма страшно ,дръж се мъжки и ако дойдеш при мен да служиш 
_________________ Италианските коли са номер 1
|
Сря Мар 30, 2005 1:21 am |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
ееееееееееееееееееееееееее, аман от военни---на работа ,в кьщи, вьв форума............. :lol: :lol: :lol:
_________________ Croma 2.0 ie
|
Сря Мар 30, 2005 1:45 am |
|
 |
Ferrari
|
AFBWorld написа: ееееееееееееееееееееееееее, аман от военни---на работа ,в кьщи, вьв форума............. :lol: :lol: :lol:
Aз не съм женен така, че засега си нямам старшина в къщи 
|
Сря Мар 30, 2005 8:26 am |
|
 |
silazarov
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Мар 02, 2005 11:25 am Мнения: 55 Местоположение: София
|
Както се казва уволнението е далечно като слънцето, но е неизбежно като неговия изгрев...
_________________ Фиат Типо 1.4 DGT, карбуратор
|
Чет Мар 31, 2005 1:49 pm |
|
 |
me_to_u
|
Цитат: Aз не съм женен така, че засега си нямам старшина в къщи
Аз те разбирам Митак,  И аз не съм останал с много добри впечатления от военните пичове, а имам вземане-даване с тях няколко годинки вече...Ама когато Bo излезе за клетвата ще каже как му се отразява.
|
Чет Мар 31, 2005 2:32 pm |
|
 |
NLO
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 26, 2005 8:39 am Мнения: 25 Местоположение: София
|
За какво си се разтажил толкова като ще те пускат всеки ликенд и ще може да си пишеш във форомчето а и няма да осетиш колко бързо ще мине времето!!!!!!!!!
Лека служба
|
Чет Мар 31, 2005 10:33 pm |
|
 |
Immortal
|
BO сигурно вече е влязъл, ама и аз да му пожелая лека служба.
Аз едно време служих в Плевен когато още беше ШЗО и то цели 18 месеца (от тях само 12 в Плевен де). За сдухването много зависи къде ще попаднеш - аз си бях паднал на к...ра, както се казваше тогава на войнишки жаргон и изкарах много леко. След 12 години са ми останали само добри спомени от казармата и много истински приятели в цяла България...
Пък и то сега казарма ли е?
|
Пет Апр 01, 2005 10:15 am |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Преди...
Immortal написа: BO сигурно вече е влязъл, ама и аз да му пожелая лека служба. Аз едно време служих в Плевен когато още беше ШЗО и то цели 18 месеца (от тях само 12 в Плевен де). За сдухването много зависи къде ще попаднеш - аз си бях паднал на к...ра, както се казваше тогава на войнишки жаргон и изкарах много леко. След 12 години са ми останали само добри спомени от казармата и много истински приятели в цяла България... Пък и то сега казарма ли е? Баща ми е бил 2 години  Сега само 6 месеца, току виж са го направили като работа, т.е. отиваш за да ти плащат 
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Пет Апр 08, 2005 2:47 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Преди...
mariobg написа: Хехех, ами те ти плащат бе!  По мое време беше нещо от рода на 1.20 лева.  ха-ха. Яко стигаха за кутия цигари  Ех, времена  БО, ти че си вътре е ясно, но ако има начин да съобщиш кога ще ти е клетвата, няма да е зле, колко му е да се изръсим една тумба народ  хехехе
А де. В Кайлъка е хубаво, а и кайлъшката ракийка е добра. В иделания вариант може да забършем и нещо плевенско.
|
Пет Апр 08, 2005 7:56 pm |
|
 |
me_to_u
|
Mitko написа: В иделания вариант може да забършем и нещо плевенско.
Мръсник! :lol: :lol: 
|
Пет Апр 08, 2005 8:07 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Лека служба бате ,жив и здрав само пък уволнението ще дойде.
Мене ме писаха нгвс ,защото съм с дискова херния и така не разбрах какво е то казарма.Закарай си фиатката там като те пуснат градска там,да возиш плевенчанки  :lol: :lol:
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Нед Апр 10, 2005 3:12 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
еми нали пича искаше да му се пише нещо от време на време на тая страница по нещичко да си чете после та и аз два реда да напиша. Дано му е лека службицата да разправя само весели историйки..че скоро иде и моя ред ...убиха ме с оставането на 27те години
|
Чет Апр 28, 2005 8:21 pm |
|
|