Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:07 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Довиждане фенове! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Хей р ти да не се уплаши от някаква казарма--по някога трябва да правиш неща които не желаеш............ :dontknow: Айде лека и доходна /както вече е модерно да се казва/ :drunk:

Вто Мар 29, 2005 9:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
AFBWorld написа:
Хей р ти да не се уплаши от някаква казарма--по някога трябва да правиш неща които не желаеш............ :dontknow: Айде лека и доходна /както вече е модерно да се казва/ :drunk:

Гледайки иконката накрая се сетих. В казармата се пие много, така че умната.

Вто Мар 29, 2005 9:40 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Лека и от мене , но малко се обидих :cry:
Аз съм военен от 10г. и още не съм се сдухал, така че няма страшно ,дръж се мъжки и ако дойдеш при мен да служиш :drunk:

Сря Мар 30, 2005 1:21 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ееееееееееееееееееееееееее, аман от военни---на работа ,в кьщи, вьв форума............. :lol: :lol: :lol:

Сря Мар 30, 2005 1:45 am
Профил
UNREAD_POST 
AFBWorld написа:
ееееееееееееееееееееееееее, аман от военни---на работа ,в кьщи, вьв форума............. :lol: :lol: :lol:

Aз не съм женен така, че засега си нямам старшина в къщи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Мар 30, 2005 8:26 am
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Както се казва уволнението е далечно като слънцето, но е неизбежно като неговия изгрев...

Чет Мар 31, 2005 1:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
Цитат:
Aз не съм женен така, че засега си нямам старшина в къщи

Аз те разбирам Митак, :wink: И аз не съм останал с много добри впечатления от военните пичове, а имам вземане-даване с тях няколко годинки вече...Ама когато Bo излезе за клетвата ще каже как му се отразява.

Чет Мар 31, 2005 2:32 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
За какво си се разтажил толкова като ще те пускат всеки ликенд и ще може да си пишеш във форомчето а и няма да осетиш колко бързо ще мине времето!!!!!!!!!
Лека служба

Чет Мар 31, 2005 10:33 pm
Профил
UNREAD_POST 
BO сигурно вече е влязъл, ама и аз да му пожелая лека служба.
Аз едно време служих в Плевен когато още беше ШЗО и то цели 18 месеца (от тях само 12 в Плевен де). За сдухването много зависи къде ще попаднеш - аз си бях паднал на к...ра, както се казваше тогава на войнишки жаргон и изкарах много леко. След 12 години са ми останали само добри спомени от казармата и много истински приятели в цяла България...
Пък и то сега казарма ли е?

Пет Апр 01, 2005 10:15 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Преди...
Immortal написа:
BO сигурно вече е влязъл, ама и аз да му пожелая лека служба.
Аз едно време служих в Плевен когато още беше ШЗО и то цели 18 месеца (от тях само 12 в Плевен де). За сдухването много зависи къде ще попаднеш - аз си бях паднал на к...ра, както се казваше тогава на войнишки жаргон и изкарах много леко. След 12 години са ми останали само добри спомени от казармата и много истински приятели в цяла България...
Пък и то сега казарма ли е?
Баща ми е бил 2 години :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Сега само 6 месеца, току виж са го направили като работа, т.е. отиваш за да ти плащат :wink:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пет Апр 08, 2005 2:47 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Преди...
mariobg написа:
Tempra SX написа:
Баща ми е бил 2 години :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Сега само 6 месеца, току виж са го направили като работа, т.е. отиваш за да ти плащат :wink:

Хехех, ами те ти плащат бе! ;-) По мое време беше нещо от рода на 1.20 лева. ;-) ха-ха. Яко стигаха за кутия цигари ;-) Ех, времена ;-)

БО, ти че си вътре е ясно, но ако има начин да съобщиш кога ще ти е клетвата, няма да е зле, колко му е да се изръсим една тумба народ ;-) хехехе

А де. В Кайлъка е хубаво, а и кайлъшката ракийка е добра. В иделания вариант може да забършем и нещо плевенско.

Пет Апр 08, 2005 7:56 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
В иделания вариант може да забършем и нещо плевенско.

Мръсник! :lol: :lol: :wink:

Пет Апр 08, 2005 8:07 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Лека служба бате ,жив и здрав само пък уволнението ще дойде.
Мене ме писаха нгвс ,защото съм с дискова херния и така не разбрах какво е то казарма.Закарай си фиатката там като те пуснат градска там,да возиш плевенчанки :wink: :lol: :lol:

Нед Апр 10, 2005 3:12 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
еми нали пича искаше да му се пише нещо от време на време на тая страница по нещичко да си чете после та и аз два реда да напиша. Дано му е лека службицата да разправя само весели историйки..че скоро иде и моя ред ...убиха ме с оставането на 27те години

Чет Апр 28, 2005 8:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2